21

Re: Ar Jūs,vaikinukai,užsiiminėjate malonumais telefonu;DDD?Kaip Jums tai:D?

susiaudrini ir lieki an ledo,tai koks tolkas?

22

Dainora, 18 parašė:

Na aš pažįstu gana nemažai vaikinų,kurie tai daro,nes daug bendrauju su nepažįstamais:DDDD O malonumas tai toks pat,kaip ir būnant su kokia tai panele:))) Ir patirties turiu:DDD Linksma kartais pasijuokti iš to:DDDD Seniau maniau,kad nenormalu,kai vaikinai taip daro,bet čia jau jų reikalas,tik kaip Tomas sako,jei to jau per daug,tai nebelabai gerai. O tu,Sigituk,ar nebandei:DP?

pasijuokti is vaikinu ? o argi telefonu tai darant, ne abu turi save tenkint ? nebent pas tave kazkoks iskreiptas poziuris i tai. vienas dejuoja, o kitas juokiasi big_smile

siaip kazkada viena pana buvo ikalbejus pamegint (tiksliau net ikalbinet nereikejo, paskambino ir tiek), nepamenu net kada cia buvo, buvau mazas ir nepatyres ;] tai klausyt dejuojancios panos visai smagu. dar net irasiau tada i telefona big_smile chi chi

23

big_smile isdykelis aleksandrai big_smile man tai asmeniskai nesamone kazkokia atrodo, nzn jei pameginciau, gal kitaip atrodytu, bet noro bent jau kol kas tai jokio tam nera big_smile

24

Aleksandrai,aš ne apie vien tiktai pokalbius šneku:) Na kartais specialiai kažką tokio parašau,suintriguoju,o paskui dingstu;D Čia su tokiais taip,kurie man nepatinka,erzina,tai pakankinti juk reikia:DDD