41

Re: kas dabar ant jusu stalo???

Tomas, 22 parašė:

laptopas, pele, ausines, vaistai nuo galvos skausmo, alaus bokalas, Vaistai nuo akiu skausmo. ;D 3 telefonai, tuscias puodukas su sena arbata. ;D Sokoladas pasibaigusio galiojimo, guma, ir daug centu. smile Ai dar sasiuviniai kazkokie uzsilike nuo trecio kurso. big_smile Taip ir nepasidedu.

Nelaikas susitvarkyti? ;D

42

pas man ausines ;D

43

kompas, telefonas paprastas, mobilus telefonas, spausdintuvas, piestukine su kruva daikciuku visokiausiu, 5 lentyneles su dokumentais, raktai...regis viskas

44

kruva laikrasciu, sasiuviniu, knygu, lapu ivairiausiu, telefas, akiniai, lempa, USB, parkelis, liniuote vazelinas, monikas, klaviatura, pele ir garuojanti skani arbta  :::524 (mmm)

45

na, pas mane namie tai zinau, kad bardakas :::818 kuri susitvarkysiu tik kt savaite big_smile)
o dbr, sedziu pas broli, tai pas ji kompas ir visi imanomi priedai, isskyrus mikrofona, jo nematau :V ir staline lempa << va taip turetu atrodyti ir mano stalas :::818 deja ;D

46

stikline,taure, schwepsas, ps3 pultelis, tv ir avec media pulteliai, vaisiu lekste, akiniai, dilde, pele, buteiu atidarytuvas, ausines, telefas, uzrasu knygele, sratinukas ir sasiuvinis big_smile berots viskas :V

47

kompas, lempa, kolonkes, ausines, pele, klaviatura, peles kilimelis;DD fotikas, zvake, vaistai, karoliai, akmenys nuo juros kranto:D statulele, lapai kazkokie bei mano pirstai maigantys klaviaturos mygtukus:D

48

kokie mes tvarkingi ;D
pas mane telefonas.padekliukasarbatai.arbatos puodelis,saldainiai begemotinis zaislas,piesinys,plauku gumele,raktas,siuvinejimo irankiai,siuvinejimo medziaga stai ir viskas (zinoma kompas dar ir lempa)

49

cigareciu pakelis ;D

50

Nu pabandysiu pavardinti.... telemaxima kvitas 1lt, telefonas, stalinė lempa, monitorius, kalonėlės, 5 dežutės su kompaktais, antivirusinės kompaktai, draiveriai, 6 saldainės (bet laaabai neskanios :::014:D ) 2 popieriukai nuo saldainių big_smile, kaškokie popieriai, stovas su diskais, printeris, kiaulytė nuoga big_smile, kaškoks dar laidas ir akinukai smile... ;D;D

51

na pas jus dideli stalai big_smile big_smile big_smile
na pas mane du puodukai,grandinele, New Yorker cekis,piestukas, anglu-danu zodynas, 1500kronu, kriaukliu begales (lekstej kaip dekoracija)
pultas nuo tv, pultas nuo dvd, pultas nuo mago, raktai, telefonas, ir kaip nieko daugiau big_smile big_smile big_smile

52

Stiepras, dvejos ausines, trys D-Light kamstukai, vienas D-Light (Lemon) tuscias buteliukas, vienas tuscias cigareciu "Steels Red" pakelis, akiniai nuo saules, monitorius, vidiakas, du mikrofonai, modemas, klaviatura ir pele su padu :-)

53

si karta tai bent as apsivertusi smile
geles (2 vazoneliuose),rankinukas (mini) fotikas,vaistai,mamos kosmetikine,uzrasu knygute,tusinukas,padekliukas arbatai,plauku gumeles,nuo laikrodzio dezute,mazas suniukas,telefonas,lempa begemotas ir kompas smile

54

kompo monitorius ir begale disku... smile

55

hmz.... nesitvarkiau stalo ;D o seip monitorius, kolonkes,drogo maiselis ;DD (teko apsilankyt parduotuveje) ;p kriuva plauku segtuku ;D kompiuterine pelyte ;p pasrkeliu susnis ;D pora knygu ;p  siemku liekanos ;D piestukine, mobilusis telefonas ;D em... statulele (gavau dovanu) ;D
ir viskas ligtai ;p

56

pasigirsiu geliu puokstes stovi tokios grazio et... smile o kito siukslyno nevardinsiu smile

57

mm pas mane ant stalo kompas, laptopas, delninukas, 4 telefonai, faxo aparatas.. begale papkiu ir popieriu, mineralinio buteliukas ir daug tusinuku bei ivairiu lapeliu:D ir dar gelyte, bei zaisliukas toks suniukas, kad mieliau butu darbe sedet:d o kas namie ant stalo dedasi nenumanau... nuotraukos, kompas, gele ir dar kas nors tikrai numestA:D

58

kompas, jo priedai  ir daaaauugybeee nesutvarkytu dokumentu big_smile

59

kompas cia jau ir taip aisku ;D linijuole, piestukai, tusinukai, trintukai, popierius, zvakes,  puodukas lekstute, toj lekstutej kauliukai slyvu, laiska,i akiniai, pakrovejas, kortos, visoki suvenyrai smilkalai ai nzn cia tiek visko kad neaprasysi... ;D

60

oi koks pas mane siukslinas...
kur pazvelgsti ten kas nor padeta... n visokiu knygu uzrasu knyguciu, lapu, imautes, piestukas,tusinukas, lagaminelis, lempa, sununiukas, telefonas, ausineles....patikekit tikrai daug daikciuku pas mane