101

Re: Atleidimas iš darbo

Aukse, 31 parašė:

Vaikai , jei jus zinotumet kaip dirba direktoriai ir kaip elgiasi su pavaldiniais , taip nekalbetumet .

Nekalbetumem ir tokiam darbe nedirbtumem.... o jei reiktu dirbt per "nenoriu" dirbtumem sukande dantis ir stengtumemes kuo labiau prisitaikyti prie darbo salygu....
Klaidas darom visi ir daznai uz jas atsakom patys.... stai Tau taip ir nutiko, susitaikyk su tuo ir pasiieskok kito darbo neblevyzgojus nieku ir bandydama yrodyt, kad cia "vaikai nieko nesupranta"..... Kazkodel as manau, kad tie "vaikai" labiau patyre tokio tipo darbo srytije.... ;D

102

Aukse, 31 parašė:

Vaikai , jei jus zinotumet kaip dirba direktoriai ir kaip elgiasi su pavaldiniais , taip nekalbetumet .

Jie elgiasi taip, kaip tu elgiesi su jais.

103

homo sovietikus -  parsinesti is darbo tai beveik pareiga!   fu kaip slykstu uztai ir vadina visus post sovietikus ruskeis, nekenciu nemegstu netoleruaju ir neprivalau ....

pas mus darzoviu smulkios parduatuveles  ar kiausiniu tai be pardaveju, pats pasiimi ir pats padedi pinigus uz preke ir pasiimi graza jei reikia is dezutes.

OK as saloi gyvenu tai gal del to, bet tikrai nenoreciau kad tokio plauko ruskiu cia atvaziuatu brrr....

Manau Aukse atvaziavus netik uzdyka darzoves imtu juk tiek te kainuaja(?) bet dar ir dezute su pinigais patustintu

"nasisielokit brolei ir seses jus priglaus motina rusija"... karta "priglaude" tai po sei dienai vis dar smirda

Rodos nua ruskiu su EU ir NATO tvorom atsitvere lietuva bet uzkratas vis dar liko vidui ...

Ir uznuadyk taip smegenis zmonem kad netik kad nesuvokia kas blogai bet dar ir skelbesi viesai

104

Pasakysiu , kad tai grazi sofa ne mano . Neturiu uz ka net nutriususios nusipirkti . Gerai gyvenant Kitur vaidinti naivu ir nezinoti kokia Lietuvoje padetis . Idomu , kodel visi bega is cia lauk ?

105

Jau tikrai nėra Lietuvoje taip baisu, kad  reiketų vogti. O jeigu taip būtų tai jau verčiau bėgčiau į užsienį, nes dar šiek tiek turiu savigarbos.

O šiaip, Nijolė labai protingai šneka. Pvz, aš niekada nesu dirbusi, bet tikrai manau, kad kaip tu taip ir su tavimi... smile Logiška... Nu gerai yra bjaurių vadovų, bet tikrai netokių, kad už nieką mėtytų iš darbo. Fantazijos. Nors tie bjaurūs vadovai greičiau būna bjaurūs, nes būna griežti ir tiek.

O dėl to jei būčiau, tai žinau, akd jei būčiau, o ką ten gali žinoti gal būsiu, tikrai netoleruosiu tokių dalykų. Kaip sakoma tvarka bus ;D

106

eh jau prisiminiau kaip gera lietuvoi ruskiu ten perdaug nebenoriu

107

Zilvinas, 37 parašė:

eh jau prisiminiau kaip gera lietuvoi ruskiu ten perdaug nebenoriu

niekada nesuprantu tu zmoniu, kurie smerkia visa tauta...rusai..kuo jie blogi?kiek girdejau-nuosirdus, linksmi...

108

jei , kaip jus sakote vogciau , tikrai negyvenciau taip kaip gyvenu dabar . Yra zmoniu kurie tikrai vagia , reikia tik apsidairyti geriau .

109

Aukse, 31 parašė:

jei , kaip jus sakote vogciau , tikrai negyvenciau taip kaip gyvenu dabar . Yra zmoniu kurie tikrai vagia , reikia tik apsidairyti geriau .

pritariu tau, Aukse..va, mano kambarioke, pastoviai pasigvelbdavo kanors mano ir sau namo nusivezdavo big_smile

110

Ingrida, 22

Gal taip ir galvok toliau, nenoriu uzkresti tave nepykanta ruskiams nes pats ju nekenciu kiekviena savo kuno lastele, nes jie okupantai mano salies ir tautos. As ir i graba atsigulsiu ju nekesdamas.

bet jaunimui patarciau neuzsikresti ta nepykanta nes rusijoi taippat nauja karta auga gal pasikeis reikalai kada i gera.   

vienas geras zenklas kad tau 22 ir  jau tu nebejauti nepykantos ruskiam nes buvai maza mergaite okupacijos metais ir to nesuvoki labai gerai zaizdos turi uzgyti su sekancia karta

bet man tai ruskiei vezy varo galeciau sulyginti rusija su sena boba visi zino kur ji randas bet niekas nenori jos aplankyti

111

Siulyciau nueiti pas psichologa ar psicho terapeuta , atsikratyti neapykantos .

112

net prisedau patogiai ant kedes, nes noriu pasakyti, kad gyventi vedamam neapykantos nera gerai...visu pirma, buvo tokios aplinkybes, salygos...visi paklusta valdziai, o jei nepaklusta....nemanau, kad paprastas zmogus gali pasipriesinti ...be to, visa tai jau praejo...reikia susitaikyti su tuo, kas buvo ir gyventi toliau...svarbu, kad Lietuva sparciai auga...nenorekim, kad per kelis metus pasikeistu absoliuciai viskas...
neapykanta tikrai neuzkresi. buna tokiu akimirku kai trodo, kad nekenti viso pasaulio, bet ...
zinai, gal viskas delto, kad turiu tiek lietuvisko, tiek rusisko kraujo wink

113

Aukse, 31   tau smegenu neuztektu vogti (31metai o iklivai su lipdukais) tau reikia gydytis nua kleptomanijos ir iskreiptos morales neturi tu dorybes pagrindu. sovietmeciu viskas kas zmonem buvo sventa buvo niekinama tradicijos pagarba ir t.t. is baznyciu ruskei dare filharmonijas "kulturos" namus, skeltnagei draude kaledas ir uzaugo karta zmoniu be savo tautos kulturos religijos ir morales dorybiu as tai vadinu homo sovietikus ruskiu ispera.

EU nera vertinami zmones pakirstom saknim. Etinis paveldas turi savo verte ir zmones yra patikimi ir dori.

Aukse tu net teisini save kaip homo sovietikus visi vagia ir sukciauja vadinas ir man reikia nes kitaip neliks(?)

Tu neverta lietuvaites vardo nes lietuviam niekada nebuvo yprasta taip elgtis dori zmones auga dorose seimose su nesutryptom morales normom darbstumas atvirumas doras saziningumas tai tavo tautos savybes.

bet okupuatoi saly tiesa nera sakoma o netiesa skamba kaip gyvenimo norma resultatas isauga Auksele rusiska kiaulele

114

Gal palik izeidinejimus . Kulturingas ir doras zmogus neizeidines kitu , nepazystamu . Gal paciam pirma reiketu kulturingesniam buti .Kaip biblijoje buvo pasakyta " Kas be nuodemes , gali mesti akmeni i mane ."

115

As nemanau kad mano priesiskumas ruskiams nesveikas ar iskreiptas. As nepraleidau savo psichologijos paskaitu ir zinau kad kai kurie dalykai zmonems niekada nepasimirsta. Pavysdziui jei paklausi motinos kiek ji turi vaiku ji visada isvardins visus kuriuas pagimde: duriu du sunus vienas zuves ...

nes jos sirdy visada jos vaikai su ja net ir zuve. As labai dziaugiuasi kad jaunai mergaitei kaip Ingrida, 22 nera ko prisiminti ir tai labai gerai ir delto as cia savo patirtim nesiruasiu dalintis tai nukeliaus su manim i kapus. bet as nemanau kad man reikia kreiptis pagalbos del nepykantos ruskiams arba smulkiem vagisem kaip Aukse

Aukse mano kartoi ir vyresni visi ruskiu nekiancia, nelabai juas megsta ir tie kas gaudosi politinei ir ekonominei situacijoi pasaulio mastu.

negi jums mokykloi visuamenes mokslo nedesto? arba  Bloomberg CNN taigi visi mormalus zmones ziuri arba Algimantas Cekualis tiem kas nekalba anglishkai labai jau prieinamai isdesto

116

deste politologija

117

Aukse

nuademes atleidziamos tiem kas jas supranta ispazysta ir delto gailisi, klysti yra labai zmogiska , bet tave ir as ismesciau is darbo nes tu netik kad nesuvoki kaip tavo siela smirda bet dar ir jieskai kazko ("teisybes"?) , mano patarimas tau nueik pas darbdavy ir nuasirdzei atsiprasyk ir ne del to kad atgauti darba, bet kad isvalyti savo nuademinga siela katalikai su tua tikslu eina i baznycia ispazinties.

Zinai zmones nuademingi as zmogus vadinasi taippat nuademingas bet skirtingai nua taves as padares klaida esu linkes nuasirdzei ja ispazinti tai mane daro zmogum. As irgi gimiau ruskiu okupacijoi bet as nepaluzau o islikau paciu savimi.

Kadangi tu apsivogei tai ir esi kiaule verta to vardo ir as nenoriu nieko bendro su tavim tureti ir kitiem nelinkiu .... 

118

Zilvinai>> ar dar tau nepabodo jai irodineti kad ji blogai pasiielge? nes ziuriu jau visi kiti zmones aprimo ir susitaike kad ji niekada nesupras...:::826manau net sitaip darant nesuprastu kad padare blogai..

119

Na jau dėl rusų, tai klysti Žilvinai. Taip rusų valdža bloga, tai ji taip darė, o pavyzdžiui eilinis rusijos pilietis manai labai galėjo ką pakeisti? Ar mes lietuviai irgi esame kalti dėl mūsų prezidento sprendimų... Nu nesamonė. Nesutinku visiškai.
Pati nemėgau rusijos, ir dabar nejaučiu jai didlės simpatijos. Bet ir vėl likimas pokštą iškrėtė. Mano dabartinis vaikinas yra rusas. Tai dabar nori pasakyti, kad jis blogas žmogus ir vagis? Visiška nesamonė. Negi toks žmogus pasmrktas tavo neapykantai, nes jis rusas?
Tikrai sutinku su ingrida šiuo atveju.
O Auksė man rodos visdėlto turėtų susiprasti ir pasitaisyti. Ne pasaulio čia pabaiga smile

120

Aukse, 31 parašė:

o nemanai, kad visu pirmiausia reikia apsidairyti pas save, o ne pas kaimynus :?