Re: Kodel Jus Nekenciat EMO?
tai kad man kvailutei nedaslo kam save zalot del mados:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel Jus Nekenciat EMO?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tautvydas, 18 parašė:Geriausia filosofija yra "Toleruoju toleruojancius"
Siaip galima toleruoti visus tol kol tau neuzkliuna.
nu ne cia labiau gaunasi toleruoji juos kol tu jiem neuzkliuni Nes jei pirmam uzkliuna tai pagal ideja nebetolerancija
ai...
Del mados ar ne mados,,,,ką dabar visi tavęs klausytis turi.Žmones tatuiravo badėsi pjaustėsi ir dar velniai žino ką darė nuo to laiko kai gremžtukus atrado ir pirmus akmeninius kirvius .Tai kad db 2008 nieko nereiškia tradicijos ir kultūros neišnyko tai kas tau nereikalinga kitiems būtina ...kitaip nebus gyvenimo ,busim visi panašus turėsim tuos pačius norus ir vertybes .Visi norėsim vieno dalyko o norinčių bus daug ,galu gale belieka įsivaizduoti pabaigą ...
Tomas, 25 parašė:Tautvydas, 18 parašė:Geriausia filosofija yra "Toleruoju toleruojancius"
Siaip galima toleruoti visus tol kol tau neuzkliuna.
nu ne cia labiau gaunasi toleruoji juos kol tu jiem neuzkliuni
Nes jei pirmam uzkliuna tai pagal ideja nebetolerancija
ai...
Va!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Štai esme EMO gavo į snukį , nes buvo netolerantiškas ,o ne todel kad buvo emo !Matai yra skirtumas tarp duoti į snuki už tai kad jis emo ir už tai kad gini vyriška garbę .Vienu atveju esi p*daras nacistas o kitu atveju vyras kuris parodė hamuj vieta už nepagarba...nu kad kabinejasi bet jokiu būdų neturi kabinėtis pirmas ...taip netolerantiški kiemo gaižiai daro .
-
-
Va čia tai pasakyta tobulai
Va čia tai pasakyta tobulai
:=D Priimsiu tai kaip medali
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel Jus Nekenciat EMO?