61

Re: tevai neleidzia bet as to noriu

Paulina, 17 parašė:

o su tais ledimais... atsimenu mama anksciau sakydavo "negerk,nerukyk,su berniukais nesislaistyk-taip negalima,taip nepadoru,o dar issilavinusiai merginai..."kadangi buvo ne tik zodziai,bet ir kartojimas pastovus,kad taip nereikia,negalima-ka jus galvojat? vieni Naujieji tapo naktimi apsikabinus klozeta big_smile ir nuo to laiko,kai mama man puse nakties nesiojo salta arbata,sako "daryk ka nori-gerk,rukyk,tavo reikalas,pati sau edi sveikata.." bet ir siaip nesinori,ka norejau ta isbandziau smile ir tevu leidimai/draudimai yra toks bereiksmis dalykas.... ka nores,ta isbandys,o tuo labiau-uzdraustas vaisius pats skaniausias.... wink

Bent is menturos taves nepasieme 15 metu :DDD

62

Egle, 16 parašė:

mama neleisdavo nieko smile
bet visi norai mano ispildyti man nuo pat mazu dienu mamos draudimas ne kliutis smile
tiek auskarai.. is pradziu ausyse poto bamboje , liezuvyje, ir netgi padaryta tatoo be mamos leidimo smile buwo nepatenkinta bet...
sakydavo 18 metu sukaks galesi darytis ka nori bet mano nuomone dabar butent yra tas metas kada mes visko norime smile tiek ir tos meiles is berniuku... ir pagert ir parukyt smile
tik visada manau reikia ir sau nusibrezt linijas ir zinot kiek ir kada gali sau leisti tongue

Gaila kad kaikurie tu ribu nezino,del to tevus suprantu del ko mus saugo vistiek musu proteliai 16 15 ne kokie buva paaugsi juokinga bus kai prisiminsi koks suauges jauteis ;DD as kuo toliau augu tuo mazesnis jauciosi smile

63

as pamenu kaip labai labai norejau nulekt i savo kaima ir buvo proga nulekti ir ta pacia diena grizti,bet mano tetis manes taip ir neisleido,bet padariau savo sedau i masina ir su draugem nulekem i mano kaima pasiautem kaip turi but ir kita ryta grizau namo o tetis man nieko taip ir nepasake tiesiog sedo i masina isvaziavo su mano sese i kauna o mane paliko namie netares man ne zodzio...nuo to laiko uzteko tokiu dalyku ir nesamoniu nes po to karto ilgai sedejau namie:::013
ir vis per bloga kompanija pasidairai bedu:::017 patarimas ko tevai neleidzia to geriau ir nedarykit jie suprantama zino kas geriau ju vaikams:::001

64

mama man neleidzia rukyt,bet rukau:::a17
ir ji zino o gal ir ne:::027

65

nu siaip ne

66

Man mano mama yra per daug griezta todel labai daug dalyku neleidzia. Esu tetes dukrele jis man viska leidzia,bet deja jo nera salia niekada todel turiu tupeti kiaute.

67

tai kad as geras vaikas buvau, nieko neleistino nenorejau :::a55

68

nzn man viska leisdavo ir leidzia..:)
O kaip taisykle kai leidzia puse tu leidziamu dalyku ir neisnaudoji smile

69

norėjau auskariuko į liežuvį...bet dabar pagalvojus ir gerai kad nesivėriau smile

70

kad siaip su laiku leidzia tai ko pries tai neleido:D

71

neleido pasidaryt taturuotes ,nuejau ir pasidariau big_smile gi jau nebeistrins big_smile

72

Simona, 17 parašė:

neleido pasidaryt taturuotes ,nuejau ir pasidariau big_smile gi jau nebeistrins big_smile

Ir kaip Tevu reakcija???

73

nu as tada uzsieny buavau kai pasidariau taturuote,paskambinau mamai ,sakau atsisesk pasakysiu kai ka ,pasidariau taturuote big_smile reakcija buvo visiskai normali smile jin zinojo ,kad anksciau ar veliau ja pasidarysiu smile

74

na zinai big_smile jei man pasakytu "atsisesk, pasakysiu kai ka.." tai velnias zino ko prisigalvociau big_smile jau ir zinia apie tatuiruote paskui nebebutu baisi big_smile

75

atsimenu, auskaru labai norejau, tai i antaki, i liezuvi, bet neleido, ir dabar laiminga esu, kad neisiveriau. o siaip pagrinde viska leidzia, bet ir pati daug ko neprasau, nekeliu dideliu reikalavimu, kaip sakant jie mane augina, duoda pinigu, tai ir ju taisykles.

76

aisku jei duoda pinigus tai ju taisykles ,pas mane to nebera nes nuo 15 pradejau vasarom dirb ,uzsidirbu ir turiu ,nereikia prasyt ir pan ,ir tevai i viska kitaip pradeda ziuret .

77

oj,man daug ko neleidzia tevai...bet vis tiek darau ko lb noriu,pvz.mano plaukai buvo ilgi,o as emiau juos ir nusikirpau visiskai trumpai,zinoma,man mama to neleido bet ka gi....:d,buvau isiverusi i lupa auskara,ko irgi neleido,buvau isvarius i stofke....ko irgi nenorejo tevai,bet jau buvo pasirase visus sutikimus....:DDDDD,ir panasiai;)

78

ziema neleisdavo smaguriauti ledais kada uzsinoriu, o dabar galiu ;D

79

man tj nera kad tewaj  ko nelejstu:::a46:::608

80

Niu pwz aš pora metų labai norėjau auskaro į bambą. Bet mama aišku buvo prieš. Bet galiausiai radom kompromisą. :::822