Tema: Ar patinka jums draugauti su vyresnemis panelemis
Vyresnes paneles yra geresnes:DNes jos daugiau yra patyrusios:DDD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Ar patinka jums draugauti su vyresnemis panelemis
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Vyresnes paneles yra geresnes:DNes jos daugiau yra patyrusios:DDD
Teisingai
na, nebuk toks tikras buna visaip
jos protingesnes ,neskambineja neraso sms del to puiku :)jai noras yra pats pasuki ir vsio:)
jei neskambina, nereiskia, kad nenori to padaryti
man pasirode kad si tema ne tinkamoj vietos sukurta,nieko bendro neturi su Pasaulio lietuviais...
Kestas>minejo kad vyresnes neskambina ir neraso sms.tai gal jos nemoka telefonais naudotis ;D ;D
Vaivut, as tai jau nepastebiu tokiu dalyku zinai?dar gali but variantas, kad vyresnes, kaip sake temos autorius, rimtai protingesnes, todel net nemano savo saskaitos eikvot vaikinukam is kurio gauna ta vakara smsa ar skambuti, su tuo ir lekia
Ingrida> o as tai pastebiu tokius dalykus,nes labai nemegstu kad forumas daromas savartynu,viena sukure tokias pat tris temas,ir ka ne viena dar neuzblokuota(suprantu jiems daug darbo,ir taip turi ka veikst be forumo,bet tokia neteisybe cia vyksta)
As ir apie tai pagalvojau,bet nebeisdrisau pasakyti,kaip mano mociutes amziaus ji visur nori lekti net i mano atestatu teikima nori eiti vargelis... (sako tevai neis as bent busiu..)
nu paneles negasdinkit mazo vaiko,nu neten sukure tema,ka bepadarysi
paauglys visgi,tik mergytes galvoje jam,supraskit sunku buti jaunam vyrui,na norisi reikia,o dar neduoda
na o kaip del vyresniu moteru,cia jau kaip kada,nuo paziuru priklauso.....
sutinku :Djei moteris normaliu paziuru, jos savaime jau yra protingos
Viktorai> mes ne kiek negasdinam mes sakom tiesa,kaip yra
Hmz, įdomiai čia su tuo protingumu. Nežinau, kiek čia rašę paaugliai/jaunuoliai/vyrai yra sutikę sutikę moterų, su kuriomis galėtų šnekėti meną, literatūrą, muziką, politiką, finansus, ekomoniką, sodininkystę, žvejybą, mezgimą, valgio gaminimą, statybas, vaikų auginimą, parfumeriją, socialinius reiškinius, madas ir t.t. Turbūt čia jie abstakčiai pasakė turėdami omeny vyresnių moterų gyvenimiškąją patirtį arba brandumą, kuri traukia vyrus
Hmz, įdomiai čia su tuo protingumu. Nežinau, kiek čia rašę paaugliai/jaunuoliai/vyrai yra sutikę sutikę moterų, su kuriomis galėtų šnekėti meną, literatūrą, muziką, politiką, finansus, ekomoniką, sodininkystę, žvejybą, mezgimą, valgio gaminimą, statybas, vaikų auginimą, parfumeriją, socialinius reiškinius, madas ir t.t. Turbūt čia jie abstakčiai pasakė turėdami omeny vyresnių moterų gyvenimiškąją patirtį arba brandumą, kuri traukia vyrus
manau, kad jei atsirastu tokia moteris, kuris galetu protingai pakalbeti visais siais klausimais, tai savaime ji jau butu neidomi na, cia tik mano nuomone...
manau, kad jei atsirastu tokia moteris, kuris galetu protingai pakalbeti visais siais klausimais, tai savaime ji jau butu neidomi na, cia tik mano nuomone...
Čia jau atskira tema, ar protinga moteris - įdomi Ten tik norėjau parodyti, kuo skiriasi protingumas nuo brandumo
Ingrida, 22 parašė:
Čia jau atskira tema, ar protinga moteris - įdomi Ten tik norėjau parodyti, kuo skiriasi protingumas nuo brandumo
nekursiu as jokiu temu :Dbet tikrai susimasciau kaip ten su tom viska zinanciom moteriskem:p
nu nzn, as dabar kai pagalvoju tai labai retai kada sugrisi panele, kuri yra patraukli ir dar galima su ja pasneketi tokia ivairia temu palete. Amzius tikrai ne rodiklis... Jeigu nuo jaunu dienu durnas zmogus buni, tai priauges meteliu staiga einsteinu netapsi.
vyresne panike turet yr derai buna ji jau susitupejusi issilaksciusi daugiau galvoja apie ateity apie namus ir panasei zodziu liuks dalykiuks tik ziurek pats irgi stenkis mastyt jei turi vyresnia panelia nes kitaip tau ji pasakyk rinkis smutkes ir von atsiuda zaraza taip toks jau tas gyvenimas
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Ar patinka jums draugauti su vyresnemis panelemis