Tema: Arteja kaledos,ka dowanot sawo merginai kuri wiresne uz mane ?
Net neisiwaizduojiu ka jei padowanot,noriu nustebint.patars gal kas.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Arteja kaledos,ka dowanot sawo merginai kuri wiresne uz mane ?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Net neisiwaizduojiu ka jei padowanot,noriu nustebint.patars gal kas.
ta pati ka ir jaunesne butu:
gerus kvepalus, kosmetika, bilieta i spektakli su graziausiu tavo draugu...
o kiek metu vyresne :?
praktiskiausia tai jau geriau dovanu ceki, nes pirkdamus kosmetika ar kvepalus gali nepataikyti i skoni su cekiu ji pati gales issirinkt sau ka nores ir kas jai patiks
dabar nepamenu ar per kaledas ar kita proga gavau is vaikino is metalo padarytas geles (pats padare) labai faina dovana ir ilgalaike tikrai nenuvys tad jei esi nagingas tai ir tu tokia dovana gali padaryt
tik ne dovanu ceki!kaip neoriginalu!!!!
ziurink kokia suma tame chekije
tik ne dovanu ceki!kaip neoriginalu!!!!
o tai geriau butu kad tau vaikinas padovanotu kvepulus tokio kvapo kad tu net jais pasikvepint negaletai :? arba kokius melynus lupu dazus tada geriau :? ir dar issisiepus sakai:oj aciu uz gera dovana jo jo tada origanalu
>>> O Giedrius teisingai sako, ziurint kokia suma ;D ;D
suma 500LT kazkur
Dovanu čekis gali nekas , bet užtat labai praktiška
nu o aš siūlau degtines bonka :=D žinot ta neskiesta nu geri gerai raninukas , nesvarbu kad ji jau turi penkis rankinukus jei visada šeštas nepamaišys ;D
ne manau tada jau ne orginalia dovana geles o ne 10 rankenuku
padovanok jai bilieta i spektakli arba i miuzikla turetu patikti o beto ir pats busi kartu... arba i impulsa tai irgi turetum nustebinti
orginali dovana turi but is sirdies o ne kitu patrymai
zinai sirdis kartais gali buti buka kaip siena
koks skirtumas , kad viresne .. dovanok ta ..kas tau atrodo geriause
bijau kad nupirksiu kas jei nepatiks arba patik tik bus dirptine sypsen kad patinka,nenoriu kad po sawaites jis butu kampe ;/ sunku nuspresti bet gal ant kaklo grandinele
Mylimai tai ko ji nori
Artimai tai ko jai reikia
Draugei poksta
Meiluzei niekuty is juvelyrines
Prostitutei sumokek dvigubai
ZIlvinai> nejau cia is tavo gyvenimjo realybes
bet labai teisingai uztat
man jei dovanosit, tai suniuka mylesiu visa gyvenima ;D
Ingrida>pliusini?
Vaiva, ne: as juk vienisas vilkas ir nekaltas kaip avinelis. "no women no cry" dainuaja Bob Marley
Smulkus niekutis, bet butent tai ko zmogui truko arba jam labai aktualu arba atspindi jo paskutiniu menesiu problema arba detale reiksminga asmeniui labai, niekutis kuris parodytu jog tu galvoji apie asmeny supranti ji ir zinai jo aktualias nudienas. Tai kriterijei suteikentis dziugesy.
Svenciau kaledas vienoi swedu seimoi: ten visi dar prie dovaneles prideda savo sukurta eilerastuka, kartais jumoristiny arba romantishka arba eilutes pabreze dovanos paskirty ir t.t.
Bet svarbiausia per Kaledas padovanoti truputy besalygiskos meiles visiems kartu svenciantiems.
Svarbi salyga kad kaledos visiems butu puikios tai skirti visiems lygei ir vienodai demesio: tam kuris peranksti pasigere, tam kuris tau rupi, tam kuris nerupi, tam kury gerai pazysti , tam kury katik sutikai, tam kurio gal nemegsti ir tam su kuriua gal slapcia planuaji atsibusti kartu ryte
Sakoma: "saukstas deguto visa medaus backa sugadina" todel neivienas neturi buti pamirstas. Linksmu ir mielu kaledu salyga: visiems turi buti gerai.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Arteja kaledos,ka dowanot sawo merginai kuri wiresne uz mane ?