Re: Tradicinis lietuvis. Koks jis/ji ?
aha... tai lietuviai visi nesveiki pagal tave cia taip iseina?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tradicinis lietuvis. Koks jis/ji ?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aha... tai lietuviai visi nesveiki pagal tave cia taip iseina?
visi pasaulio zmones, ne tik lietuviai, noretum, kad mes cia jau tokie isskirtiniai butume
Perdaug arba, Ingrida? :-) Tai tau skaicius 3 yra daug? :-D :-P
trys - tai jau minia ;D;D;Dnegirdejai? :Dlabanakt blevyzgavotojai!!gero rytojaus
O-o-o. Tai jei klube ar siaip kokioj diskotekoj soka trys zmones, tai tave gliucina, kad soka visa minia? :-D
Kai kurie lietuviai konservatyvūs, užsidarę, mėgstantys išgerti, pavydūs.
Kiti darbštūs, užsispyrę, geros širdies, visuomet maloniai padės jei reikės, išklausys.
Kaip ir visur, ir visada yra + ir - . Kokią norėsim savo tautą matyti, tokią ir matysim.
O-o-o. Tai jei klube ar siaip kokioj diskotekoj soka trys zmones, tai tave gliucina, kad soka visa minia? :-D
gal galima zodi "gliucina"i lt kalba isverst? :?kai soka, tai turi but arba du, arba lyginis skaicius, arba ne siaip minia, o didele minia ;D
Rimvydas, 24 parašė:O-o-o. Tai jei klube ar siaip kokioj diskotekoj soka trys zmones, tai tave gliucina, kad soka visa minia? :-D
gal galima zodi "gliucina"i lt kalba isverst? :?kai soka, tai turi but arba du, arba lyginis skaicius, arba ne siaip minia, o didele minia ;D
Na, gliucina lietuviskai reiskia atrodo (vaidenas). Esu girdejes, kad trys - tai kompanija, bet kad minia tai... Hmmm... Pirmakart girdziu(skaitau) :-)
Ingrida, 22 parašė:Rimvydas, 24 parašė:O-o-o. Tai jei klube ar siaip kokioj diskotekoj soka trys zmones, tai tave gliucina, kad soka visa minia? :-D
Na, gliucina lietuviskai reiskia atrodo (vaidenas). Esu girdejes, kad trys - tai kompanija, bet kad minia tai... Hmmm... Pirmakart girdziu(skaitau) :-)
tau pasiseke, kad sutikai cia nors viena protinga zmogu ir jis tave apsviete ;D
Rimvydas, 24 parašė:Ingrida, 22 parašė:Rimvydas, 24 parašė:O-o-o. Tai jei klube ar siaip kokioj diskotekoj soka trys zmones, tai tave gliucina, kad soka visa minia? :-D
tau pasiseke, kad sutikai cia nors viena protinga zmogu ir jis tave apsviete
;D
Tai tada lieku tau skolingas :-) (Nu, taip grubiai primeskim, mazdaug 2 litus) :-D :-D :-D
Ingrida, 22 parašė:Rimvydas, 24 parašė:Ingrida, 22 parašė:Rimvydas, 24 parašė:O-o-o. Tai jei klube ar siaip kokioj diskotekoj soka trys zmones, tai tave gliucina, kad soka visa minia? :-D
tau pasiseke, kad sutikai cia nors viena protinga zmogu ir jis tave apsviete
;D
Tai tada lieku tau skolingas :-) (Nu, taip grubiai primeskim, mazdaug 2 litus) :-D :-D :-D
as iskart jau mastau, ka as uz 2 Lt nusipirksiu :?...gal kas galit padet sugalvot? ...mmm...sugalvojau!!!
nupirksiu jums visiems bambonkiu ir pavaisinsiu
(nors jau galejau kazkam ir savo 5 virtualiu Lt skola atiduot, butu belike 3 Lt skoloj
)
Vo blyn, niekada neteko ragauti virtualiu bombonkiu :-D ;-)
Vo blyn, niekada neteko ragauti virtualiu bombonkiu :-D ;-)
kokia as laiminga, kad tau dabar bus pirmas kartas :Dlabanakt
Pirmas kartas man? Na, netikiu, kad tik man ;-)
o is kur tu zinai kad ne tau vienam :?
Speju ;-)
hmm..net nebezinau ka ir bepasakyti
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tradicinis lietuvis. Koks jis/ji ?