1,741

Re: Blevyzgos...

ania,nezinau kas cia per taisykles,kai neturiu ka pasakyt tai gruosiuos eikoniukais,juk jie tokie grazus....

1,742

VISI is LIETUVOS isskyrus mane. As esu ponas Marsietis wink Malonu susipazinti ;D

1,743

Auris, 21 wrote:

Ingridute, man rods visgi kotas ten buvo wink

Aurelija, Ka noriu suzinoti? big_smile kaip tia ka ? big_smile aisku kad viska ! big_smile kaip kitaip? :?

užduok klausimus, atsakysiu, o kitaip nieko nesakysiu, nes nežinau kaip atsakyt į klausimą papasakok viską hmm

1,744

as leidziu Taniai det tuos smailiukus big_smile vis spalvu daugiau pas mus tongue apsilimas cia toks jos big_smile:D:D
Auri, kas buvo prazuvo be be be tongue

1,745

OOOO CIA IR MARSIECIU YRA UZSIVEISE......IDomu...:::639

1,746

Ingrida, 22 wrote:

as leidziu Taniai det tuos smailiukus big_smile vis spalvu daugiau pas mus tongue apsilimas cia toks jos big_smile:D:D
Auri, kas buvo prazuvo be be be tongue

:::044:::044:::044 na aišku, juk ne tu korteles gausi big_smile

>>> Auri, baik meluot, tik sutikom naują žmogų, o jau meluoji per akis big_smile

1,747

Nieko idomaus blemba. Juokas juokais bet Marse salta dabar... -256 pagal celciju big_smile tad nieko gero, hebryte ;D Noreciau dar isreiksti savo gylia uzuojauta prazuvusiai Ingridai... gaila, gaila... :?

Aurelija, madam, juk jei as klausinesiu taves tai neislys paslaptys ;D o jei tu rasysi viska apie save, tai islys viskas ka man reikia zinoti ir dar daugiau wink na o del nezinojimo kaip ka daryti rasant autobiografija - labai  saunu big_smile~ visiems reikia pirmo karto ir praktikos siame reikalyne wink AIsq, marsieciai tai turbut automatiskai gime su tokiais spec. sugebejimais, bet cia jau naturali zmonijos evoliucija ;D

1,748

Aurelija. tai jai 3 korteles surenki ismeta is cia???

1,749

abejoju ar ji jas gaus neutral juk ne visada tuos zmogeliukus raso wink beje, ir tema BLEVYZGOS big_smile
na, labanakt mielieji forumo lankytojai wink daug neprirasykit smile

1,750

Labanakt tamsta prazuvele smile

Tania, visiskai teisingai big_smile

1,751

man atrodo ne, reik keturias surinkt, dar trys juk gali užsispalvint, kaip pas Aurį viena big_smile (Auri jau žinau kaip tu ją gavai big_smile ) na o su ketvirta jau tikrai lėksi smile

1,752

Aurelija, 19 wrote:

man atrodo ne, reik keturias surinkt, dar trys juk gali užsispalvint, kaip pas Aurį viena big_smile (Auri jau žinau kaip tu ją gavai big_smile ) na o su ketvirta jau tikrai lėksi smile

as ta kortele esu gaves isviso tris kartus ;D man du kartus nueme ja, o vat sita tai visai neseniai igauta wink tad puikuojuos kaip medali uzsikabines ir dziaugiuos patekes i nuodeminguju sarasa ;D

1,753

labanakt ingrida.:::d51 vakariene ant stalo tai yra naktipeciai:::b40

1,754

mmm hmm o aš jau galvojau, kad čia ta iš senų laikų :::734 reiks toliau man skaityt tą nedrąsiųjų klubą big_smile

1,755

nu as megstu geltonasias pasirinkt ;D mano istorija ieskoke gana geltona, zinokites ;D

1,756

gerai, įsidėsiu tai į galvelę, oky, labanaktukas, einu sapnelių sapnuot wink

1,757

aha labanakt ir as keliauju liulio:::617

1,758

tai labas rytas visiems..... wink ka gero prisapnavot big_smile

1,759

labas rytas Evalduk tongue nepamenu net ar sapnavau ka big_smile
visi mamas pasveikinot?:::b52

1,760

sveikinam sveikinam smile pas mane net šioks toks baliukas nusimato šventės proga, o namuose visur gėlėm kvepia :::906 ta nuotaika gera, o sapnuot atrodo nesapnavau, nebent kokį košmarą, kad atsiskaitymai spaudžia, jau visai galvelė susisuko smile