1

Tema: Foto:)

Sweiki,ka manot apie mane?noreciau atwirai suzinoti:)

2

Re: Foto:)

tai hmm... trinam tema :-) ?

3

trinam

4

Mergaite Dovile, 19!!! Apie Tave blogai manau, net neatsizvelgdamas i Tavo isvaizda.... vien del Tavo kuriamu temu ir postringavimu.... :V
Neabejoju, kad atsiras daug zmoniu, kurie ta pati apie mane pasakys.... bet as net ir i tai neatsizvegiu.... big_smile

5

hmmm... vienareiksmiskai - trinam wink

6

tai ir trinkit,jei taip norit....as tiesiog norejau suzinoti zmoniu nuomone ar tikrai esu typo grazi?

7

Nei graži , nei baisi , eilinė panelė . Yra ir gražesnių .Dabar galima trinti temą ?

8

o kas ne leido?

9

paklausk tų kurie moka trinti lauk .

10

tai jei tu nemoki,tai ko cia taip ardaisi?

11

Siulyciau Dovilei nesijaudinti ir per daug saves nepuoseleti - egocentrizmas nera sveika apraiska ir tuo labiau maziau sveikintina kitiems matant.

Na, o tema sakyciau bereikalo kurei... :?

12

sveiki, kaip manot, ar as grazus ? smile

13

Labas , kaip manot ar aš labai bjauri , ar kada nors susirasiu gražų vyrą :::639

14

liabukas.:)na ka manot apie mane?:0idomi man jusu nuomone

15

Sveiki abu. Manau, kad Aleksandras sportiskai geltonas su juoda juosta per vidury... na o aukse labai pritemus kazkokia... :? :?

Ka mano apie mane? big_smile) big_smile)

16

Auri,manau,kad esi wisai nieko bachuriukas,bent jau foto grazios:)

17

jei būčiau aštuoniolikos tikrai Aurį įsimylėčiau smile Ne kiekvienam tenka laimė draugauti su Radžiu , galėtum tuo didžiuotis .

18

Aukse, 31 parašė:

jei būčiau aštuoniolikos tikrai Aurį įsimylėčiau . Ne kiekvienam tenka laimė draugauti su Radžiu , galėtum tuo didžiuotis .

Velniai griebtu mane uz mano zodzius, bet Tu, Aukse, vistiena.... ;D

19

Čia vadinasi suaugusi moteris, norinti vaikų. Pamąstyk.

>> Temą rakinu.