1,581

Re: Blevyzgos...

Auris, 21 пишет:

oi prasideda imantrybes - boulingas.... big_smile jei taip ir toliau tai dar ir i baseina uzsinoresim gal? big_smile)

ai, man tai is tikro dzin tie pulai ar boulingai big_smile as i viesbuti noriu :::044:::044:::044

1,582

Ingrida, 22 пишет:
Auris, 21 пишет:

oi prasideda imantrybes - boulingas.... big_smile jei taip ir toliau tai dar ir i baseina uzsinoresim gal? big_smile)

ai, man tai is tikro dzin tie pulai ar boulingai big_smile as i viesbuti noriu :::044:::044:::044

Tikiuos liokajaus nepanoresi... :? :?

1,583

Auris, 21 пишет:
Ingrida, 22 пишет:
Auris, 21 пишет:

Tikiuos liokajaus nepanoresi... :? :?

o ten ka...lioukaju trukumas?? yikes yikes yikes tai i koki kaima tu mus kvieti big_smile

1,584

... :? Klaipeda... :?

1,585

Auris, 21 пишет:

Andze, tai nesijaudink big_smile Klaipedoj miskai kairen ir desinen...visur ;D tad nuo ju tai tikrai nepabegsi ;D Bet tavo laimej, jie visi spigliuociai. big_smile)

Aurelija, tai niekas ir nenuvertina tu priesininku big_smile sakyciau net pervertinam ;D bet jei tu sakai irgi megeja, tai tada as su karolyte jungiu pajegas pries tave big_smile~

uoj prisišnekėsiu aš tuoj, geriau nieko nesakysiu, o tai va dar susižaisim partiją o aš sausai pralošiu big_smile kas ten žino, gal jūs profai ten kokie big_smile o aš tik šaip palošt mėgstu smile

1,586

Auri tej nors tiek paguodei kad visi spigliuoti tej dar geriau ;D ;D ;D ;D  na tiek to labanaktukas visiems dar turiu issimiegot pries darba smile

1,587

Auris, 21 пишет:

... :? Klaipeda... :?

aaa..tas vienas is didziausiu wink tai viskas suprantama del ko liuokaju nebus..gi visi db megsta kuo paprasciau..vis sioks toks ekstrymas big_smile tai jungiuos tada tongue

1,588

tik kada?
P.S. labanaktis Andzelina wink

1,589

labanakt wink

1,590

nia labanaktis ir tau Ingridut wink kažkaip visi miegot eina...

1,591

tai koks labanaktis big_smile labas rytas jau big_smile

1,592

smaikstuolis big_smile na, tai labas rytas :::908

1,593

labas rytas visiems ... kokios nuotaikos wink
po didelio lietaus ka tik pradejo skaisciai sviesti saule... wink

1,594

is pat ryto buvo saule, db apsiniauke tongue
nuotaikos ...nei taip, nei anaip big_smile

1,595

geros tos nuotaikos ka tu cia sakai nei taip nei anaip... wink ingdrida nori tau duosiu apelsina big_smile

1,596

noriu apelsino, kazkada vaikystej labai megau big_smile
p.s. iskart nuotaika pagerejo tongue

1,597

tai jau kur tau nepageres ta nuotaigi apelsinas... turiu 6 apelsinus dar ne vieno nepradejau valgyti... wink jei suvalgysi dar 2 galesiu duoti big_smile

1,598

Evaldai, nesuvalgysiu tiek tikrai :::044:::044:::044tai tu dvieju neprireiks pakolkas big_smile

1,599

suvalgysi.... as nenoriu kad mano zmonele butu nusilpusi wink

1,600

nu nu dar tyciotis pradek big_smile nevalgysiu anei vieno tada tongue