Re: Blevyzgos...
Kava tai siaip man geras dalykas kai reikia daug sudetingos informacijos sukramtyti. Padeda nesvietiskai :] paprastai stengiuos privengti kavos, nes poto kai darboholikas lakstau is kampo i kampa ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 137 138 139 140 141 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kava tai siaip man geras dalykas kai reikia daug sudetingos informacijos sukramtyti. Padeda nesvietiskai :] paprastai stengiuos privengti kavos, nes poto kai darboholikas lakstau is kampo i kampa ;D
blemba atsimenu kazka irgi saslykus valgiai.. ir sakiai kai sekanti karta valgysi pasikviesi i svecius... ot..
;D jo isivaizduoju...
Pilnas saldituvas maisto tai dziaugsmas pas tave tai gal tu vienas gyveni kad reikia saldituvo atsargomis rupintis?
Evaldai>> soriuka,mano tokia atmintis tai ka zinau... siaip tai broliukas su panele buvo grizes tai kepeme..siaip daznokai tie saslykai pas musu buna..
siaip praktiskai vienas gyvenu :] mama kartais apsilanko namuos kas trecia diena, mat dirba kitam mieste... tad gyvenu viengungiskai
Saslykai... eh as ju tiek atsivalges kad jau nebegaliu ir be pazvelgti i ja po truputi vystau chroniska vegetarizma ;D
is manes tai prastas vegetaras
As isvis valgau mazai... del manes net saldytuvo nereiketu.... tik gaila kad ne vienas gyvenu... ;D
is manes prastas mesaedis jau ko as labiausiai nevirskinu tai kai lekstej yra daugiau mesos negu ko nors kad ta mesa lengviau slinktu skrandin
Auri>> as ir vystau dazniausiai ju ir kaskaip nevalgau bet snd vistienos buvo su visais kauliukais tai taip skaniai gan,.. mmm tai panasiai kaip ir as nors siaip parde nereikia man eit ir pirkti maisto...
Auri, bedu turi su virskinimu????
tomato uzsidek
Sigitai>>juk nebutina turet bedu su virskinimu yra zmoniu kurie nera megai..
Evaldai>>o kada is tos nelaisves Ingrida paleisi?
oi negaliu as ja atsidziaugti nzn kada..
ot...juk po vestuviu reiks dziaugtis o ne dabar
Vaivute, ne to klausiau ir net ne Taves.... As tikiu, kad yra variantu ir kitokiu.... ;D
tai is dabar noriu dziaugtis... ne tik po vestuviu...
Vaiva > Turi maisto parupintoja?:]
Sigitai > nea... turiu keista poziuri i mesos santyki su darzovemis leksteje ;D
Evaldai > nepadeda ;D
o ant kur tu dedi ta tomata
Auri, nana smulkiau, koks pas Tave leksteje turetu but santykis mesos ir darzoviu??? Beja, kaip del virtu ar kaip kitaip paruostu bulviu toje pasioje leksteje???
Auri>>taip turiu tevus ;D mes visi namuos retai bunam....tai vienas dirba tai kitas...
Sigitai>tavo bajeris nemiringas
Evaldai>>mmm matai kaip...
Evaldai > ant mesos zinoma, bet vistiek nepadeda :]
Sigitai > paprasciausiai mesos negali buti daugiau, nes tada as uzspringstu su ja ir atsoka noras but grobuonimi ;D
Vaiva>> Kaip tau pavydziu neisivaizduoji!!
Puslapiai Ankstesnis 1 … 137 138 139 140 141 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...