Re: Blevyzgos...
Vaiva, o kokia ta bausme? as juk siandien gera buvau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 157 158 159 160 161 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Vaiva, o kokia ta bausme? as juk siandien gera buvau
ir ka jau taip gero padarei?:)
mmm...buvau susitikus su mielais zmogeliukais bei pradejau paveiksla :Dka tu nuveikei?
as...kad nieko ipatinga kaip snd esu viena namuos tai teko tevu jovala sutvarkyt kuri ryte padare...ir slankioju as is vieno kambario i kita.. O paveisklas su kuo susijes?
su kuo..nezinau zinok pas mane jie daugiasluoksniai..tai galutinis variantas bus net nezinau koks :)bet tokiais ornamentais pakolkas...as irgi ryte dar tvarkiaus siek tiek, pamirsau paminet
Bet kur visi dinge berniukai?ir net Linas nepasimoke :?
speju, kad visi nelodoriauja kaip mes ir dirba
as ir taip speju...gal paskui atsiras ju? reik turbut paziuret tv ...atsibodo ziuret i pc ir dar tai kad saule spigina i akis ir vos matau...
saule tu :Dpas mane tik neseniai palijo..bandziau bandziau tuos chatus, susnervinau ir galvoju..eikit kaku
nu taip saule..:) tai taip ir niekur nerada gero chato?
Stai ir as lauket? zinau, kad nepasiilgot
laukem laukem vis dar be..kelniu?
neradau Vaivut, traukti reik zodzius ir tiek, uzkniso isitikinau, kad ne kiekybej esme..cia buvo mazai zmoniu, bet visi faini
visad pasisveikindavom su naujai atejusiais
nea, su kelnem, o noretum be? nenori bendraut su tavim nieks?
Vaiva, kaip laikais?
Lineli, nebutina tyciotis nenori, tai ka db daryt man...kaip pastebejau, tai tik man negana visad...galiu kalbet ir kalbet...
Linai>>visai gerai atrodo... kai lauke kelias sekundes buvau isejus isilipau i medi ir valgiau tresnes.. lauke pauksciukai ciulba grazu... O kaip pats laikaisi?
Ingrida> kiekvienam chate savaip..va jei cia kas naujas prisijungia ir ne visada juk sveikinames:)
Po medzius laipioji Vaiva kaip..ai tiek to skanios tresnes?
as tai nieko gero laikausi, nenormali nuobodybe...
Ingrida,skudurine radija? ;D neisizeisk
Vaiva, nepastebejai gal, bet as sveikinuos ir i blevyzgas pakvieciu
pamirsau Lineli, pasakyt, kad netrukdytu man jei ir butum su kelnem
Ingrida> as tai ne su visais..tikrai ne...nes man kartais tiesiog is kart nepatinka kaskuo zmogus..(atsiprasau bet as tokia..jei ka zmogus kur nors ka nors pasake ne taip kaip man atrodo,tai tikrai as cia jo nesikviesiu )
Linai>kas kaip?zinoma kad skanios man jos skaneses nei vysnios...siaip mano storulis(suo) dejo i kojas tai kaskur i trasa ismoves ir tai nemaciau jo.. kodel nuobodybe?(tiesa ir pas amne nuobodybe atsibodo visi tie namai )
ieskau advokato, kas nors pazystat?
ne tik notare pazistu tiksliau mano giminaite
Puslapiai Ankstesnis 1 … 157 158 159 160 161 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...