4601

Re: Blevyzgos...

nu as tai vis dar laukiu labas. Be labas gi nepradesi dabar bendrauti apie ora ir kitas nuobodybes ;D

4602

ne,nepabegom...susimastem big_smile ,mes vis galvojom kur tu :::858

4603

nu galvok, galvok... :? vistiek labas nesulaukiu :? :?

4604

a baigsit jus hmm
Gabija:"labas, Auri":)
Auris:"labas, Gabija";)

viskas :Dsaunuoliai, kad sulauket :Ddb atlikim kremavimo proceduras ;DGabijuk, gal kokio sampano turi? :DAuri, gal ko stipresnio? big_smile

4605

taigi pasisveikinau su visais :::734 ,kazkaip nesitikejau kad tau reikia atskiro... ;D ,na jei jau taip mane "prievartauji" ;D ,tai labas Auri,seniai girdetas!!! kaip tau sekasi? kaip seima vaikai?ar vis dar palaida gyvenima gyveni? ;D

4606

:::819 hmm... nu kaip ir stovi pas mane Finlandijos butelaitis... :::611

4607

Gabija :::035:::822Auri, jei stovi, reik naudotis, pakol stovi ;Dnesk cia, ta stovinti big_smile

4608

as tada einu atsidaryti vyno buteli...subaliavojam uz senus prisiminimus :H

4609

aha... as tik sita... bijau kad ryte Gabija prades reikalaut alimentu.. :::007

4610

;D ;D ;D ,nu ziuriu kad Auris musu jau net per drasus pasidare,nesitikejau to is taves big_smile ,o tu nesirupink,susitarsim draugiskai :H

4611

nu tada pakelkime draugai (ir zmonele :H ) tas taureles ir isgerkime uz musu sveikatela :::236

4612

jooo, jis daba priklauso ne tokiam ir kukliam klubui tongue
ei, o tai as ka gersiu?stovi pas mane pradetas (tai yra pas sese) amareto butelaitis, bet kad saldus, bijau, kad vemsiu :Dsikart pabusiu abstinente ir pakelsiu virtualia taure SOMPANO ;D:::501

4613

man atrodo Ingridut tu ten naftos isipylei... :?

4614

ne,isgerk amareto,zinai ka,gali pasidaryti arbatos be cukraus ir su amaretu labai skanu bus,pamatysi ir i galvele saus big_smile ,as jau keliu nevirtualia taurele :::501 ,NU BUKIT

4615

Auri, sakai as tokia turtinga, kad nafta gert big_smile
Gabijuk, sako, kad tik pijokai vieni geria ;DBUK SVEIKA, NES AS TAI NLB KOKIA ;D

4616

nu va as alucio atsitempiau :::538 tai as irgi pakelsiu ta proga, kad pagaliau seima mano pasidare bent kiek nors panasi i seima ;D

4617

>>>Ingridut,tu turbut is karo gruzijoje koki butelaiti parsitempei???:::742
>>>Auri,vel viskas po senovei...atrodo kad nebutu praeje tu vienatves ir ieskojimu metu ;D

4618

Gabi, ai kas buvo tas prazuvo... nevartykim tos praeities lapu, juk tai praeitis. Geriau isnauduokim sia minute :] :]

4619

tai gal as jau ir eisiu ;Disnaudokit tas minutes kol as plavinesiu beieskodama suneku big_smile
nea, as istikima Lietuvai, Gabijuk :Dtik lietuviska degtine, sudo skonio ;D

4620

nu cia dabar kas cia dabar per sudai apie lietuviska degtine????????? :? *prisimena rusu uzkariavimo scenariju* aaaaaaaa.... sitie sudai. big_smile big_smile big_smile Gerai, kad alu geriu ;D