41

Re: kaip daznai poros mylisi? n-18

Nezinau kaip jus laiko surandat, kad ir tiem trim kartam per savaite :? Nebent kartu gyvenant, o kitaip isviso neisivaizduoju kaip toks dalykas imanoma.

42

Na mes mylimės maždauk kartą per mėnesį, nors man norėtūsi kasdien, dėl to jaučiuosi truputėlį nelaimingas, bet kažkaip susigyvenau, bandau mintis ir energiją nukreipti kur nors kitur - į darbą, kokią nors veiklą...

43

Dora, 19 parašė:

Nezinau kaip jus laiko surandat, kad ir tiem trim kartam per savaite :? Nebent kartu gyvenant, o kitaip isviso neisivaizduoju kaip toks dalykas imanoma.

nebutina gyvent kartu smile  kad galetai pasimyeti  su antra puse smile

44

Irmantas, 22 parašė:
Dora, 19 parašė:

Na taip, bet gyvenant atskirai toks dalykas imanoma kur kas reciau. Pvz is kur gyvenau anksciau man budavo valanda kelio i viena puse, kad vaikina aplankyti. Darbo dienom tam paprasciausiai nera laiko taigi net susitikti daugiau nei karta ar du per savaite praktiskai neimanoma.

45

Dora, 19 parašė:
Irmantas, 22 parašė:
Dora, 19 parašė:

Na taip, bet gyvenant atskirai toks dalykas imanoma kur kas reciau. Pvz is kur gyvenau anksciau man budavo valanda kelio i viena puse, kad vaikina aplankyti. Darbo dienom tam paprasciausiai nera laiko taigi net susitikti daugiau nei karta ar du per savaite praktiskai neimanoma.

o kai praedi dirpt vienam darbe gyveni pasone ir an galo gaunas s..... aisku dar y savaie ner ne 3 kartu palygins kas bvo ankciau oho  dar tenka ketet sad

46

Mindaugas, 33 parašė:

Na mes mylimės maždauk kartą per mėnesį, nors man norėtūsi kasdien, dėl to jaučiuosi truputėlį nelaimingas, bet kažkaip susigyvenau, bandau mintis ir energiją nukreipti kur nors kitur - į darbą, kokią nors veiklą...

niu nezinau, man po puses metu po tokiu santykiu speju ne kas butu....

o siaip, visiems kitiems galima atsakyti,kad jei labai nori , tai atsiranda ir laiko ir progu.

47

tai priklauso nuo temperamento abieju... :-)

48

mano manymu kuo dazniau tuo geriau..:D

49

Dovilė, 18 parašė:

mano manymu kuo dazniau tuo geriau..:D

Nu jo kaip su pirštu į akį , reikėtu ne apklausa padaryti o kontrole :=D ir sužinotume  liūdna tiesa ;D

50

Aldis, 25 parašė:

kuo reciau... tuo maloniau

turbut boba baise turi kad taip manai :d

51

Darius, 22 parašė:
Aldis, 25 parašė:

Pasakyčiau štai kodėl apklausa tokia liūdinanti ;D

52

Tomas, 25 parašė:
Darius, 22 parašė:
Aldis, 25 parašė:

Pasakyčiau štai kodėl apklausa tokia liūdinanti ;D

big_smile big_smile cia geras big_smile

53

jo jus cia ir pavaret, kas kaip nori ,kaip gali tada  ir mylisi.

54

Kiek  kam reikia....kiek wienas kito nori...
As  su mergaite  norim nemazai...
Tox ir atsakymas  kas kiek gali ir nori, ribu nera, betabu irgi  smile

55

pritariu tau Deividai

56

Darius, 22 parašė:
Aldis, 25 parašė:

prie ko cia boba.. eina reikalas apie malonuma... ar tu kas diena drosi.. ar reciau.. cia labai paprastas dalykas... pvz megstamiausia patiekala speju valgai nekasdien ne? .. pabandyk savaite vien tuom misti...cia kaip pavyzdy cepelinai...  nu ir ka manai?.. trecia diena tu ju i burna nenoresi imti... kad ir kokie jie skanus tau anksciau buvo... padarai pertrauka... tarkim pora savaiciu... tai kai vel juos suvalgai ..tai tox neapsakomas malonumas ne? .. esme yra ne daznume.. o malonume.. tokiamia malonume... po kurio rodosi smegenys tirpsta..... o ne droztis kas diena vien del keliu sekundziu laimes... nu cia kaip kam geriau.. is tirko mes vyrai esam tokie sutverimai... kad mum pakentet yra sunkiau.. .. bet ismokus save valdyt... .. ... visai kitaip kai kurie dalykai nusisviecia...
P.S boba mano labai grazi wink

57

trys kartelei per diena, visada smile

58

Kiek kas pajegia,tiek tas ir mylisi!

59

Lida, 24 parašė:

Kiek kas pajegia,tiek tas ir mylisi!

Tik ydomu, apie butent koky pajeguma sneki...? :V

60

3-5 kartus per para.net viduri nakties atsibudus galima uzpulti partneri...