Re: ieskom draugu
uoj,apie gindancia Gabi prasau neprisisneket ,dar ne laikas
;D ,nors butu visai nieko...
o kas cia Vaivute iliustravus?nezinau nieko...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ieskom draugu
uoj,apie gindancia Gabi prasau neprisisneket ,dar ne laikas
;D ,nors butu visai nieko...
o kas cia Vaivute iliustravus?nezinau nieko...
Gabijuk :Dieskok Vaivos foto
http://forumas.ieskok.lt/index.php?sys=11&id=3449&ma=1126&wh=1&pa=111
Gabijuk :Dieskok Vaivos foto
![]()
http://forumas.ieskok.lt/index.php?sys=11&id=3449&ma=1126&wh=1&pa=111
;D geras...na viliojantis uzrasas...
as kiek laiko esu ieskok uzsiregistravus pas mane nei vieno draugo nera ar drauges su kuria galeciau pabendrauti
Raminta, patarimas :)neieskok sitaip, jei atsiras, tai atsiras savaime :)na, as taves i drauges neimciau vien jau uz tuos bananus :Dane, Auri? ;D
ingrida juk as ten juokauju tu durna man to nereik tikrai
o kas jau tau isdave, kad as durna? :D:Dna, taip ir maniau, kad anksciau ar veliau, visi suzinos ;Dsupranti, jauciu trukdo tau draugu susirast tavo amzius ir patirtis, nes labai jau jos nestatistines :?
pft. nematau problemu ! Yra NIKas, o NIK - Connecting people. Dar klausimu kyla?
man nekyla
visiskai nekyla? Negerai ingridut... negerai...
mano vyruiu 22 metai ir kodel jis ziurejo i mane jauna jam nieko nereikejo .
nes...nnes... ne visi vyrai protingi ;D
o cia galejai ir suklyst Auri,o gal vyrelis kitu tikslu turejo,pvz. uzsiaugint sau zmonele
ir tai pagal tave skaitoma protingu veiksmu? :?
as savo nupomone pasilaikysiu sau,nes galiu izeisti temos autore
nu cia dabar.... prasau laisvo zodzio teises !
na,o ka tu pasakytum apie tai kad vaikai vaikus gimdo?ir jei vyras turintis 22 metus to nesuprato(zinoma jei tai nebuvo "netyciukas"(kas realiai galejo ir buti)),tai arba tai didziule meile(kuria bent jau as netikiu) arba jam kokia rimtesne pagalba pasiulyciau ...va,kokia mano nuomone,o tau kaip atrodo?
p.s. tikrai nenorejau izeist autores...
as kiek laiko esu ieskok uzsiregistravus pas mane nei vieno draugo nera ar drauges su kuria galeciau pabendrauti
idomiai tu cia idomiai.... drauges ar draugo pabendrauti.... hmmmm :? idomiai iliustravai savo draugus.. o dar vyra pasirodo turi :? bet tau dar vis negana.. ne tik draugo nori, bet ir drauges
Ooo geras ir cia mano daryta foto ir jos komentarai cia atsidure..
Raminta> puiku kad tavo vyrui tiek ir " ziurejo mane jauna jam nieko nereikejo " tai kaip cia suprasti ziurejo bet dabar nebeziuri? :? kaskaip nesuvokiau..o del draugu neieskoki ju paprasciausiai jie savaime atsiras.. kurie nores su tavim bendrauti cia
Vaivuk, as atstove tavo foto :Dgerai dirbu?ane?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ieskom draugu