Re: Tatuiruoti vakinai .
Ar nemanai , kad čia gali eiti tik tatuiruoti žmonės ? Norisi paklausti , ką čia veiki ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Tatuiruoti vakinai .
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ar nemanai , kad čia gali eiti tik tatuiruoti žmonės ? Norisi paklausti , ką čia veiki ?
Nemanau.... beto, o ka Tu cia veiki??? ;D ;D ;D
As šią temą sukūriau ir laukiu tatuiruotų žmonių , o ką tu veiki čia ? Manęs atėjai erzinti ?
Airidas, 24 parašė:na, aš pats jų nemažai turiu. buvau jaunas, tai pasidariau
) bet nematau nieko blogo. man gražu, man tinka.
o tiks kai tau bus 60 metu?
kai bus jam 60m dauguma ir tures tatu ir nieko baisaus as nematau beto macius ne viena senute ar senoli su riebia tatu... man tai asmeniskai labai zavi ir noreciau bet kad zinau kad man gali greit nusibost...
na tatuiruoti vyrai grazu. tik man tokie nepaatinka kai tattoo per visa nugara ir dar koks pabaisiukas... brrr.. nu tas man negraziai, bet jei ta tattoo kokia meniska ir tikrai liux padaryta tai cia nieko baisaus, ir po 20m gerai atrodys... as uz tattoo
beje jos pasidaryms brangiai nekainuoja, na jei nori ten vos ne per visa krutine ar nugara tai aisku pinigu paklosi, bet uz masesne sumokesi apie 80lt ir skausmingesniu dalyku yra gyvenime
ka ir koju depiliavimas vasku
nu nesu depiliaves koju bet depiliuoji greijt o kaij bruzina 2 su puse valandos tai skirtumas yra
na as dariausi dvi tattoo is karto tai gal labiau skaudejo kai komturus dare o paskui jau nieko pripratau, ir meistrai saunus buvo, jei labai skaudedavo jie isleto darydo, jau man geriau 4 tattoo pasidaryt negu epiliuot plaukus
jezau taij koks tas depiliavimo jausmas ??? :?
pabandyk ir suzinosi nusipirk vasko juostele, uzklijuok o paskui patrauk
pamatysi kaip smagu (chuckle)
turint omeny plauku kieki ant koju taij skaudetu nerealiaij
turint omeny plauku kieki ant koju taij skaudetu nerealiaij
na tai va ta as ir sakau kad geriau pasidaryciau dar viena tattoo negu kojas depiliuociau
bet kai reikia tai reikia, ka jau padarysi negi su apleistom vaiksciosiu :V
kodėl ne , negi nenori kasų pinti iš kojų plaukų
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ;DDDDDDDDDDDDDDD ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zopa. Nuo kedes net nuvirtau is tokios nesamones ;D Lina, butinai paklausyk auskinio Aukses patarimo Garantuoju, kad tai nerealiai derinsis prie vestuvines sukneles ;D
tai kad pas mane jau nebera is ko piti :V nebent ant galvos virsuje ;D;D
siaip man jokio skirtumo kas ka turi :V tik jau kai persistengia tai baisu (tmi) na, tattoo toks daiktas, kad bus visam gyvenimui, bet jis manes taip negasdina, kai tona auskaru :V
tai kad pas mane jau nebera is ko piti :V nebent ant galvos virsuje ;D;D
tai tu uzsiaugink, kaip Aukse pataria, ant koju gaurus ir susipinsi tuzina kasu ;D ;D
neturiu ką pasakyti
neturiu ką pasakyti
ir turėtum šįkart patylėti ) Aukse, o pati ant kojų gal irgi džiungles augini, kad siūlai kitoms ?
))
Iš ko sprendi ?
na, jei siūlai kitoms..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Tatuiruoti vakinai .