1

Tema: formule

Pries 10 metu suzinojau tokia formule kaip pasirinkt partneri. Vyro metus dalinti reikia per puse ir + septynis. pvz.: 28 / 2 + 7=21 Tada gaunasi merginos,moters amzius. Gaila, bet tikrove tokia kuo vyresnis vyras ,tuo jaunesne moteris. Kaip sakoma:"Zile galvon, velnias uodegon".

2

Re: formule

aga, faina formule, pritariu smile

3

daug vargo... pridek prie savo amziaus 7 ir viskas ;D isradau nauja formule ;D reiskias man reik ziureti i 28 metu VYRUS :? o blemba reik susimastyti ;D

4

cia savo verte vyras kelti megina su isgalvotomis formulemis big_smile big_smile koks slitumas koks amzius svarbu tau gerai ir viskas (ir jei tai legalu)

5

Rasa, 21 parašė:

daug vargo... pridek prie savo amziaus 7 ir viskas ;D isradau nauja formule ;D reiskias man reik ziureti i 28 metu VYRUS :? o blemba reik susimastyti ;D

as irgi vakar ta pati sesei sakiau ;D;D;D

6

Ingrida, 22 parašė:
Rasa, 21 parašė:

cia formule Rasai 21-7*2=28, o cia Ingridai 22-7*2=30

7

jug sakau: ISRADAU NAUJA FORMULE ;D

8

Dariau, kazkaip ziuriu su matematika tau labai prastai. Daugybos veiksmas atliekamas pirmiau sudeti ar atimti tongue taip kad tokiu atveju bent skliausteliuose parasytum big_smile

cia formule Rasai (21-7)*2=28, o cia Ingridai (22-7)*2=30  Va dabar lygybe teisinga

9

ir isvis kam cia kokiu tai formuliu ;D cia tas pats kaip rasti vyra pagal isskaiciavima ;D geriau israiskit meiles formule big_smile tu + as = MES big_smile

10

Darius, 32 parašė:
Ingrida, 22 parašė:
Rasa, 21 parašė:

cia formule Rasai 21-7*2=28, o cia Ingridai 22-7*2=30

nezinau nezinau..galvojau, kad as cia visai skaiciuot nemoku big_smile
o gal formule man turetu buti tokia? ----------> (22-7)*2=29,5 ;D, o ne 30 big_smile

11

Dievazi is dviracio kopusta israsim ;D

12

Rasa, 21 parašė:

:::036 Siaip cia tik sutapimas...:::036

13

ogo formulynas koks...

14

ne tau cia, blondine, suprast ;D

15

plem..ir kaip man dabar jaustis ?ka? nu visai isnaglejimas koks

16

aha, tai ne veltui sakau kad su matematika kazkam prastai big_smile

17

ir kam jau taip prastai? Ingridai?

18

nu jau tik nereikia :Dlabai as puikiai ten suskaiciavau tongue big_smile

19

eik jau netikiu negali buti turbut skaiciavimo masinele salia buvo be baterijos ;D

20

nu kad su visu akumuliatorium buvo big_smile:D:D