3741

Re: Blevyzgos...

tai cia dauguma is cia ta pati daro... beje kiek pas atve valandu?nes manau skiriasi laikas...

3742

puse 10,nes pas mane airijos laikas..

3743

bet tu juk Ispanijoje? siaip mano kaimyne dabar neseniai grizo  gal po 1-2m paziuret kaip lietuva...

3744

na ne ispanijoje, airijoj atostogauju, bet tuo rugseji vel reiks grysti prie darbelio.ir kaip jei lietuva?

3745

Vaiva, 19 parašė:

bet tu juk Ispanijoje? siaip mano kaimyne dabar neseniai grizo  gal po 1-2m paziuret kaip lietuva...

aha... tai jau issiblaive ar vis dar prigerusi ? big_smile big_smile big_smile big_smile

3746

oi, dar blevyzgose nepasireiskiau big_smile labas rytas :)ek, isklause musu maldu, atsiunte vyriskos smarves ;D

3747

Auri> o kodel ji turi buti girta?
Ingrida> taip musu maldos isklausytos matos kad jie nenori musu radio ;D ;D

3748

todel kad ji apziurinejo kaip Lietuva... big_smile tai apziurint netikiu kad blaiva liko ;D

3749

na ka zinau,atrodo kad blaiva ji...nors ka zinau nes jos dar nemaciau gerai smile

3750

ir vel tyla? big_smile

3751

eik jau nera jokios tylos

3752

Ingrida, 22 parašė:

ir vel tyla? big_smile

turi ka nors svarbesnio pasakyt?

3753

as pas sese darbe tongue nieks nesigavo man siandien, ka turejau nuveikt sad stresas man ....
p.s. pasakiau svarbaus big_smile

3754

pala zmones Vaiva eina gaminti jauciat koks bajeris wink
Ingrida> o ka jau taip suplanavus buvai?

3755

ai, planai persikele pirmadieniui hmm o kiti rugpjucio pabaigai ....negerai...
Vaiva, cia irgi mano vienas bajeriu buna big_smile

3756

;D jo ir vakar gaminau, negaliu  juokas ima smile

3757

bent valgoma buvo? big_smile

3758

nu tikekimes kad valgoma ;D bet per zinias girdejau kad kazkur ten siaures lietuvoj masinis apsinuodijimas maistu... tai...hm... big_smile

3759

man ir idomu tai kad as ne ten gyvenu smile  va jau bulves verda tiek ir beliko smile

3760

tu ne siaures lietuvoj gyveni? nu jau nereik man cia lialia ;] siaures-vakaru ar vakaru-siaures kad ir kaip tu ten pavadinsi vistiek siaures zodis yra :]