1

Tema: kaip slopinti savo jausmus?:?

na stai,manau,kad tikrai isimylejau....bet ne ta,kuri reikia:(,mes lb graziai bendravome,kol jis....nesutiko draugauti su viena pana,o ji tikrai jo neverta(bet cia ne esme),zodziu,jis su ja draugavo,pykosi,draugavo pykosi,taip pora menesiuku,ir juos as turejau istverti tik kalbedama su juo telefonu ar kaip kitaip bendraudama,tik ne susitikdama- jis venge susitikimu su kitomis merginomis,kadangi jo buvusi.....dbr jau buvusi,buvo lb pavydi ir tokia kovine:P),na va,ir po ilgu "vaiku darzelio" bendravimu,jis dabar vienas,bet.... bet,jam netruksta merginu demesio,jis saunaus charakterio,bet...egoistas,svarbiausia kad jam gerai....bet kokia kaina,ir kadangi toki santykiai man tik nervus istampe noriu kuo greiciau pamirsti visus jausmus jam,ar bent jau nuslopinti juos,kaip patartumete tai padaryti?:?

2

Re: kaip slopinti savo jausmus?:?

laikas pades wink o tu neimk taip i sirdi...geriau jau mylet kazka, nei isvis nezinot ka tai reiskia..palukek ir ateis abipuse meile smile

3

geriau mylek mane, bent naudinga investicija i ateiti bus big_smile~

4

Saule> Mhmmm... Net nezinau kaip cia tau patart, bet bandysiu... Bandyk ji isivaizduoti tik is blogosios puses... Na, tu sakei, kad jis egoistas... Paziurek koks jis dar... Nemanau, kad jis ten kazkoks moteru idealas (o tokiu tikrai nebuna nei bachuru, nei panu)... Tad paprasciausia sudek jo visus, taip vadinamus "minusus" ir pamatysi, kaip greit ne tik susizavejimas (ar meile) taps net neapykanta... Paprasciausia, pakeisi visa savo nuomone apie ji... Na, as tik pasiuliau... Sakau juk, kad nekoks is manes "Patarejas" ( :-D ), bet... Pabandyti verta :-) Uz tai niekas pirstu nenukapos man... Nors... Ka gali zinoti... :-D

5

big_smile Ruosk pirstus Rimvydai, tuoj kaposim nagus nagucius ;D

Ciakst ciakst ;D :::a27:::a27

6

Rimvydas, 24 parašė:

Saule> Mhmmm... Net nezinau kaip cia tau patart, bet bandysiu... Bandyk ji isivaizduoti tik is blogosios puses... Na, tu sakei, kad jis egoistas... Paziurek koks jis dar... Nemanau, kad jis ten kazkoks moteru idealas (o tokiu tikrai nebuna nei bachuru, nei panu)... Tad paprasciausia sudek jo visus, taip vadinamus "minusus" ir pamatysi, kaip greit ne tik susizavejimas (ar meile) taps net neapykanta... Paprasciausia, pakeisi visa savo nuomone apie ji... Na, as tik pasiuliau... Sakau juk, kad nekoks is manes "Patarejas" ( :-D ), bet... Pabandyti verta :-) Uz tai niekas pirstu nenukapos man... Nors... Ka gali zinoti... :-D

nu sakes :Dtaip bent patarimas :Dniekuomet nenoreciau specialiai ieskot trukumu, kad ir bet kuriame zmoguje smile jei jie yra, tai tikrai islenda..bet..yra vienas bet smile o jeigu jie kaip tik traukia? tongue tie minusai? wink
Saule, geresne cia iseitis butu griebti Auri big_smile uzteks jam klubaut tongue
p.s.IM SO LUCKY LUCKY tongue

7

Rimvydo patarciau neklausyti, nes tie "ziurejimai is blogosios puses" - tai pamazgu pylimas ant zmogaus :V

8

Nijolė, 21 parašė:

Rimvydo patarciau neklausyti, nes tie "ziurejimai is blogosios puses" - tai pamazgu pylimas ant zmogaus :V

labai geras pasirinkimas :]

Kaip kad jau minejau yra zymiai pravarciau gerbt mane ;D

9

Auris, 21 parašė:
Nijolė, 21 parašė:

labai geras pasirinkimas :]

kas tinka vyrams - netinka moterims tongue

Auris, 21 parašė:

Kaip kad jau minejau yra zymiai pravarciau gerbt mane ;D

leisk ir as pasijuoksiu :::b02

10

ot... nu ir buk tokia... :?

11

Auris, 21 parašė:

Bet tave visos forume merginos jau isimylejusios...

patarimas is mano puses paprasciausiai maziau galvoti ka jis ten veikia,ka sako...Rimvydo pasiulymas nemanau kad padetu uzmirsti zmogu,nes reiketu galvoti ilgokai kol daug sugalvotum blogu dalyku(jei myli).gyvenk be roziniu akiu tada bus geriau...

12

Vaiva, 19 parašė:
Auris, 21 parašė:

Nu jau cia tai uzgyrei mane belenkaip yikes nebezinau kur raudonio deti... :::818

13

tai kad tiesa pasakiau as tau smile ~

14

Vaiva, 19 parašė:
Auris, 21 parašė:

klysti ;D
-------------------
Isvis to jausmo nereik cia slopyti, reik turet tvirta savigarba ir per kuri laika viskas isispres... Ir isvis geriausia uzsiimti kokia labai jau energyjos reikalaujancia veikla ir pamirsi visus jausmu kaip mant... sportuok iki nukritimo ;D

15

Rasa, 21 parašė:
Vaiva, 19 parašė:
Auris, 21 parašė:

klysti ;D
-------------------
Isvis to jausmo nereik cia slopyti, reik turet tvirta savigarba ir per kuri laika viskas isispres... Ir isvis geriausia uzsiimti kokia labai jau energyjos reikalaujancia veikla ir pamirsi visus jausmu kaip mant... sportuok iki nukritimo ;D

nu as geriau jau Auri mylesiu ;D;D;D

16

Ingrida, 22 parašė:
Rasa, 21 parašė:
Vaiva, 19 parašė:
Auris, 21 parašė:

klysti ;D
-------------------

nu as geriau jau Auri mylesiu ;D;D;D

ka jis sako tai tu jo neklausyk ir netikek ;D nes jis meluoja ;D

17

Rasa> Auris geras berniukas yra jei tu nemyli jo nereiskia kad kitos cia esancios nemyli tongue

18

kas per intrigos ^^?

19

Saulė, 17 parašė:

na stai,manau,kad tikrai isimylejau....bet ne ta,kuri reikia:(,mes lb graziai bendravome,kol jis....nesutiko draugauti su viena pana,o ji tikrai jo neverta(bet cia ne esme),zodziu,jis su ja draugavo,pykosi,draugavo pykosi,taip pora menesiuku,ir juos as turejau istverti tik kalbedama su juo telefonu ar kaip kitaip bendraudama,tik ne susitikdama- jis venge susitikimu su kitomis merginomis,kadangi jo buvusi.....dbr jau buvusi,buvo lb pavydi ir tokia kovine:P),na va,ir po ilgu "vaiku darzelio" bendravimu,jis dabar vienas,bet.... bet,jam netruksta merginu demesio,jis saunaus charakterio,bet...egoistas,svarbiausia kad jam gerai....bet kokia kaina,ir kadangi toki santykiai man tik nervus istampe noriu kuo greiciau pamirsti visus jausmus jam,ar bent jau nuslopinti juos,kaip patartumete tai padaryti?:?

patarimas is mano puses:
jei tu ji MYLI pasakyk ka jauti.... pasakyk savo nuomone apie jo drauge ir  sakyk pazvelk y mus mes tikrai graziai bendravom nesipykom  ir t.t. negaliu ka patarti nes nieko nzn kox tas jusu bendravimas buvo ir t.t.

20

Saule, gali bandyti pamirst ieskodama naujos veiklos, skirdama daugiau demesio tai, kuria apleidai... Jei prisimeni vaikina, nevenk sito, nes kuo daugiau galvoji, tuo labiau jis gali ir nublankti smile aisku, tai priklauso nuo tavo charakterio.. smile