Re: Blevyzgos...
Na, Auri, bent galejai neerzint...viskas aisku, bus Gabijukui raportuota
As tai nesilaikysiu tu teisiu, bent pakolkas...nlb man tie kegliai patinka o tu, gal pradzioj koki stulpa pagasdink ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 118 119 120 121 122 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na, Auri, bent galejai neerzint...viskas aisku, bus Gabijukui raportuota
As tai nesilaikysiu tu teisiu, bent pakolkas...nlb man tie kegliai patinka o tu, gal pradzioj koki stulpa pagasdink ;D
laba vakareli, merginos mm... matau minejot mane, o stai ir as
beje, kegliu dar nesimokau musinet
kol kas tik teorija, pradesiu vazinet liepos pradzioj
o Sigutis mano tikrai dirba (cia informacija tiems, kurie abejojo ), dabar jauciu kokiais niekais uzsiima
o jus ka gero nuveiket per dienele?
prazuvele pasirode, kaip visad atsiputus tavo katyte, matau tai o kur tu cia musinesi tuos keglius?mes tada pasistengsim su Vaiva pasisaugot
as tai buvau net turguj apsiprekint
o as va pasigirsiu valgyt dariau (visi turbut zinot kad tai nekenciu daryti oi kaip as nekenciu..)
mes su Ingrida at diena kai kegliais zaisi eisim i lauka tik su apsaugomis..
mm... kaune o deja rajono kol kas negaliu nurodyt
gi nezinau kur lieps vaziuot ;D
ir ka pirkai gero?
ai gerai tai iki zemaitijos neatsigausi eisiu as patenkinta kaimo takeliais
Vaiva, nezinojau, kad nemegsti..tai turiu naujiena, as irgi nemegstu bet kai bunu lb gera tai padarau :|ir ka gi gaminai?
Violeta, oi, tai visa menesi ten nesirodysiu pirkau agurku, pomidoru ir salotu
Guliasa (makalyne mes taip vadinam) zinai kai brolis ir mama vyrejai tai zinai isnaglejus ant maisto esu..ir tevas meilai kartais pagamina o snd visa diena garaze jis praleido tai teko man..
aisku, tai skanu visiems buvo gi is meiles
o brolis, kiek supratau nedaznas svecias namuose?
oi ne nedaznas... db tai juroj yra zinai apmokymai vsiokie yra tai susirasinejam su juo nes jam snd nieko veikti nereikia...
na tai kad tevas namuos ir as mama darbe (ir tai kazin kada ji gris gal sestadieni,nes sake kad vestuves kaskokios bus)
prisidesiu prie kolektyvines ispazinties ir pasakysiu, jog ir as retai gaminu visa laime su mumis (manim ir mano draugu) gyvena mano mamyte, tai ji ir uzsiima visais ruosos darbais
islepino mus
na ir pasirinko jis tokia profesija...visad nuo namui toli o mama, idomi jos profesija kiek suprantu, taip pat
Violetuk, pasiseke, kad tavo mama su jumis gyvena, o ne draugo, speju moralu tektu klausytis
mm... man irgi pasidare idomu ka veikia Vaivos mama
na bijau, kad su draugo mama tiek jis, tiek as negaletume gyvent
Vaiva, auuu
na, svarbu, kad ir netenka gyvent su jo mama
mmm.. na taip gerai yra taip, kaip yra
beje, kaip tavo baigiamasis darbas? grazu padarei?
ai, nezinau ar grazu bet kazka padariau
visad sakau, kad bus taip, kaip turi nutikti
...bet siandiena taip liudna, vienam taip graudu, kad taves nerandu, kad taves nerandu
oooo... ant dainu patrauke?
visai gi nera liudna, nei graudu
o nuotrauka gal kada parodysi to savo darbo kiek ivertino?
as cia jau ir manes pasigedot o geras ziuriu tv3 filma nors maciusi man patinka prisiminti kartais filmus
tai Violeta realiam gyvenime su Sigitu gyvena?ar ne:?
o mano mama vyreja..retai parvaziuoja todel kad jos darbo valandos nesamoningas.. o kiekviena diena vazinet i namus neapsimoketu tai gyvena tam paciam bute kai as mokinaus..
patrauke ir dar kaip OIIII! NEGERAI GYVENI!!PASAULY ;D
siek tiek liudna, nes neturiu ka veikt, o taip neseniai nespejau visko padaryt, ka reikejo
na, galiu parodyt jei domina gavau 9
(skaudzia tu man tema palietei
)
zinoma tavo dainele...man labiau patinka si daina .."plunksna ant zemes skrieja zaibo trenksmu..)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 118 119 120 121 122 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...