Tema: mitsubishi galant 98-00(ryklys)vs.opel omega 00-01?
na kokios gi nuomonės jūsų?prašau pagrysti savo postus .
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → mitsubishi galant 98-00(ryklys)vs.opel omega 00-01?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na kokios gi nuomonės jūsų?prašau pagrysti savo postus .
Gal as asmeniskai nusiteikciau uz galanta
Mitsas! nors galantai nebuvo super bet...aisku ir omega nera prastai..omega didesne minkstesne, mitsas mazesnis bet dizainu gerokai geresnis..Nu as turejes vokiska, o dabar turintis japoniska ( tik ne tu klasiu ir modeliu, mazesnius hetchbecus) is patirties tik uz japonus! Esme tame kad masina perkant reik zet ka perki...lavonu gali buti ir tarp omegu ir tarp galantu..
O kokios tau komplektacijos ir variklio reikia labiau?
galantas 2.0-2.5,omega 2.2(dyzelio 2.5 bmw variklis kur visi spjaudosi,2.0 permazai tokiai masinai,2.8 per daug mano kisenej) benzinas,mechaninė,nenoriu automato-buka mašina bent jau mano nuomone.
linkstu prie omegos vien dėlto ,kad cinkuota visa,detalės tinka nuo senesnių modelių ,iškart aišku ,kad pigesnė eksplotacija.O apie opel naujesnių važiuokles šnekama ,kad patvarios.Žinoma galantas ,kaip ir tau,yra gražesnis,"ryklius":)bet atbaido rūdijančios arkos,eksplotacijos kainos ir pan.
visiem sakau-sunervuosit nusipirksiu golfa **
pirk golfa
pirk honda, su 1.4-1.5 visokius golfus ir audines iki 2.0l guldysi be jokio vargo. O jei normalesne honda bus su 1.5l motoru tai ir 1.9 visokius TDI i vieta pastatysi.l
Seip turiu Galanta 2002 2,4 tai eina visai neblogai,visai niekuo nesiskundziu,zajibatas aparatas;)
ryklių ar amerikoną?
Jo amerikona
Sveiki,nupirkta mašina :)PASSATAS:Drimčiau:2001 b5,5 1,8T 20V
Geras motoras tas 1,8T..duomenys, ta prasme..o kaip jis ant exploatacijos nzn..jo..passsrratas yr tulo lietuvio masina... ne mano skonio visiskai..:D
Na aš į tulus lietuvius nelabai kreipiau dėmesio ,šiaip dar rinkausi ir vectrą,bet neradau turguj normalios .O šitą iš žmogaus pirkau ,ne turguj
Gintaras kaip mano sese i parduotuve lekia pirkti kelniu o grista su sijonu no offense
no offence,bet paaiškink kaip kas ir per kur
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → mitsubishi galant 98-00(ryklys)vs.opel omega 00-01?