as tai lb ilgai nezinojau kur stoti, nes per daug dalyku traukia, viskas man idomu;D zinojau tik kad jei imanoma noriu nelaikyt istorijos egzo:D siaip 11 kl buvau sumascius kad noriu interjero dizaina studijuot, bet kazkas itikino kad Lietuvoj nera kur normaliai toki dalyka studijuot ir kad geriau stot i architektura o paskui koki magistra dizaino daryt. zodziu pradejau lankyt piesima=) puse metu pasikankinau, uzkniso. nutariau kad ne man=) paskui masciau apie psichologija, nes man irgi idomu butu, bet kadangi nlb isivaizdavau koki darba su ja butu galima susirast (mokyklos socialine darbuotoja but tikrai netrauke;D ), tai po truputi atsisakiau tos minties, nutariau kadanors gal pasimokysiu savo malonumui. paskui dar lb rimtai svarsciau orlaiviu pilotavima arba skrydziu valdyma, siaip idomu man ziauriai butu, bet nutariau kad reikia pabandyt kokia nors zemiskesne idomia specialybe rast;D o po to su draugu pasnekejus sumasciau stot i koki UK univera, nes visada norejau uzsieny studijuot, kalba palavint, kitos salies gyvenimo paragaut:p tada susiradau visokiu anglisku puslapiu, kurie padeda rinktis ka studijuoti, sujungiau su tuo kiek gavau is lietuvisku tokio pobudzio puslapiu (nors jie ganetinai skurdus) ir galiausiai issirinkau Accounting & Finance. beliko "tik" istot. bet man velniskai pasiseke, istojau ir va jau metus atsimokiau lb patenkinta, pataikiau kur idomu=)