Re: NSO,antgamtines butybes
o man tai tokie dalykai patinka ir tikiu kad tokiedalykai egzistoja.skaiciau nso tai man patiko nerialiai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → NSO,antgamtines butybes
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o man tai tokie dalykai patinka ir tikiu kad tokiedalykai egzistoja.skaiciau nso tai man patiko nerialiai
Viktorija nepasiekiami kolkas, kaip kazkada buvo nepasiekiami automobiliai, televizija ar menulis, apie visokias nano inzinerijas tai isvis tyliu, o technika juk pastoviai progresuoja ir greiciau nei mes ja spejam isisavint, tad nenustebciau, jei kokiu 50 metu begyje, zmogus jau laisvai galetu keliaut saules sistemoj, o kiek veliau ir uz jos
ei, zmogeliai, gal kas dar zinot kokiu geru nuorodu apie NSO, kokias pabaisas ir kt.. visai idomu paskaitynet butu...
na 50 metu dar mazai ka jau sneket jei teoriskai sakoma kad net zemes istekliai senka pvz kaip nafta ir kt...be ju mes bejegiai lektuvams naudojamas reaktyvinis kuras kuris dar brangesnis....
Pamirsai apie alternatyvu kura o ju taip pat pakankamai, tokie kaip vandenilis, uranas ar elektra, tuo labiau kad raketose naudojamas vandenilis o ne naftos produktai
tai kas bet musu zemes zmones dar neisrado mieko gudraus tik kad robotus ar palydova koki paleidzia i kokia artimiausia planeta ir tuo uzsibaigia tai 50 metu permazai kokiam krutam isradimui...
kad jie tik ta rodo, dar nereiskia kad neturi daugiau paruose
nu ka galiu pasakyti siaip esu girdejusi istoriju apie, kaip kiti zmones ten ka mate ar siaip nu atrodytu, kad issigalvoja ane? nu, bet kaip tai gali buti koks issigalvojimas jeigu vyriausybe ten ka bando nuslepti, nu tai kazkas turi buti jeigu nieko nebutu tai, kaip zmones keltu scenas ir sakytu kad jie mate ateivius tai vyriausybe nebandytu, ten ko nuslepti aiskiau issaiskinsiu va neseniai tokia laida rode ir ten buve armijoje zmones daba, jau i pensija isejo pasakojo apie, kaip viena nakti jie labai keistas sviesas mate keistas kazkoks skrendantis objektas buvo ir t.t. tai ispradziu tie kur mate nieko nenorejo pasakyti, o uz savaites kazkur dar daugiau karininku tai mate ir nusprende pasakyti, ir pasake ir tipo tie kiti jiem sako, kad pamirskit, kad tai ivyko ir geriau nieko nesakykit, o veliau ten pas juos atejo darbininkai ir ten narkotikus jiems leido,kad juos itikintu kad viska ka jie mate buvo netikra, bet tie zmones ir sako, kaip gali buti netikra jeigu viskas buvau perdaug tikra nu ir ka galvoti na zinoma as ir pagalvojau, kad issigalvojimas, bet tai kam tada tai vyriausybe bandyti viska nuslepti jei tai tokia netiesa, tai kazkas turi egzistuoti jeigu tokia jau paslaptimi laikoma, jei vyriausybe nenorejo, kad tai butu isviesinta nu nzn as kuom cia tikek, bet vienu zodziu.
p.s. sis ivykis ivyko kazkur pries 20metu didziojoje britanijoe, amerikos karo batalione.
na as irgi daug skaitau staripsniu ir laidu matau,bet pati vistiek nemaciau...ir tu ju nematei,cia tik hipoteze....o viriausybes bet kokiais klausimais mes ju nesuprasim gal bijo masines psihozes.....nes vistiek vyriausybe bejege,pries tokias antgamtines jegas jei jos egzistuoja, jei jos pasireiks vistiek ju nenugales....:)ir daba uzejo mada visos laidos burtininkai ektrasensai..kiekviena savaite nieko naujo neisgirsi...
Kad kazkas dar yra sioje visatoje tai tikrai...
bet tik mes negalim to pasiekt nebent jie mus gali aplankyti...
Zinoma kad tik jie,jie tobulesni uz mus,musu smegenys dirba tik kelis procentus is 100%,nepamenu gerai kiek tiksliai. Tai mums iki ju mastysenos dar tolokai...
kaskaip jau aprimes lietuvoje bumas apie atevius...seniau pries koki 10 metu tai net laikrastis ejo specialus ,,siaubas" ir laidos vien apie tai dabar nauja mada burejos ektrasensai
kaskaip jau aprimes lietuvoje bumas apie atevius...seniau pries koki 10 metu tai net laikrastis ejo specialus ,,siaubas" ir laidos vien apie tai dabar nauja mada burejos ektrasensai
O kodel aprimes? Todel kad nera ju!:D
cia manau nuo zurnalistu priklauso.....viskaas daroma tik del reitingų,jei nepopuliaru siuo metu tai ir nerodys jau tada jiem apsimoka kriminalus rodyt...
Tam nereikia populiarumo,ivykiai kalba patys uz save... Yra daug medziagu kur niekas ju neskelbia labai ,bet jei tai domiesi viska atrandi...
Zinoma kad tik jie,jie tobulesni uz mus,musu smegenys dirba tik kelis procentus is 100%,nepamenu gerai kiek tiksliai. Tai mums iki ju mastysenos dar tolokai...
O galbut tie ateiviai dar isvis tik is bezdzioniu lygio iseina , kodel visuomenej paplitus nuomone, kad ateiviai butent uz mus protingesni, galbut mes kaip tik pirmieji visatoj kurie pakilo i kosmosa
na jei taip manai tada gal dar yra ateiviu pvz australijos aburigenai...jie vis dar panasus i bezdziones net kaukoles struktura kitokia nei musu....nezinau bet butu idomu sutikt kada
karta kai mazas buvau sirgau ir ateivis atejo ir kaska norejo pasakyt bet taip ir nieko nepasake a..a..a..kaska ten nesupratau bet nemokejo nei mustis tai davaiu pizdi bet nieks nepatikejo.
na kai as sergu man irgi kosmarai sapnuojasi...ir marsiciai ir ufonautai....
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → NSO,antgamtines butybes