Re: Darbalaukis
pretenduoji sumust visus rekordus darbalaukio netvarkingumo
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Tomas, 28 пишет:
Siaip cia jau siektiek aptvarkytas..:D buvo gerokai ziauresnis, bet pastebejau kai sutvarkai, paskui nieko nerandi..:D
na, nera toks jau netvarkingas ;D prisimenu as vis dar Ovydo darbalauki ;D ten tai bicas buvo bet susitvarke
> mano tai isdestymas nesikeicia vis dar
na,tada as pademonstruosiu savaji,dabar jis erotinis
na,tada as pademonstruosiu savaji,dabar jis erotinis
![]()
as sita pas kazkuri forumo lankytoja albume esu macius :-) tik nepamenu pas kuri :V
>> dbr as unike, tai lievakas cia netas, net nedesiu darbalaukio, kadangi kol uzkraus........
>>>> namie labai grazu turiu irgi :V mano pacios foto, bet labai jau man grazi :H bet nedesiu
kiaule... pasidalintum dziaugsmais ar ka, o ne spaustumei kaip skrudas is donaldu seimynos ;D
Gabi, zinau ta fotke irgi ;] ji tokia... poshlekiska ;]]]~
gal dar kas nors gali savp darbastalius parodyti , rasiu dar daugiau naudingų programų .
Šiaip jau tai galėtumėt PAVEIKSLĖLIUS rodyti, kaip ir yra užmanyta šitoj temoje... O kam dabar reikalingi tie gražūs vaizdai, jei jų nenusavinsi? Gal ir labai smagu demonstruoti tuos savo genialius ikonų išdėstymus, bet tema tai ne tokia...?
(ponui Tomui čia gali ir nebūti taikoma dėl akivaizdžios priežasties)
(ponui Tomui čia gali ir nebūti taikoma dėl akivaizdžios priežasties)
jeigu cia man tai nei as ponas nei ka..O siaip nesupratau kodel man ne?
Martyna,klausom
Šiaip jau tai galėtumėt PAVEIKSLĖLIUS rodyti, kaip ir yra užmanyta šitoj temoje... O kam dabar reikalingi tie gražūs vaizdai, jei jų nenusavinsi? Gal ir labai smagu demonstruoti tuos savo genialius ikonų išdėstymus, bet tema tai ne tokia...?
<...>
na, gal tu ir teisi, kad tema apie paveikslelius ir t.t. taciau daug idomiau pasidare, kai edvardas pasiule:
paveikslėlis - tai kaip paveikslėlis.. o gal pasimainom darbastalio išvaizda?
:D;D
jei labai norisi,gali paprasyt to zmogaus,kad jis idetu ir ta originalu :V bet man idomesne edvardo ideja :V nes darbalaukis, tai viskas, ka tu turi o ne tik paveiksliukas
Taigi taigi... o mums visiems juk ir įdomiausia rodyt viską, ką turim ir - dar labiau - ko neturim, per visas temas, tai koks gi skirtumas, belieka pervadinti forumą chatu ir visi bus iki galo baigę (t.y.patenkinti)
Na, bet iš esmės tai nėra čia ko dėl niekų ginčytis, kaip kam geriau, taip tas ir elgiasi. Ką gi padarysi, jei žmogui smagu.
Mano paveikslas dabar galėtų būti toks
(Tomai, tau ne, nes man iš esmės visi tavo parodyti vaizdeliai pasirodė bjaurūs, suprask, "bobos apie mašinas neraukia")
lb lb grazi gele
p.s. kas kanors turit pries chata, a???
mano pacios foto dabar nors kiekviena savaitgali keiciami darbalaukiai..
o as siandie va ka isidejau
Ingrida>>> idomus pas atve juokas pradejo imti pamacius
Vakar darėm su kolegom fakyrų fotosesiją. Rezultatu beveik patenkinta
Vaivut, nu man tai mielas tas begemociukas, sakyk ka tu nori
Karolina, kazkaip per gerai ko nieks nesilieja ten?
apdirbai kuom?