Re: Ar ymanoma rast 18-mete dar nekalta??
zinoma kad imanoma ne tik mergina bet ir vaikina
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar ymanoma rast 18-mete dar nekalta??
zinoma kad imanoma ne tik mergina bet ir vaikina
Andrius, 26 wrote:Man atrodo kad aplamai merginos per daug sureiksmina ta nekaltybe.
o as manau, kad tai sureiksmina ne merginos, o berniukai...Na... bet cia tik mano nuomone..
As kazkaip linkusi sutikti su gerda
Ar ymanoma rast 18-mete dar nekalta??
Ir netik 18-mete bet ir 30mete galima ir net 37metu ir nekaltu seniu gali rasti.Imanoma ir labai lengvai!Bet jei tu sito nezinai tai vadinasi tau to nereikia zinoti?Vistiek tu nepaturesi nekaltos !
Gal ir rasi bet dauguma normaliu (ypatingai dabar) iki 18 jau buna ar susiporavusios ar pasimylejusios.. o nekaltos lieka tik knygu grauzikes kuriom nieko nelieka kaip tik mokytis.. na aisku jai ieskai nekaltybes tai tada pirmyn veterane tik maiso nepamirsk :DDD
Zinai, Shady.. Labai klysti... As megstu knygas skaityt ir esu knygu grauzike, bet tikrai nesiskundziu kas liecia vaikinus
Egle kad tu ir neatrodai blogai.. ;P o be to turejau galvoj tas kurios buna keistos nes dauguma normaliu merginu jau turi vaikinus su kuriais tikriausei pradejusios... o tik maza dalis normaliu merginu dar neturi vaikino ir yra nekaltos.. bet zinai taip beieskant tai kazi ar ziuresi ar kalta ar ne koks gi skirtumas..
Shady, teisingai sakai, kad jokio... Lyg su nekaltybe bendrautum..
Tas pats kaip ir is pradziu galvoja visi va mano antra puse bus grazi nuostabi nepakartojama bet susiranda paprasta zmogu ir laimingi buna svarbu kad myli
neieskok ir rasi
vo, cia tai pasakymas tiesiai man i desimtuka neieskojau ir radau, tiesa sakant buvo staigmena, nes tikrai nemaniau, kad pana nekalta. ir pasakysiu, nieko is to gero. geriau jau su patirtim, maziau vargo. anksciau visad svajodavau apie nekalta, o dabar kai pabandziau, pamaciau, kad nieko ypatingo tame nera, tebuvo vaikiskos sapaliones apie nekaltybe.
beje, zinau pana, kuri nekaltybe prarado 27-eriu, as pirma karta pasimylejau 20-ies, sita pana apie kuria pasakoju irgi siuo metu beveik 21-eriu. as esu nuomones, kad viskam yra savas laikas.
tai faktas bet seip dabar visi labai skuba gyvent ir nelabai apie tokius dalykus tepagalvoja..
Tas pats kaip ir is pradziu galvoja visi va mano antra puse bus grazi nuostabi nepakartojama bet susiranda paprasta zmogu ir laimingi buna svarbu kad myli
Ir ta paprasta antra puse, nors ir nera idealaus grozio, tampa labai labai nuostabi
Butent. tas pats ir su visu kitu kas liecia svajones apie antra puse
be to taip ir neatsakei i klausima
Ar ymanoma rast 18-mete dar nekalta??
na jei normalesne pana tai gal ir nekalta kol nepabandysi nesuzinosi
Butent.
tas pats ir su visu kitu kas liecia svajones apie antra puse
be to taip ir neatsakei i klausima
Na, i koki?
>>>Zivile, o atseit jeigu kalta, tai jau nenormali, ar kaip cia?:)
Be to kaip tik atsiminiau viena straipsni,nezinosi ar pana kalta ar ne buna pas kaikurias pleve plona bebegant ar seip ka bedarant plysta netycia arba ji galejo uzsiiminet kitokiu seksu.. ir dar pilna visokiausiu dalykeliu kuriu tikrai nesuzinosi bebudamas su tuo zmogum kartu.. todel reik gyvent ir dziaugtis tuo ka turi
ne normali na cia neman spresti
tai zinoma galima...viena pazystama 20mete...ir ji dar nekalta...tikrai labai simpatiska panele..taciau kaip ji sako,dar nesutiko TO savojo...taip kad......:)
manau taip...
zinok, mielas drauge. teko rasti ir 22 metu. taip kad stebuklu dar yra. o kas svarbiausia jinai laaaabai jau grazi, galvojau kazkas negerai, bet pabendraves supratau kad viskas gerai.tiesiog beda ta kad niekas nesugebejo ja ant "ranku panesioti" 2.5h, taip kad berniukai manau nekokie yra jei negali uzkariauti mergaites kuri nori buti uzkariauta
invalido vezime visos nekaltos, ir nesiskundzia
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar ymanoma rast 18-mete dar nekalta??