3341

Re: Blevyzgos...

Vaiva, bet tu ir duodi (nors nezinau as sito big_smile  ) ;D tai pridengtas jis draperijom, nieko tokio nepamatysiu tongue tik sonkaulius, krauja ir dar kazka, nuo ko sapnuosis kosmarai neutral o mano plaukai bus suristi tongue kad bobutes nepletkavotu, jog as netinkamai atejau apsiredzius bei nesusitvarkius tongue persiprasau...PA-NE-LE big_smile

3342

aisku tai apsimesi kulturinga mergaite,patarimas susiriski plaukus i dvi kasytes ir juos susipinki efektas geras wink
as jau einu i lova...palieku tau savo pusbroli smile ikiuka gero pasikalbejimo smile

3343

jetau, kad man zinok reik ismokt apsimest but gera mergaite smile visi sako, kad labai jau gera as is veido atrodau :::734vat todel ir dazau tuos plaukus juodai, kad baisesne buciau ;D
labanakt, Vaivut smile pablevyzgavosiu pablevyzgavosiu tongue

3344

o as rytoj paziuresiu ar ka pablevyzgojai ar ne smile (hi)

3345

uzteks pirdolint:D eikit miegot

3346

nesitikejau, kad uzsuksi cia big_smile taip ir sakyk, kad prisijungti nori :::035

3347

reikia karts nuo karto prapust:D na bet einu ir pats miegot,kazko sunki diena poilsio:D

3348

prapust? big_smile sunki diena poilsio? big_smile idomiai tu cia tongue
laba diena, rytas wink big_smile

3349

Labas rytas ...beje jau gandro foto yra

3350

ooo :::742mesk cia :::213<----apsnekesim ;D kaip mano pusbrolis gyvena? tongue

3351

mano pusbrolis ?hmm kaskaip ne taip pasakei jis mano pusbrolis tik gal tavo pavarde ar kaip ten? o del foto tai neiseina man ja sumazinti tai,tai..

3352

tai isikelk i paint ir paspausk ctrl+w ir sumazinsi tongue nu gerai jau gerai, tavo big_smile

3353

http://forumas.ieskok.lt/imgload/4561 cia is mano puses taip matosi...o einant keliu geriau matosi..bet kaskaip geda ten fotkinti nes mano klasiokas buves gyvena...

3354

nu, nerodo man tongue gal dar pasikraus big_smile bet jau sujuokinai tai negaliu ;D kiba tu jo paparacint eini ;D

3355

o man tai rodo,gal todel kad as idejau smile ne tai kai einu ir matau tongue

3356

o, dabar uzkrove smile ..."seimyna ruosias i sestadienio turgu"-vadinas big_smile grazu, gaila, kad ta varle, kur pas gandrina snape nelabai besimato smile ;D

3357

kaip suprasti tai..."seimyna ruosias i sestadienio turgu"? o del varles tai gal nesi maciusi ju?

3358

cia tavo gandru foto pavadinimas toks big_smile macius, pamenu, kai sese jas uz kojos tampydavo, o jos sisiojo ;D

3359

o siaube,man tai kaskaip nemalonu jas paimti butu  visos gleivetos...

3360

tai as irgi neemiau big_smile bijau as tu varliu neutral dar apsiusios ;D