Re: Reikia vyro
O as net nepastebejau kad blogai zmogus parase Klaipeda jo as ir supykstu kai mano kaimo pavadinima nori kita rasyt o ne toks koks yra..ten mano kaimas yra ant kalno ir yra sankryza vienoj pusej iki puses vienas kaimas,kitoj kitas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Reikia vyro
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
O as net nepastebejau kad blogai zmogus parase Klaipeda jo as ir supykstu kai mano kaimo pavadinima nori kita rasyt o ne toks koks yra..ten mano kaimas yra ant kalno ir yra sankryza vienoj pusej iki puses vienas kaimas,kitoj kitas
as ir supykau kai Auris mane kauniete pavadino :?
nu va ;] dabar laukiam kol Linas teigsis istaisyt savo ATOMINE klaida ~
Mieloji,Aistute!Jeigu tau butu idomu tai vienas dabar esu as!
Kestai> ji ne Aiste...
Vaiva, jis ne Kestas, o Ricardas ;D;D;D nusiziurejai jau Kestuti, ane?
Ingrida> nu taip...susimoviau nes avataru niera tai ir maisau...siaube kaip susimoviau
Ingrida> jis ne ezys tai ir negriebsiu ;D kaskokia diena klausomes radio ir ten sms pazintys ar kaskas panasaus ir sako"Sventojoje dirbantys iesko merginu" mes su mama kartu dirbk zmogau o ne ieskokis ;D
pff jei ka as blondine ;D ;D
nu as ta ir turejau galvoj, bet galvojau isizeisi, tai nesakiau ;D as ir masciau cia to Almantelio paklaust koks cia rysis?jauciu ne sugedes telefonas
netiks man ;Djoa, idomu ko iesko tie darbininkai didieji
Na padejejos darbe :? o tu apie ka manai? (mes vos ne kaip blondines kurios viska puikiai isaiskina ;D )
as zinau, kad vyrai megsta vartoti zodi DARYTI tai as ir misliju, kad padejejos DARBE, visai erotiska profesija ;D;D;D
nu zinai, as tai tas blondines ziuredavau studiju laikais, iki kol tv nieks neateme tai cia man kaip komplimentas butu ;D
na man ir kaip komplimentas... gerai nesam is cia kojas ir Aukses vyruku nekybinam...
Draugystės ir intymių santykių ištroškusi moteris ieško vyro .
kas iesko tas randa...
Aukse, 31 parašė:Draugystės ir intymių santykių ištroškusi moteris ieško vyro .
kas iesko tas randa...
..jei vietas zino...:)
Ieskau triju draugiu kurios rytoj Vilniuje noretu svesti gimtadieni su trimis vyrais kuriems nuo30 iki 35m susidomejusias kreiptis I privata
merginos nesuprantu kaip jus nerandat vaikinu bent jau tokiu keliems kartams negi tai problema ?
Keliems kartams neidomu.Reikia ilgesniam laikui.:):)
bet juk kazka parasei
Arunai, su savo keliais kartais tai zinai kur eik...
nieko jieskoti nereikia gi,... o ir rimtai tie kurie jiskosi tokios drovios atrodo, ne apkabinti negalima vietoj issilidis arba paniskaij prades saukti,.. ir kuo daugiau laiko praina tuo isrankesni tampama,.. suprantam kad 31m tikraij sunkiau susirasti koki ,nei kad 18m, bet istikro yra daug pliusu ,kurie bent jau man daug idomesni ,nei kad bunant 18m ,tik nereikia apie tai galvoti ,nusiminti ir tt, pozitivumo daugiau ir aisku veiksmu, i namus neateis ,nors:D miledi 31metu pasiuliciau kazka nauja isbanditi o ne tik sokiose su vyrukais susipazinti,... dabar visi zmones laiko neturi ir rupesciai gavloje varstus suka, tad tik naktis laisvos ir beje 80% vyruku nakti apie tai ir tegalvoja su nepazystama moterim,.. birstu durk ir jis tavo,..
Draugystės ir intymių santykių ištroškusi moteris ieško vyro .
as tiksiu?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Reikia vyro