Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nijolyt, man jau idomu susirast ta vietele kur tu prisistatei ek, gaila, kad siandien jau nebeskaitysiu..akeles patausot reik
Linai, nevadinkite taip vaiku
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 708 709 710 711 712 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nijolyt, man jau idomu susirast ta vietele kur tu prisistatei ek, gaila, kad siandien jau nebeskaitysiu..akeles patausot reik
Linai, nevadinkite taip vaiku
padesiu radau 402 as jiems respecta paskyriau o 408 pasisakiau ;D nieko ypatingo.. drovi as
Nijole, cia jau skamba kaip pasinaudojimas esama padetim...o kur lygios teises a? Auri, gal ir man pavyktu kaip Nijolei susitart? ;D
Ingrida, as labai svelniai pavadinau kai pamatau koki kudini, nzn man kazkoks grynas blynas toks visas mazas, tie pirsteliai kaip nzn kas mazas toks visai
tai kai tu suo juo, Linuk, tarsiesi, man pranesk ;D noresiu paziuret mano akys dar tokiu dalyku nemate (chuckle)
Nijole, nemate sakai? Auris neprieinamas ar kas ? ;D
as tikrai susidomejau tuo vaizdeliu gundyte gundo o ar jis prieinamas ar ne, tai ne man spresti ) manau tu i sita klausima ruosiesi atsakyti :V
padesiu radau 402 as jiems respecta paskyriau o 408 pasisakiau ;D nieko ypatingo.. drovi as
paskaiciau na, labai sauniai tu ten isliukinai o zinai, susigundziau pasiziuret kaip as cia pirma kart iejau :D:D radau save 1330 psl. bliamba, tikrai nedora as, palyginus su tavim ;D o iki 1373 psl niekas neprase prisistatyt tai ten jau ganetinai, sakyciau, gerai viskas buvo
Nijole, man bus baisu atsakyt i si klausima vado akivaizdoje...juk ne veltui as nedrasiu ir kukliu klube
na, as zinau viena vieta, kur jau kaip dejau, tai dejau ;D bet tada uuuuuui su sesiuum prigere buvom ;D gere visi tada ;D bet jau minejau ;D tada visos mintys atsiriso :-) bet siaip as geras vaikas labai tiesiog beprotiskai fantastiskai reali
>> Linuk, hmmmm.... na, galesiu as atsakyti uz tave tik jau mane pasikvieskit i ta beprotiskai fantastiska ivyki as jau ivertinsiu )
Nijolyt, tai jau cia akmuo i mano darza, kaip supratau as visokia..ten priesingybe...ai, rasiu savo plauko
ne akmuo joks cia akmuo cia jau visas puntukas (joke) blyn, isgeriau savo alu ;D siandien visai gerai butu ;D >> cia as gal visai neidomI
Nijole, ziurek sutarkim...ka cia sugalvojus...tu mane uztark pries Auri, o as tau masaza padarysiu ar gerai?
Panos baikit akmenais metytis, susizeisit
Nijole, matos, kad gerei net puntukais svaidytis pradejai ;D oooo!vel blynus kepei? :Dsaunuole, Auris ims i zmonas tave
p.s.kas kur neidomi?jau salutinis poveikis to alucio, matau
Linai???koks dar masazas?
Nijole, ziurek sutarkim...ka cia sugalvojus...tu mane uztark pries Auri, o as tau masaza padarysiu ar gerai?
Linuk, zuikuti, tu manes tokiais dalykais neviliok neisdegs mane labiau gundo tas vaizdelis, kaip tu su juo tarsiesi )
>>> ne ne.. alus geras dalykas... reikalingas netgi manyciau :-)
>> as jau vemsiu nuo tokios dainos.. labai grazi.. bet daugiau nei 2,5 val ja klausyt yra manau nesveika :?
Nijole, tu nesukalbama nu ir gerai laiziaka sumesim su Auiu ir viskas bus normaliai ;D cia gal per ziauriai pasakyta ne tokiu placiu paziuru as dar
Ingrida, tas masazas paslauga uz paslauga, bet Nijole taip nezaidzia...o gaila...Tu panorai?
Nijole, sveika sveika as zinok parom klausaus kokiu 2 dainu ;D tai sese mane ..nesveika isvadina ;D
Lineli, as zinojau, kad Nijolyte nepasirasys, o vat tu dabar kritai mano akyse
Ingrida? kritau? nenusipelniau...
Lineli, Lineli..kada tu ... :)
<...>nu ir gerai laiziaka sumesim su Auriu ir viskas bus normaliai ;D cia gal per ziauriai pasakyta <...>
o dievai ;D apsaugokit mano akis ir sirdi ;D
Nijolyt, neveltui sakei, kad geriau tu pasiziuresi kaip jis tarsis su Auriu ;D;D;D
Na, labanakt, Nijoliuk...dar jei skaitysi si posta, tai uzsuk i pasta
Puslapiai Ankstesnis 1 … 708 709 710 711 712 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~