Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 3 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 53

- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
Тема: Grazi ar sexuali?
Ar jauciat kartais taip buna, matai pana ji grazi bet visiskai nesexuali..?Ta prasme nenoretum jos kaip sexo objekto..Arba atvirksciai nera grazuole bet sexualiai ziauriai traukia..Aisku dazniausiai buna ir grazi ir sexuali..Bet as butent apie tuos pirmesnius du atvejus..

- Mantas, 19
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен

- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
Re: Grazi ar sexuali?
Nu as nesakau kad negrazi trauktu..Bet siaip negrazuole, eiline pana..Apie negrazias as net nekalbu..:D

- Virginija
- Forumo Liūtas
- Неактивен
o jum neatrodo, kad tai labiau pritaikoma kalbant apie vaikinus.. nes merginose isvaizda ir sexualumas dazniausiai dera, o va vaikinas gali buti panasus i velnia, bet sexualiai labai geidziamas 

- Ievutia, 16
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
tai pat kaip seksualumas gali ateiti bendraujant

- Juste, 17
- Forumo Naujokas
- Неактивен
KOKIA TURI BUTI JUMS SEKSUOLI MERGINA?

- Oleg
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Aleksandras, 21 пишет:banalus pasakymas, bet ji turi buti savimi
tomai, visiskai suprantu apie ka sneki. manes asmeniskai topines blondines visiskai netraukia (nu paziuret tai grazu bet ir tiek).. nu gal cia tik mano vieno tokia nesveika ypatybe, bet paprastos eilines panos kur kas labiau mane traukia tiek seksualiai tiek kitaip 
kiekvienam savo.
i tema: kiek zmoniu tiek ir kombinaciju, tad viskas imanoma=)

- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
true true.... 

- Romas, 20
- Forumo Naujokas
- Неактивен
man grazi ir sexi pana negali buti mano pana.. nes esu ziauriai pavydus ir del to kiltu daug bedu.. o panos troksta buti sexi.. ka jus i tai?

- Romas, 20
- Forumo Naujokas
- Неактивен
mano pana yra normali ji traukia bet aisku paziu i kitas bet tik tiek.. nes turiu mineta problema..

- Gintaras, 39
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Tomas, 26 пишет:Ar jauciat kartais taip buna, matai pana ji grazi bet visiskai nesexuali..?Ta prasme nenoretum jos kaip sexo objekto..Arba atvirksciai nera grazuole bet sexualiai ziauriai traukia..Aisku dazniausiai buna ir grazi ir sexuali..Bet as butent apie tuos pirmesnius du atvejus..
kai žmogus supranta ko jam reikia, tie klausimai išnyksta...

- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
Suprates as jau seniai ko man reikia..:D
O tie klausimai isnyxta arba isvis neatsiranda tiems kas nesidomi merginomis..:D

- Andrius, 30
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Vija, 24 пишет:o jum neatrodo, kad tai labiau pritaikoma kalbant apie vaikinus.. nes merginose isvaizda ir sexualumas dazniausiai dera, o va vaikinas gali buti panasus i velnia, bet sexualiai labai geidziamas 
nonsensas...tai galioja vienodai tiek vyrams tiek moterims...
o grozis ir patrauklumas du skirtingi dalykai...imim grozis tai kaip nuotraukoje...paziuri aki traukia...o kai tas grozis(nuotrauka) pradeda judet...kalbet ir elgtis (netinkamai-nepatraukliai)tai ir kaip kaskas is forumo pasake tai ir poziuris kaip i drauge palieka

- Andrius, 30
- Forumo Vanagas
- Неактивен
beje jei pana nevien egoistiniu paziuru ji stebi kas vaikinui patinka, kas ji uzveda ir tuos signalus reikiamu momentu skleidzia...cia kiekvienam savi signalai...klystu?
o isvaizda tai tik kaip kokia mage kuri tuos signalus perduoda:Dkartais is senos ar dishovos mages muzonas groja labai neblogas:)

- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
Nu tu cia nufilosofinai..:D "sena disova mage"...I tokias panas as net nepaziureciau, dzin kokie signalai ten sklinda bet mano "antena" uzblokuota kad nepriimtu signalu is "senu magiu"..:D

- Andrius, 30
- Forumo Vanagas
- Неактивен
o jei smarkiai prikali...na drebezgi tai atsikoduoja?;D

- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
Nu nadrebezgi tai jo buna kad ir atsikoduoja..:D Uztai kai zinai kad gali buti nadrebezgi reik isanxto issirinkt siustuva kad paskui kai atsikoduos nepakenktu antenai..:D

- Andrius, 30
- Forumo Vanagas
- Неактивен
jo reikia tiek gerti kad nebestovetu;D
Сообщений с 1 по 20 из 53
Страницы 1 2 3 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.