Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai atlik dvieju smugiu veiksma, vienas pargriauk ant zemes, antras zudyk neramumai pas tave kazkokie
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 705 706 707 708 709 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai atlik dvieju smugiu veiksma, vienas pargriauk ant zemes, antras zudyk neramumai pas tave kazkokie
as tau kaip rinkciausi jis jau isrinktas ir man kad ne kripst, ne pipst :-)
>>> pas mane i kambari iskrido
kokie jus spartus nu gerai jau gerai, nekibinu galvojau, kad cia tas, kur nevedes
Nijolyt, tu kaip as, nei ant sienu neleidziu must gyviu, nei ant saves ui kaip supykstu, kas bando ant manes uoda uzmust as juos tik nuveju
Linai, tau lengva kalbet man taip neina.. nebutu mamos, tai pasiimciau siurbli.. o dbr tai prikelsiu...
>> hm.. Ingrida, man ju negaila.. as ju bijau <<< B.I.J.A.U.
> o siaip.. nesvarbu, vedes nevedes jei nelaisvas << viskas.. ponas Taskas .
Nijole, tu turetum suprast, kad man skleroze, juk pati matei.. spek?ar as rasydama ana posta prisiminiau, kad ir antrasis uzimtas? ;D;D;D vajeetau, kas pagydis mane? :D:D
jei buciau pas tavy, pagauciau drugeli ir isleisciau pro langa o pas tave, net baisu isivaizduot, atverciau dulkiu siurbli, o ten visas gyvunijos pasaulis turbut veisias
siandien siurbiau maske, tai nauja suni galeciau susilipdyti ) >> o siaip joa...as ne vieno voro nesu sluota nuslavus, nes bijau,kad jis nukris ant manes, todel susiurbiu, nes zn, kad nenukris :V
gyvunijos pasaulis ;D Nijole as irgi bijau, bet kai nori iveikt baime reik jai i akis ziuret
patikek, kaip as i ta baime SPOKSAU
>> o siaip...tai tu i ta baime ir ziurek, as ir be ziurejimo i ja grazi...
jjuokinat tai negaliu :D:D turbut tas sunekas naujas tooks skystas butu, kad vaje ... ziurek, Nijolyt taigi kai uzmusi (negaliu kaip juokas ima ;D ) ta vora ar dar koki sutverima, jis jau buna negyvas ir uzkrites ant taves nieko nebepadarys
pamenu kai dabojau drauges mergaite ziuriu, ko ji ziuri is tolo i ta spinta, tarpeli tarp jos ir sienos...sako:ten volas!prieinu, ziuriu vos ne visa nosi ten sukisus, o ji sako:TU NEBIJAI VOLO!NEBIJAI???!;D paveldejo is mamos baime
Linai, labai jau is arti teks ziuret, kad akis pamatyt ;D
ne.. padarys... uzkris <<< uzkris jis ant manes !!!!!!!!!!! brrr...
>> na, as tikiuosi, kad kai uzaugsiu ir turesiu vaiku, tai arba jie nebijos tu dalyku, arba mano vyras bus superinis ir ju nebijos )
bet Nijole jei imsi ir viena diena negrazi paliksi tai superinis vyris lieps i akis ziuret, kad grazesne pasidarytum
Zinau Ingrida, tik bijau, kad isisiurbs i galva jei arti snuki kisiu ;D
kokia as negera, sitaip juokiuos is taves, Nijolyt "ne.. padarys... uzkris <<< uzkris jis ant manes !!!!!!!!!!! brrr..." ;D;D;D
tavo vyras nebijos anei muses, anei uodo, anei storo voro! patikek, reik tau koki surast..egzotiniu gyvunu myletoja, kuris augintu siuos mielus gyvunelius ;D
Linai, vorai nesisiurbia :? ar siurbias :? mutantai tada kazkokie
Ingrida, as kadangi salia karinio aerouosto gyvenu tai radiacijos paveikti tie orai siurbias
nu jau tik.. Linai, Linuk.. baik tik ) nebutu namie mano mamukes, tai greitai ta baime pradingtu, rami sau po dekiu tupeciau .. ir mano vyras bus superinis, jis neprasys manes neimanomo ;D
>>> Ingrida ... neiskraipyk mano minciu ir kitas pastebejimas.. mano vyras nelaikys tu nesamoniu .. ne ne ne .....ne.... nea...
Lineli, tai ko tu man anksciau nesakei reiks apmastyt kelintas tu ten eilej busi su savo radiacijom
Nijole, gerai, klausau panele, bijanti voru ir kitokiu gerybiu
as manau kazkodel, kad tas klausymas iki kito karto :-) zdz.. nzn.. bet as jauciu, kad as esu NIKo smelio rinkeja.....
>>> bet as tai jau metu kompa ir baigiu ziuret daktara housa ir tada einu sapnuot sapnu :H
>labos :H saldziu graziu seiletu ir siaip visokiu kokiu
smelio rinkeja? hmm..kibireli tikiuos turi, jei ne, paskolinsiu labanakt, Nijolyt :*
Linuk..mm .. Nijole, jei superini vyra jau dabar turetum irgi tupetum beje labanakt
Ingrida, zinok radiacija ir savu pliusu turi ;D
nagi nagi kas per pliusai?tik gaila..mane labiau minusai traukia
kazin ar trauktu toks minusas jei tureciau tris rankas dar nzn tebevyksta progresija
o kodel gi ne galiu pareiksti, kad jau zinau, kas butu atsakingas uz...vienu metu maisant puodus, plaunant indus, bei valgydinant vaikus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 705 706 707 708 709 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~