Tema: sex internetu?
kaip manot ar imanoma pasitenkint internetu?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sex internetu?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tik masturbuojantis
tai tikrai masturbuojantis
man cia smirdi skype ;D nzn nemanau ;D
dekui uz nuomones
na masturbacijas tai panasu..;D
sexas internetu? na visai jau blogai turetu buti, kad tokiais budais bandyciau save uzgesinti... koks ten bandymas dar galetu buti... juk reikia, kad kazkas tave liestu, o ne tik tau kuzdetu uzkimusiu balseliu, ka pati turi padaryti... Fe, man atrodo, tai neimanoma
Įmanoma:)
sexas internetu? na visai jau blogai turetu buti, kad tokiais budais bandyciau save uzgesinti... koks ten bandymas dar galetu buti... juk reikia, kad kazkas tave liestu, o ne tik tau kuzdetu uzkimusiu balseliu, ka pati turi padaryti... Fe, man atrodo, tai neimanoma
o kokiais budais jus save gesinate, madam? :]
Įmanoma:)
esi bandziusi?:))
Monika, 14 parašė:Įmanoma:)
esi bandziusi?:))
Ir visi apipuolė klausimais iš karto kas jums darbo? Aš atsakiau į temos klausimą, o klausimo "ar bandei?" nėra
bet man uz tai idomu
o jei dar ir rysys prastas ;D ;D ;D
va cia jums ir atsakymas (Nijole, Rasa, Linai, Auri.. ), kodel as neisigiju kameros bei kitu nesamoniu tam, kad nebuciau apkaltinta istvirkavimu nesaugioje erdveje :Djuk cia irgi galima virusu pasigauti ;D
va cia jums ir atsakymas (Nijole, Rasa, Linai, Auri.. ), kodel as neisigiju kameros bei kitu nesamoniu tam, kad nebuciau apkaltinta istvirkavimu nesaugioje erdveje :Djuk cia irgi galima virusu pasigauti ;D
tai jau tipo mes visi istvirke ;D visi susede ir isvirkaujam ;D BINGO zaisdami ;D vienaip ar kitaip tu irgi prisidedi ;D nereikia ne kameru ar mikrafu svarbu turi interneta ;D
:? :? :? Rasyt, as maniau mes ten tuos reikalus kulturingiau siais laikais vadinam... :? :?
Ingrida, 22 parašė:va cia jums ir atsakymas (Nijole, Rasa, Linai, Auri.. ), kodel as neisigiju kameros bei kitu nesamoniu tam, kad nebuciau apkaltinta istvirkavimu nesaugioje erdveje :Djuk cia irgi galima virusu pasigauti ;D
tai jau tipo mes visi istvirke ;D visi susede ir isvirkaujam ;D BINGO zaisdami ;D vienaip ar kitaip tu irgi prisidedi ;D nereikia ne kameru ar mikrafu svarbu turi interneta ;D
as niekada nesuzinosiu ka jus ten darot ;D ka man galvot, kad as pirma paspaudziu tuos mygtukus, o jus delsiat :Do as prisidedu tuo, kad primenu, jog reik zaist, ne tik istvirkaut ;D
brangioji.. Ingriduke, kad ten tu labiausiai delsiai ;D ;D ;D
Rasel, kazka painioji ;D (net susigedau )
Rasel, kazka painioji ;D (net susigedau )
tai susimastyk .. ko tu susigedai taip ;D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sex internetu?