121

Re: Sexas su šio portalo nariu..

as zmogus ir esu, o kad as jauna nereiskia kad negaliu savo nuomones reiksti ir kad tu gali cia man nurodinet

122

tai zinok cia kalba tik tie, kurie mylejosi su portalo nariais smile

123

kiek pastebejau ne visi rasiusieji ispudziais dalinos:P

124

Monika, 14 parašė:

as zmogus ir esu, o kad as jauna nereiskia kad negaliu savo nuomones reiksti ir kad tu gali cia man nurodinet

Neysizeisk mergaite, as juk nieko blogo nepasakiau..... nebent Tu kazka netinkamai supratai..... ;D

125

po24val eik miegot,tai tau ir nesiulys.Neteko,betazadu susitikt

126

Teko. Ir gerų ir blogų buvo, o tos 16 metės, kurios teigia esą 18 metės pavajingos..

127

Tai rinkis truputi vyresnes nei 18m. galbut tada nebus pavojinga :::629

128

jo

129

Tomai ka jau cia nori ismegint? 18 metes?

130

dabar wisi wisi wisi pasigirkime kiek me pasiulymu sulaukiame... ASH wa pvz IRGI dAAAAAug nu tiesiog neapsakomai daug pasiulymu sulaukiu... bet tik ash jug netoks, jug man neidomu , gal nuotraukos ne ju... uuuty puuuty ...... ar ish dyskano one night stand ar ish ieshkoko one night stand, jokio skirtumo! nes one night stand yra ONE night stand....

131

tikiuosi neteko ir neteks ... is vis tai yra nesamone pats procesas - laiko gaisimas .. ir galvos skausmas po to .. merginos tik tai ir moka atnesti daug nelaimiu daug bemiegiu naktu ir galvos skausmo .. **** to reikia .. desine ranka ir viskas ok .. i paveiksliuka koki ziurint tongue

132

Audriau>> nejau neseniai tave mergina isdure?

133

Vaiva, 19 parašė:

Audriau>> nejau neseniai tave mergina isdure?

kaip pirstu i aki manau big_smile siaip audrius teisus atnesa bemiegiu naktu blogai su jomis, bet be ju irgi blogai..reikia i homoseksualuma gal persiorentuot big_smile joke wink kazkaip nelabai tikiu, kad cia tie seksai vyksta, na aisku pasitaiko, bet labai retai manau...o tie kur iesko sekso partnerio cia na...vyrai tikiu kad gal but, na o moterys arba 18- kines keista savireklama kazkokia...gal as klystu, bet man taip atrodo.

134

na o jei moteriai irgi tik to tereikia? manau tai tada visai ir nieko. Kaip manot?

135

seksas yra gerai

136

jo,Aukse,to tikriausia niekas nepaneigs

137

kodel merginos galvoja kad jos daro paslauga pasimyledamos o ne vaikinai joms? merginos kai niezti ausi ir pasikasai ja pirstu tai kam maloniau ausiai ar pirstui ?)))))))))

138

na ne visos merginos taip mano. Pvz.,aš galvoju,kad seksas reikalingas abiem ir neturėtų buti tai paslaugos darymas kitam. Juk malonu,tai abiem.

139

na man irgi dar neteko nei susitikti nei pasimyleti su jokia pana kad tokiu atveju ir pasitaiko negaliu nei neikti nei pritarti.jeigu pasitaikys toks atvejis manau kad pasinaudociau tokia galimybe,bet pana turetu bent jau groziu ir figura prikygti mano merginai.........

140

pasiulymu nekarta teko gauti , bet nesutinku big_smile