1321

Re: Blevyzgos...

labanakt Vaiva wink
p.s. kiek daug praleidau bebudama chate tongue ir Violeta kazkur prapuole hmm Sigitai?a jau nugirdei turbut ja big_smile Evaldai, niekselis busi ane big_smile

1322

joa busiu nieksu niekas... smile bus tau tau but tam chate... visa gyvenima tuoj ten praziobsosi wink

1323

neprapuoliau, tik neradau kur isiterpt... o ir mergina liko manes nesupratus wink ka cia dar erzinsi big_smile

1324

Evaldas, 22 parašė:

as tai isizeisciau big_smile vafliu blemba...

tai mane vista ar gyvaciuke vadina smile ir nieko blogo nematau

1325

niu joa pas jumis ten kitokie zmones... wink as tai nevadinciau... bet jei mane taip pavadintu tai isizeisciau wink

1326

Evaldas, 22 parašė:

niu joa pas jumis ten kitokie zmones... wink as tai nevadinciau... bet jei mane taip pavadintu tai isizeisciau wink

aisku kad kitokie visur durniu reikia smile nes kitaip nebus is ko pasijuokti ir panasiai smile

1327

Evaldas, 22 parašė:

joa busiu nieksu niekas... smile bus tau tau but tam chate... visa gyvenima tuoj ten praziobsosi wink

kaip man sake mano sese-drauge big_smile reik geru vyru, tada chate nesedesim tongue tai va, viska siuo klausimu pasakiau ka norejau big_smile
bliamba mergos jus man baikit! :::a16:::b54 daugiau kad nematyciau jokiu dviprasmiu komentaru hmm

1328

Vaiva, 19 parašė:
Evaldas, 22 parašė:

aisku kad kitokie visur durniu reikia smile nes kitaip nebus is ko pasijuokti ir panasiai smile

niu vaiva... visai tas katina nenudveses... wink jis tik miega.. wink

1329

Evaldas, 22 parašė:
Vaiva, 19 parašė:
Evaldas, 22 parašė:

niu vaiva... visai tas katina nenudveses... wink jis tik miega.. wink

toks jausmas kad katinas yra toks kudas kad nebeislaiko net kaulai ;D ;D ;D
nu gerai gerai miega jis ten ;D ;D

1330

Ingrida, 22 parašė:

ir Violeta kazkur prapuole hmm Sigitai?a jau nugirdei turbut ja big_smile

Liaukis, ne as ja girdau..... o ji mane.... ;D Bet nieko blogo apie ja nepagalvok, nes ji visai neprisigerus.... atvirksciai nei as..... Ingrida, kame reikalas, gal zinai???? :V

1331

Tei va... wink mano katinas vel pradingo jau kelinta savaite negrizta.... kazkas bus jau atsitike...

1332

patarimas paziuret pas VIoleta  nes ji kaip katino nebeturi tavo bus priglaudusi wink

P.s. juokauju

1333

Ingrida, 22 parašė:

bliamba mergos jus man baikit! :::a16:::b54 daugiau kad nematyciau jokiu dviprasmiu komentaru hmm

nei as pradejau, nei as pesuosi, ka darau, tai tik skaitau izeidinejimus savo adresu... todel nieko nesiruosiu liautis..

mergina Vaiva, prasysiau ignoruoti mano asmeni, nes man Jusu demesys visai neidomus

1334

nea pas mane nzn... kodel bet tai katinai kazkur tik metus gyvena.. paskui pradingsta.. wink

1335

Evalda>> pas mane yra 5katinai gali pasiimti visi durdi kaskokie...http://forumas.ieskok.lt/imgload/4429 (puslaukinai)

1336

Sigitas, 25 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

ir Violeta kazkur prapuole hmm Sigitai?a jau nugirdei turbut ja big_smile

Liaukis, ne as ja girdau..... o ji mane.... ;D Bet nieko blogo apie ja nepagalvok, nes ji visai neprisigerus.... atvirksciai nei as..... Ingrida, kame reikalas, gal zinai???? :V

Sigitai, turiu tau pranesti svarbia naujiena neutral ten tikrai ne alus kaltas wink tiesiog tu isimylejai tongue:::960 sveikinu, ta proga dainele....
AS NORECIAU TUO PAT METU TURETI IR MEILES IR VYNO
BET MEILE IR VYNAS KARTU MAN RIMTAI SVEIKATA GADINA
TAD PAISYT REIKES ISMINTIES NORS IR KAIP MAN BUTU TO GAILA
KOL PAVASARIS VYNUI SUDIE KAI RUDUO SUDIE MANO MEILE
:::234:::234:::234:::234
Evaldai, morcius db jei ka wink big_smile man taip su laikrodziais buna..kai tik isigiju jiems kas nors nutinka..tai nenesioju as ju smile noriu but laiminga big_smile
Violeta, na...as nematau nieko tada, kad nesinervint smile

1337

tai kas is to kad morcius... wink tai sakai as tokius katinus isigiju kurie po metu morciaus netalaiko. big_smile ar kaip cia?

1338

Vaiva, 19 parašė:

patarimas paziuret pas VIoleta  nes ji kaip katino nebeturi tavo bus priglaudusi wink

P.s. juokauju

suprantama, galima "kandziotis", tik reiktu, kaip zmogui, jausti ir ribas..... postringauji dalykus, apie kuriuos nieko nezinai..... kas ir kur paminejo, kad ji savos kates nebeturi ir kad ji pasisavinus visai kita kate????? Tu KVAILA esi, jei tokias savo fantazingas mintis  reiski viesai forume.... Taciau atsizvelgiant i tai, kad juokauji, tai mielai as Tau primenu, jog juokas - labai rimtas dalykas..... Atsirink vietas, ties kuriomis "juokaut" bandai.... ;D

1339

Sigitai>>>nei as kandziojuos nei as ka.

1340

o cia tavo katinai jau suauge.. ar dar maziukai.. wink ai jauciu suauge jei jau sokineti moka wink