14001

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Karolis, 23 parašė:

Labas Ingrida, galiam susipazint big_smile
O koks tau priimtiniausias pazindinimosi budas? :::818

hmmm...o kokiu tu budu buna? tongue as zinok nelabai zinau neutral tik vienu pazindinuos visa laika...i mano klausimus atsakai ir tiek: gimimo metai, pavarde, kraujo grupe ir t.t. big_smile

Auris, 21 parašė:

vaje grizau namo, pasveikinkit toki zygdarbi ;D big_smile~

cia turejai galvoj "kol sauleee dar nenuuusileiiidooo" ? big_smile tai tada nesveikinu, nes tokiu atveju turejai grizt maziausiai ryte, kai ji pakyla tongue

Linas, 23 parašė:
Nijolė, 21 parašė:

:::921 kaip tu kalbi :::921

cia ne keismazodis (bent jau nenorejau, kad panasiai nuskambetu), cia neturejimas kuo pakeist zodi, kad konkreciai atitiktu pastaraji wink

Beje Ingrida, bletstva neturi gimines ir negali but "tokios" smile nedrasios ir kuklios...mmm..drasios ir iniciatyvios skambetu kur kas labiau viliojanciai big_smile Pazindintis zmogui siulai ir eini miegot..pagarbos jaunuole big_smile

na, nezinau nezinau big_smile reiks pradet rasyt zodyneli nekeiksmazodziu tongue tai jau turim du: BLIAMBA ir BLIATSVA ;Dmatau Linai siuolaikinis berniukas esi, iprates, kad merginos rodytu iniciatyva :Do del to miego...taigi labai norejau, nepykit ir supraskit neutral

Nijolė, 21 parašė:
Ingrida, 22 parašė:
Nijolė, 21 parašė:

na, nzn.. saviaite turi 7 dienas :-) lyg ir ;D tai mastyk ;D

jetau, ka as be taves daryciau neutral zinau, kad tu ten viska paskaiciavai kaip reikiant ir patarima gera davei big_smile tai gerai, imsiu kas diena po naujiena tongue

na, as tiksliai nzn, ar iseis.. nes pas mus 8 berniokai... 2 is ju dinge be zinios... bet matau, nauju pamazu atsiranda, tai gal susisuksi kaip nors big_smile tik jau mums pranesk, kuri kada pasiimi big_smile) kad zinotume ir nepatrukdytume :::a14

Auris, 21 parašė:

jau bletstvas prasyciau nauduot tik labai retai ir labai isskirtiniais atvejais ! :::a16 Aciu big_smile
PVz kaip, ei bliatstva Nilke, nesk alaus ! big_smile

tu 3.14zdink miegot cia pavyzdziu nedaves... pats laikas jau tau :-) kita karta as tave su :::914 pasitiksiu, paziuresiu, ko tada prasysi :V ..

8 sakai..jetau big_smile gerai, kad ne visi yra, nes nespeciau suktis ;D jauciu, kad tie, kurie dinge tai ne siaip sau, o kazkas suvyste juos..cha cha cha tongue pranesiu pranesiu kuri kada, bet pradesiu turbut tik nuo kitos savaites, nes sia dar atsigaut reik, neturiu jegu big_smile beto, nelabai ir trukdysit, prisijunkit kas norit wink
kocelas geras dalykas smile o jei dar vyras molis, vis vien kazkiek paformuot galima ;D;D;D
p.s. jus tiek prirasot, kad mano postai paskui milziniski gaunas big_smile

14002

Auris, 21 parašė:

na, jei su kočėlu busiu pasitiktas, tai norėsiu blynų, žinoma. Ką daugiau galima gamint su kočėlu? :] Aš beje visai neblogas blynų fanas, tad man tinka, viskas tvarkoj big_smile

nors as virtuvej retai lankausi.... bet zinau, kad su kocelu blynu niekas nedaro.... nebent pas jus klaipedoj kitokie blynu gaminimo iprociai :V
>>> Na, Karolis lyg ir atsirado.. Nikita tai nedinges be zinios, o pasislepes ;D nes jis musu agentas big_smile) o Lauras.. na... hmm... nzn kur jis big_smile teko man garbes su juo kazkada keliais postais persimest ir viskas big_smile

14003

Kocelas labai geras irankis big_smile O klaipedoj su juo viska daro, ne tik blynus kepa bet ir bulves skuta su juo ;D

Lauras tai prazuvelis ji pamirst galima, na o Karoli sviekinam sugrizusi big_smile

Ingrida, alia tu ten neisijausk dabar musu tuos berniokus tik rankiotis, nes atsiras daugiau "pradingusiuju" big_smile big_smile big_smile

14004

Auris, 21 parašė:

Ingrida, alia tu ten neisijausk dabar musu tuos berniokus tik rankiotis, nes atsiras daugiau "pradingusiuju" big_smile big_smile big_smile

tai jau as isvis nurasyta tavo, ane? big_smile

14005

ne ne aš labai kosmopolitiškas žmogus ;D

14006

tai nesupratau...ai, tai jei nori but pirmas tai taip ir sakyk wink tongue

14007

Auri mees pasitareme ir nusprendeme kad dar nieko nezinome abu su Karolina smile nes man dar reikia i kledza savo 5dieni anksti ir man ji pasakys kaip situacija su tevais ir tada jau mes tranzuosime 5dieni o nei ne tai tada 6dieni ir 1dieni mano :? na as tau dar snd paskambinsiu neprisigerk per daug ;D (no offence )

14008

tai o tu man gali kuo anksciau pranest? as tada susiplanuosiu savaitgali ar laukti jusu ar lekti paciam kur nors :]

14009

o namie kadanors gali pabut? big_smile

14010

o malku su kocelu nekapoja ??? :::b02

14011

o kocelas juk is tos pacios malkos :::041ane? big_smile

14012

nesvarbu... pas ji visada ciudniau nei pas kitus :-)

14013

nea malku nekapojam bet padangas pripust galim :]

14014

Ingrida, 22 parašė:
Karolis, 23 parašė:

hmmm...o kokiu tu budu buna? tongue as zinok nelabai zinau neutral tik vienu pazindinuos visa laika...i mano klausimus atsakai ir tiek: gimimo metai, pavarde, kraujo grupe ir t.t. big_smile

Na galim susitikt parodysiu ir kitus galimus budus big_smile ten tie bendrieji klausimai gali isaisketi ir eigoje smile

14015

Nijolė, 21 parašė:

nesvarbu... pas ji visada ciudniau nei pas kitus :-)

nes pats kazkoks ciudnas ir kazkokis netoks big_smile wink

Karolis, 23 parašė:
Ingrida, 22 parašė:
Karolis, 23 parašė:

Na galim susitikt parodysiu ir kitus galimus budus big_smile ten tie bendrieji klausimai gali isaisketi ir eigoje smile

hmm, tu mat nezinojai tongue as nesusitinku big_smile taip, kad teks cia pazindintis, jei yra noro smile

14016

jau siandien koki idomu dalyka suzinojau tongue
111111111 pakele kvadartu gausim 12345678987654321 ;D neitiketinai tiesa big_smile)

14017

vajetus big_smile tu nesityciok is manes, as visvien nesuskaiciuosiu ;D kiekvienam savo! big_smile:D:D

14018

hmm :V skaiciavke kompe yra tongue

14019

nedraugauju ir su ja big_smile beto, o kam skaiciuot tuos vienetus? :::819

14020

Ingrida, juk tau aiskiai sako IDOMU, negi taip sunku suprast? big_smile piktai cia pavariau? big_smile