2361

Re: Blevyzgos...

Ingrida>>;D o jei as oziaragis esu ;D
tai ka jau ir masinyte vyrelis planuoja pirkti ai nai nai kaip gerai..

2362

Vaiva big_smile tai sakes tadu big_smile 4 kanopos ir dar ragai (beje, vyrelis irgi su ragais ;D  ) daugiau apie ji nebesnekam...

2363

hmm... ragu kompanija... (pasiziuri i savo jautiskus ragus) Na, tikrai kad ragu kompanija... big_smile

2364

;D;D;D raguociai mat tongue bent sis tas bendro ;D o tai ir sieja MUS, tautieciai big_smile

2365

Ooo kaip miela,kad dauguma mes tokie apsiragave big_smile  vienija mus ieskok ir ragai ;D

2366

Ragus tai statyt as tai labai megejas ;D

2367

:? hmm o as tai net nezinau ar megeja statyti...bet kad uzsispirti tai kas be ko smile

2368

tai jau sitai mes jau seniai pastebejom mieloji Vaivut big_smile (cia apie uzsispyrima, kas be ko)

2369

ir kaip jau jus cia pastebejote?idomu,idomu...
Visi kiti raguociai dinge ;D ;D ;D

2370

ei??db susimasciau big_smile o sauliai juk ragu neturi, tik kanopas, ane? big_smile
laba diena, mielieji kanopuotieji tongue Auri,kaip egzaminas?
Vaivu Vaiva, kaip gyva? smile

2371

Vaivu Vaiva gyva ir sveika ;D
o Ingrida kaip? zinok jau pasigedau taves forume kaip tik zadejau eit nuo pc o db  net susimasciau ar reik ;D
va as ir vakar apie tai pagalvojau ,bet nenorejau dar blondiskesne pasirodyt tai nutylejau si fakta...

2372

tu blondine, bet tik plauku spalva tai isduoda, o IQ tai dar nepastebejau blondiniskumo pozymiu big_smile as irgi sveika...ai, nu daugelis sako, kad ne, bet zinai, man gerai tongue tai nebek niekur, as atejau, o tu begsi, ane? negrazu gi ;D

2373

zinai kartais mums per mazai vietos cia smile tai teko pabegti...

2374

na va neutral bet svarbu, kad radai kelia atgal wink lauksim kitu dabar big_smile kaip faina budavo kai nespedavom atrasinet cia ;D

2375

o taip budavo ir bus..manau kad Auris is savo mokslu pabeges ateis... dar gal Violeta is vairavimo...ar Siitas(o ka jis daro?)
zinai sita kelia rasti labai lengva smile nes jau tiek sumyniojus esu ji smile

2376

na, del Aurio neabejoju, jis tikrai gris big_smile Violeta tai nzn nzn..ismoks vairuot, nebesugaudysim smile na, bet gerai, kad uzsukus cia buvo ... Sigitas?na, zinau, kad kazka daro tai tikrai big_smile turbut vel kazkokie darbo pliupsniai, mat kazkada sededavo forume ir verkdavo, kad neturi ka veikt smile
na, as taip pat nesiruosiu is cia begt...kazkaip viliojo mane kartu, bet as neisduosiu JUSU (Auri!! naujas kodinis pavadinimas ;D  )
o del visu kitu, kurie nesilanko...tai kai Ingrida supyks, bus jiems blogai tongue

2377

Tai ka tada laukiam ..mes sveteliu laukiam :::833
Kaskaip niekur nesu maciusi ir girdejusi kad Sigitas darba turi em... as ir neabejoju kad Auris gris:)
o va del Viioletos kaip ir tu abejoju juk jai visi pravaziavimai ir mokymasis nenutrenkt zmoniu smile ( kaskokios ten pamokos )

2378

ne ne as negrisiu ;D as varau gert su nijole in Klaipedos senamiestis big_smile~

2379

laukiam su duona ir druska big_smile o Aurio su ..su tekila ir citrina bei druska ;D;D;D
Sigitas didis darbininkas wink tongue
Violeta, gerai cia suskelei big_smile kaip mano drauge vaziuodama sako:"O, keglis" ;D kuo daugiau numusi, tuo geriau, galima suprast big_smile

2380

O taip zinau sita vaikstinejanti kegliu zaidima smile gal kai teises koki kart isilaikysiu gal pazaisiu :? kas nores but kegliu?:D
O ziurek vieno sulaukem jau nors ir trumpai smile