1

Tema: Musu megejiskas filmukas su humoru. Ivertink!

Sveiki,
as su draugais dalyvauju su musu filmuku prevenciniame konkurse. Pakomentuokite ji. Arjums patiko ar ne?Kodel?
http://www.holivudas.lt/f66dcfc8a3282ac2bf10.video
Jei galite ivertinkite musu filmuka 5 balais big_smile

2

Re: Musu megejiskas filmukas su humoru. Ivertink!

katik paziurejau...visai nieko wink ivertinau netgi ;D
bet bent jau mano nuomone reklamom tersi musu draugiska foruma... hmm

3

kodel tersiu? noriu pasidalinti savo darbais su visais wink

4

o as vat, Alvydai taip parasysiu smile viskas buvo gerai iki tos dalies, kol nepaprasei ivertinti smile jei geras darbas..zmones juk ir taip ivertins wink
beje, maciau as ji diena big_smile siuntineji nuorodas..tai iki manes atitekejo..siaip net nzn smile be komentaru big_smile patiko pradzia kol grindu nesimate ...ir kazkur nuo 1:20 visai nieko..o viduriukas..per daug man mirgu marga..as ziurejau i patalyne..todel galiu teigt, kad nespalvotai galejo but geriau tongue
DA PAREDAGUOSIU
reik tavo darbu dar paziuret jei yra smile

5

Geras. Reklamą studijuoju, tai pamačiau keletą akivaizdžių trūkumų ir neatitikimų, bet tingiu komentuot plačiau dabar big_smile Kada nors, kai jėgų daugiau bus wink Reiktų tau reklamos psichologiją pastudijuot smile

6

kazkokios mes kandys pasidarem big_smile va, specialiai paziurejau dar du..pakliuvo giltine..ir... kam taip nebuna big_smile tai va, tas antrasis nieko visai smile

7

Nesu tokiu dalyku kritikas:) taciau uzh ideja 6, uzh waidyba palenkus galwa i tulika 6 ( galima tikrowishkiau:) ) nepyk, bet nesi weidas, kuri trauktu zhiurowas:)

8

Nu as nesu kazkoks superinis aktroius, kuris ten suvaidins bet ka wink As labiau prie reziusavimo ir montavimo smile Vaidyba paskutineje vietoje pas mane smile Siaip Ingrida jei noretum darbeliu daugiau mano paziureti, tai yra puslapiukas mano www.karta.tinkle.lt .Gal ten koks tau patiks wink

9

na,as pazymio nerasysiu. nes as nevertinu tokiu darbu, kuriu pati nepadaryciau big_smile) ideja tai man superine :::b18 tik Laurynas irgi teisingai pastebejo >> ten ta vieta su tuliku lb netikroviska.. bet man bendrai labai patiko big_smile)
>> o siaip cia galima traktuoti ne kaip reklama to jo filmuko, o kaip skatinima rinkti tara :-) zdz, respect :::b18

10

Alvydas, 19 parašė:

Nu as nesu kazkoks superinis aktroius, kuris ten suvaidins bet ka wink As labiau prie reziusavimo ir montavimo smile Vaidyba paskutineje vietoje pas mane smile Siaip Ingrida jei noretum darbeliu daugiau mano paziureti, tai yra puslapiukas mano www.karta.tinkle.lt .Gal ten koks tau patiks wink

taip wakar ir pagalwojau:) kad wiskas wiename esi... aishku, gal but taip ir paprasciau, nei su daugiau zhmoniu, bet kuo sunkiau dirbi, tu didesnis, geresnis darbo waisius.:) Jei wisiems patiktu ar sakytu, kad gerai, tai sekantys darbai, butu ne geryn, o blogyn:) taip kad dirbk dirbk ir dar karta dirbk. Jei stengsies noresi, tj ir turesi:) sekmes kuryboje ir tobulejime:)

11

na as daug nekomentuosiu bet tikrai patiko ;D super

12

nu man tai patiko smile +5 smile

13

apie filmukus net nzn ka pasakyt, nes man foto didesni ispudi paliko big_smile turbut del to, kad ziuri i foto ir va iskart kazka matai, o filmukas..reik suprast, isidemet...o kai mintys skrajoja kazkur..tai sudetinga smile

14

neblogas filmukas:D

15

Alvydas, 19 parašė:

Sveiki,
as su draugais dalyvauju su musu filmuku prevenciniame konkurse. Pakomentuokite ji. Arjums patiko ar ne?Kodel?
http://www.holivudas.lt/f66dcfc8a3282ac2bf10.video
Jei galite ivertinkite musu filmuka 5 balais big_smile

ai sita jau esu mates vidio gagoj mintis nieko smile

16

Aciu uz komentarus smile Man labai svarbus jie, nes kai zmoniu komentaruose yra pasakoma filmuko trukumai ir man taipadeda orentuotis kituose filmukuose, nebedaryti tu paciu klaidu. Bent jau as taip dazniausiai filosofuoju smile

17

Pradzia gera o toliau sh..Kaip ir visada LT kurti ir trumpi ir normalus filmai, pradzioje nusiteiki ziurejimui atrodo idomu gerai, bet poto pamatai kad pieva..pana tipo ismete, bet matosi kad ne is buto o tik is kambario..Tas storas daigtas knarkiantis salia, ten kas? O tie 25ct lyginant su zmogaus galva, tai niekas..gal cia tox jumoras, bet pradzia ir visa eiga filmo tai nebuvo jumoras...Nu vienu zodziu eiline lempa ir tiek..

18

Stengiausi vaizduoti su ironija smile O galas turejo buti bomba smile

19

Alvydai, zinai kas labai gerai? ogi tai, kad moki priimti kritika wink