Re: Ar yra drąsių merginų?
OK vaikiukai, dabar pasakykit man seniui, kiek iš Jūsų yra pasidarę tatuiruotes. Nes man bent labai gražus ir seksualus baltas merginos kūnas? Na, tai... Aš, beje, neturiu nė vienos tatuiruotės
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar yra drąsių merginų?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
OK vaikiukai, dabar pasakykit man seniui, kiek iš Jūsų yra pasidarę tatuiruotes. Nes man bent labai gražus ir seksualus baltas merginos kūnas? Na, tai... Aš, beje, neturiu nė vienos tatuiruotės
suvare mane :D
na gaila man taves ingrida nu gal ir negaila gal tik cia tu tokia o gyvenime gal humora supranti ?????
suprantu as ta humora, tik turbut takart kazkas netaip buvo :Dzodziu, viskas liuks :po manes gailet nereikia
Ingriduliauski Atgailauk ir tau bus atleista ;D
Ech jus...
seis laikais visko yra
ir pasipasakokite, ka drasaus mokate daryti
kiek merginu vazineja su mocu ??
Ingriduliauski Atgailauk ir tau bus atleista ;D
oi oi oi
ir pasipasakokite, ka drasaus mokate daryti
zyzti ;D
kiek merginu vazineja su mocu ??
tu? tada viena
AS DRASI :d
as lb svelni katyte,ir jau tikrai sunkiai prarandu savitvarda,bet taip nutikus galiu ispirt i galva (kuria nors)...
zinau ko noriu,ir tai turiu..nekenciu fifu tokiom galiu ir kablus nulauzyt stoviu uz savo nuomone,kaip tu pavadinai magdalenas saudyt reikia kaip sakoma "but paprosce i liudi patianutsa k tebe" o litetuviskai tai skambetu "buk paprastesnis ir zmones links prie taves"
yra ir manau,kad pakankamai:)
ira drasiu panikiu dar lietuvoj as pasiekiu ko nuoriu visa sawo gyvenima....:}
Yra yra dar ir kokiu (mm)
Galiu atsakyti klausimų į klausimą, ar šiais laikais liko džentelmenai ar mergišius garsiai visiems pasakys taip aš toks ir aš tiek moterų turėjau, ar vyras pasakys tiesa žmonai kai jis pažiurėjo į dailios šalia praeinančios blondinės užpakalį(oho kaip gražu), ar vyras flirtuodamas su kita bet turėdamas mergina prisipažins kad na taip buvo, manau atsakymas akivaizdus:)
merginu drasiu yra.....bet ne butinai jos turi sakyti- taip as taves noriu...nes ne visis vyrukai ta supras, bet kiekviena savaip ta drasu poelgui parodo....na aisku sas nekalbu apie drasa ir istverme kazkur keliaujant po dykuma ar dziungles.
ka gali NIOLIKINEs kalbet apie zinojima??? nejuokinkit brangutes
tokiuose metuose dar tik vyksta ieskojimas ir pazinimas, viso to ko dar gyvenime nepatyrei.
o atsakant y temos klausima, aisku kad yra.
ne pas visas moteris yra noras daugintis, ir gyvent vardan vaiku save pamirsus. o daryti tai ko kitos net nedrysta pagalvoti
merginu drasiu yra.....bet ne butinai jos turi sakyti- taip as taves noriu...nes ne visis vyrukai ta supras, bet kiekviena savaip ta drasu poelgui parodo....na aisku sas nekalbu apie drasa ir istverme kazkur keliaujant po dykuma ar dziungles.
teisingai pastebeta, yra vyru kurie bijo drasiu moteru ir merginu
o tada lieka arba juoktis arba sleptis, kai pamatai issigandusy vyra
o kame ta drasa,tiesos sakyme,ar poelgiuose ar darbuose,ar isvaizdoje,kame?
Ok tada tegul laimes upe teka ir dziaugias ishtroshkusios sirdys aistru bangose…
Viskas aplink kui yra dalis taves oras, vanduo, zeme ir tu pati esi dalele visumos . Vienintelis kas tau maisho buti laimingai, tai tikejimas jog esi vienisha.
Zmones jie tokie panashus… jei mylesi pakankamai save tai to uzteks ir kitam patiketi jog esi verta buti mylima.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar yra drąsių merginų?