1761

Re: Blevyzgos...

jooo big_smile pas mane irgi baliukas big_smile girdziu is kito kambario kas ka blevyzgoja :::961o as sakau, kad cia reik pablevyzgot tongue na, jei rimtai, tai uzteks tu baliu smile pasedejau trutputi ir gana big_smile gero po truputi kaip sakoma :::044:::044:::044
p.s. prisiminiau, jog sakiau, kad siandien cia nebeeisiu :::041ai, bet gi nelodoriauju wink

1762

jo jo, aš ir žadėjau čia neužsukt big_smile

1763

tai ka, tada likimo drauge big_smile einam dirbt tongue

1764

joa pavalgom ir einam dirbti... wink

1765

labas rytas ;]

Na ir kaip darbai einasi  ? big_smile)

1766

Auri, nu nebutina erzintis :::044:::044:::044

1767

kas cia erzinasi? big_smile as visai nenervuotas ;D chillinuos sau ramiai lovoj.. ka jus? big_smile)

1768

sveiki visi,as vel turiu galoimybe jums parasyti :H ,kaip visiem sekasi?
>>>sveikinu su nerealiu oru big_smile

1769

nu as tai tikrai nesierzinu big_smile nebent tu labai noretum pamegzt ismokt, bet nemoketum big_smile
as klausaus Katie Melua-Just Like Heaven mmmmmmmmmm.............:::906
REDAGUOJAM big_smile horizonte Gabijukas big_smile labas mergaite wink

1770

aij aij :] tampys man dabar nosi su mezgimu big_smile as net knygu neistveriu paskaityt, tai ka bekalbet apie kazkoki mezgima ! big_smile Ir isviso. Jokiu rimtu darbu. Tik rimtai atostogos. tongue big_smile)

Gabija labuka brangiausioji :H Jau kaip cia taves pasiilgta tai tu neisivaizduoji wink

1771

kaip grazu miske cha cha wink :::906:::906:::906

1772

hmmm... Jau cia tai pakvipo nerealiai kazkaip wink

1773

miske pasmirdo? big_smile:D:D

1774

pakvipo, pakvipo mieliausioji big_smile)

1775

gerai jau gerai hmm KALTA AS big_smile pasiruosusi atakai :::215:::225

1776

labai gerai kad prisipazystate big_smile) Tai pagal baudziamaji kodeksa, kalti visi sodinami i kalejima arba namu arestui ;D kuri norite? big_smile)

1777

2 variantas big_smile o cia kiek ilgai truks? tongue

1778

Lodoriau tu Auri smile va neseniai su Laurute tave apšnekėjom big_smile ji mane irgi erzina kad jai jau atostogos wink

1779

yra gyvu:::805

1780

sveikuciai visi wink na ir priplepejot daug kol musu nebuvo big_smile kol viska perskaiciau :::209
ir naujienu matau yra.... isgirdau vienu vestuviu tikslesni laika wink o kas ten pas jus atideliojimai, Aurelija?  a?

kas dar geresnio?