2401

Re: Blevyzgos...

Vaivut, Violeta su juo gyvena taip, kaip as ir Evaldas busim vyras ir zmona big_smile (berods)
tai vaje, nepavydziu tavo mamai smile jauciu toki darba dirbdama neruosciau namuose maisto big_smile
bandziau isivaizduot kaip ta plunksna skrieja zaibo trenksmu ant zemes...visai nieko ;)visur balta balta kur dairais...pilkame fone balta balta plunksna..tylu... bandau isgirsti kaip ji nukrenta ant zemes...

2402

aaa geras...matai visai as atsilikusi nezinau as nieko..tai ka ir tu su Evaldu gyvensi?:?
ne mama namuos ruosia valgyt dar ir kaip,visokiu pusgaminiu pilnas saldiklis ir tai tingiu kartais pasisildyt big_smile

2403

aha, gyvensim, tik kazko jis neberaso jau antra diena...
Vaiva, zinai ka sugalvojau?pardavinek mamos maista big_smile arba, atsidaryk kokia kavinuke naminio, gero maisto tongue

2404

mmm... gauciau nuo Sigito velniu, jei papasakociau kaip ir kas ten pas mus big_smile
klausyk Vaiva, mums su tavo mama reik bendra versla daryt smile as gi viesojo maitinimo maisto technologe ;D

2405

hmm geras..mano mama vyreja..brolis ir vyrejas jis turi barmeno ir padavejo igudziu...
Tai Violeta pasakoki kaip ten yra?m? tai gal Ingrida evaldui daug darbo

2406

Violeta, supratau ;)neblogai as cia jus suporavau tada..ir vel isitikinau, kad turiu kazkokiu galiu tongue
o del to verslo, manau, gera ideja...as ateisiu  valytojos/apipavidalintojos pareigu uzimti big_smile
REDAGUOJAM
ale ko jis pristojot su tuo Evaldu antra diena smile as rimtai sakau, kad pvz db prisijunges, bet neatraso...kazkas nutiko...kad ir koks uzsiemes butu,visad atrasydavo...

2407

Kas cia kur pakampiuose kazka snabzda man nieko nezinant???? Vien uz tai velniu galeciau duoti... ;D

2408

gerai...nieko nebesakau...o as taip vestuviu norejau ;(  ;( kur as tas sukneles kisiu kur nusipirkau i isleistuves ;(  big_smile

2409

Vaiva, dar visai nepervelu laukti.... ;D

2410

zuikuti, nepyk kaaaa.... big_smile
Vaiva, tai va, jau personalo pagrindus turim, tavo mama vyr vireja (valdzioj laiko visa virtuve), brolis personalo vadybininkas (apmoko ir priziuri padavejas + baras), as ruosiu popierizma (zodziu kad tiktu visokiom vetrinarinem ir higienom), dar buhalteres reiktu wink apsiimtum? smile

va Ingridai patiketume interjera wink
Siguciui apsaugos kameras ir instaliacija...:*

zodziu pradzia turim smile

2411

Sigitas, 25 parašė:

Kas cia kur pakampiuose kazka snabzda man nieko nezinant???? Vien uz tai velniu galeciau duoti... ;D

cha!!!ir kasgi cia pasirode  smile:):) jokiu velniu, pakaks jau ju big_smile

Vaiva, tai jei jau turi jas (kiek zinau ir mano seses jau pasisiudino), susirasiu ta jauniki ;Dtaigi nieko sudetingo big_smile

2412

Violeta, 29 parašė:

Nieko neismanau.... ;D

2413

Sigitas, 25 parašė:
Violeta, 29 parašė:

Nieko neismanau.... ;D

ohhh...really?

2414

Violeta, 29 parašė:

ale Evaldas taip tiko :V (suzavejo jis mane ten tuo kregzdziu gaudimu wink)

Tau reiktu paukscius gaudyti tai ir Tu rameke butum bei labai tykotum.... ;D

2415

o gi tiksliai.. kaip as cia taip pamirsau, Ingridele, jis medzioklej... ramiai tupi smile todel dinges keletui dienu wink

2416

Violeta, 29 parašė:

o gi tiksliai.. kaip as cia taip pamirsau, Ingridele, jis medzioklej... ramiai tupi smile todel dinges keletui dienu wink

Jo, ir bevieliu internetu zebra naudojasi.... ;D

2417

Violeta, visai man tavo planas patiko wink as jau pasiruosus kibt i darba smile
aha, kregzdes ir visokie kitokie pasakojimai...

2418

mano tevas kaip tik maisto veterinarijoje dirba tongue
Ingrida.> o vaikino man nereikia turiu as ji gerai yra..dabar zmogus isvares fules ar kasio zaisti..

2419

Ei, gi sitoj kompanijoj ir medziotoja turim.... ;D

2420

ooooo... mes jau ir rysiu turim wink kuriais aisku pasinaudotume big_smile
zodziu leidimas dirbti kaip ir kiseneje jau big_smile