61

Re: ka galvojate apie uzsieni?

esu uzsieny ,planuoju po dvylikos megint cia stot smile nieko blogo nematau ,tik geresnias perspektyvas ir kitoki skaitymasi su zmonem smile

62

As "uzsienio" pilietis ir pastebejau tendensija kad zmones uzsieny asocijuaja su pinigu saltiniu, manau kad uzsieny gyventi yra gera kad nereikia galvoti pastovei apie pelna. Je pinigai gerai kaip ir visi ju noriu, bet man tai nera tikslas Nr.1. As su savo darbdaviu tai zaidziu kate ir pelia, jei tik yra sansas issisukti nua darbo tai visada pasinaudoju. Visada stengiuasi dirbti kiek ymanoma maziau. Aplamai noreciau kad pora jaunu isprotejusiu del pinigu lietuvaiciu dirbtu jiem juk visada visko truksta tai galetu dirbti uz mane naktimis iseiginemis virsvalandzius he he he smile  kiekvienas savaip suvokia gyvenimo prasme.

Nua darbo arklei dvesia bet lietuvaitis tai su mielu noru arkly pakeistu. tikriausei sutiktu ir pragare gyventi kad tik gerai moketu.

galiu oficialei pranesti kad uzsienyje nera sienu, sienos yra tik zmogaus smegenyse ir kua akiratis siauresnis tua tos sienos labjau varzo prota.  man asmeniskai kazkokia tai kliutis ar siena butu gal kurnors patekti i kokiu musulmonu kokaino plantacija smile seip pasaulis platus ir atviras nera salies ant gaublio kur panorejas negaleciau nuvykti, Bet cia gal ir priezastis kad jau nebesinori. supratau gad visur gyvena zmones homo sapiens ir laime ne nua aplinkos ar pinigu priklauso , bet nua pacio zmogaus.

Bet jaunu zmoniu sielos tuscios ir alkanos uztai jie ir verzesi per galva kelnias uzsimauti yikes)
Arba as jau pasenau. Zinau kad kua maziau tau iki laimes truksta tua tu laimingesnis. niekaip negaliu susigalvoti ko gi man truksa (?) Zinau kad zmonem visada daug daugiau norisi negu jiems istikruju reikia.

63

na taip uzsenije net klausimo nekila ar turi pinigu.. ir ar gali sau tai leist.. ten visada turi ir gali... tik va as pvz grizau i lietuva po 3 metu.. pas draugus.. nes nostalgija  visai is proto vede.. niekad nemaneu kad mane taip veiks nostalgiski prisiminimai apie tevyne.. nors angline gyvenau visai gerai.. geras pastovus darbas, 15 min pestute iki jo, butas centre,daug pazinciu.. bet viskas tai pasidare beverciu kai pagalvoji kad viskas kas zinai ir pazysti yra labai toli, ir gyvena kitoki gyvenima.. lietuvoi neesu toks pasiturintis kaip ten.. bet esu laimingas, lietuva labai grazy salis, ir zmones jioje grazus.. pailset taip.. mielai nulekciau prie vandenyno.. na dar vaziociau i9 uzsieni su tokia saliga kad su manim lektu bent 5 mano draugai .. tada galima ir ten gyvent smile  cia tik mano nuomone, gal kas nors mano kitaip smile