4181

Re: Blevyzgos...

o gal sveikas broluzeli kaip senai matytas... big_smile o tau kaip sekasi vaivuska... big_smile

4182

Broli>kita karta tinkamai pasisveikinsiu,o kur tavo antra puse?
Jauti Ingrida mus paliko sad ei na sau net neatsisveikino...Ka jau ir tu...ei taip ir reikejo sakyt kad einat i lovas jus...nereikia cia zaisti as viska suprantu kas vyksta lovose ;D ogi miegama..

4183

Baik tu nueisime miegoti ir vel susitiksime... ir tu busi ir as ir ko ten tik nebus wink

4184

va be reikalo koregavau tada,paskutini..tai Evaldai dar neisi miegoti?

4185

tai reiks ir man eiti tuoj miegoti kaip gi as kitaip... wink o tu kaip... jau lapsi pas tave akytes wink

4186

neee ne trupucio,kaskaip dar kai nusimaudziau ir kaskaip gerkles skausmas atsirado nesupratau...o tau jau limpa?

4187

tai joia jau man nuo 10 limpa... wink dar biski pabusiu ir leksiu mieguciu... wink tuscia cia kazkaip... ai bent oras geras big_smile

4188

taip tuscia,mes su Ingrida pripratusios cia buti smile jau ir tustumo nebejauciam smile  o del miego tai gal  del manes nesiaknkinki kaskaip keistai jausiuos ..o ryt ateisi?ar tau i darba?

4189

nea nieko as nedirbu... ryt svente gi... wink gal taves pacios cia nebus... wink tureciau ateiti.. wink ai nzn kaip uzplauks...
niu ok zmogeliuk... oi sesute.. wink labanakt tau...

4190

saldziu broliukai..:)
o del rytojaus,tai kaskaip jokiu planu nera ir niekas nesiule tai tupesiu namuose..nebent diena i skuoda su tevu varysiu i statybas..

4191

Vaivuk, atsisveikinau juk vakar as :?tik kad jus pripostinot cia ir nebesimate jau nieko :Danksti gules, anksti keles nesigailesi :/ir ka man db vienai veikt cia :?eisiu tvarkos daryt temose big_smile
REDAGUOJAM big_smile
as jau visa foruma apibegau, o jusu dar nera :|Evaldai, su kuo ten taip miegi? big_smile

4192

Ingrida> ne viena tu smile as jau cia...ir as atejau paziureti ka parasei forume einu tikrinti smile
LABAS

4193

oo, laba diena, mielieji :Djus vel klausotes (skaitote) radijo ... ;D

4194

su jumis musu nepakartojama radijo stotis Blevyzgos,uz pultu sedi Ingrida ir Vaiva ;D

4195

gerai, kad mes visad pasirengusiuos katapultuotis :Dnes speju reiks kazkada, nepakes musu kasnors ;D

4196

;D;D;D pagerbdama jusu bajoriska kilme ,drysiu ir as isijungt sia radijo stoti big_smile

4197

ooo ;D maloniai priimsime i skyreli "suaugusiems bei ne tokiems kukliems ir dar nepasiduodantiems sutramdymui" big_smile:D:Dtikiuos atsiminsi pavadinima ;D

4198

Snd iskeltas klausimas ar galetumet pasiimti is vaiku namu vaika ir ji auginti?
Ingrida> tai cia kas be ko rugsejis arteja katapulkos jau paruostos smile tai ka reikia subines saugoti ir tvirtinti kad skaudziai nekristume ;D
Egle> jus gerai padarete  kad cia prisijungete,nes nevisi isdrysta klausyti pacio geriausio pasaulyje stoties ;D

4199

:::201 na joooo.... galima i paprastesne rubrika mane priimt? ;D

4200

Vaiva, as visad sakiau, kad jei turesiu pinigu, pasiimsiu augint vaika...bet db mastau, kad reiktu labai pagalvot..priklausytu nuo to, kiek mes su Evaldu (cha ;D  )uzdirbtume, ar jis noretu..ir kiek mes patys vaiku turetume..pamenu, kai mamai apie tai uzsiminiau, tai apreke mane :?
joa, man nebus skaudzios griuties, o kadangi tu tokia kaip kaulas, tai tau sudetingiau, Vaiva :Dbeje, kodel tu taip keistai i Egluze kreipies :? kaip i sene kokia big_smile
seska :Dnu kad negalime :Dsi rubrika kaip tik tau ;D