Re: Ar Jūs,vaikinukai,užsiiminėjate malonumais telefonu;DDD?Kaip Jums tai:D?
susiaudrini ir lieki an ledo,tai koks tolkas?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ar Jūs,vaikinukai,užsiiminėjate malonumais telefonu;DDD?Kaip Jums tai:D?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
susiaudrini ir lieki an ledo,tai koks tolkas?
Na aš pažįstu gana nemažai vaikinų,kurie tai daro,nes daug bendrauju su nepažįstamais:DDDD O malonumas tai toks pat,kaip ir būnant su kokia tai panele:))) Ir patirties turiu:DDD Linksma kartais pasijuokti iš to:DDDD Seniau maniau,kad nenormalu,kai vaikinai taip daro,bet čia jau jų reikalas,tik kaip Tomas sako,jei to jau per daug,tai nebelabai gerai. O tu,Sigituk,ar nebandei:DP?
pasijuokti is vaikinu ? o argi telefonu tai darant, ne abu turi save tenkint ? nebent pas tave kazkoks iskreiptas poziuris i tai. vienas dejuoja, o kitas juokiasi
siaip kazkada viena pana buvo ikalbejus pamegint (tiksliau net ikalbinet nereikejo, paskambino ir tiek), nepamenu net kada cia buvo, buvau mazas ir nepatyres ;] tai klausyt dejuojancios panos visai smagu. dar net irasiau tada i telefona chi chi
isdykelis aleksandrai
man tai asmeniskai nesamone kazkokia atrodo, nzn jei pameginciau, gal kitaip atrodytu, bet noro bent jau kol kas tai jokio tam nera
Aleksandrai,aš ne apie vien tiktai pokalbius šneku:) Na kartais specialiai kažką tokio parašau,suintriguoju,o paskui dingstu;D Čia su tokiais taip,kurie man nepatinka,erzina,tai pakankinti juk reikia:DDD
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ar Jūs,vaikinukai,užsiiminėjate malonumais telefonu;DDD?Kaip Jums tai:D?