Re: kodėl šitas forumas miega?
o ilsimasi po viena
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kodėl šitas forumas miega?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o ilsimasi po viena
Tai cia kas be ko:] bet man Nijolyte siulo miegot...tai...
o ilsimasi po viena
porom porom
Tai cia kas be ko:] bet man Nijolyte siulo miegot...tai...
tu man per visa foruma iskask mano posta, kur as tau siulau miegot.. ne cituok (nes as pati moku pacituoti bet kuri ir ideti savo zodzius) , o surask nuoroda. galim net lazintis, kad nerasi (emo)
aisq, kad neberasiu, kai tu, mieliausioji katyte, pasistengei viska pasalinti ir kompromatus paslepti. Bet as geras katinas, ir leisiu tau pasidziaugt sia moraline pergale :] :] :H
Auris, 21 parašė:Tai cia kas be ko:] bet man Nijolyte siulo miegot...tai...
tu man per visa foruma iskask mano posta, kur as tau siulau miegot.. ne cituok (nes as pati moku pacituoti bet kuri ir ideti savo zodzius) , o surask nuoroda. galim net lazintis, kad nerasi (emo)
"Nu einam miegot jau vėlu."Dažnai NIKE panašios frazes skambėjo, tai nereiškia kad visi einam į vieną lova
Nijolė, 22 parašė:Auris, 21 parašė:Tai cia kas be ko:] bet man Nijolyte siulo miegot...tai...
"Nu einam miegot jau vėlu."Dažnai NIKE panašios frazes skambėjo, tai nereiškia kad visi einam į vieną lova
kokia sauni mintis kaip noreciau tai igyvendinti...su visais
Ingrida, nuo ankstaus ryto tokios mintys ir fantazijos...Tai kas bus vakare?:)
Nijolė, 22 parašė:Auris, 21 parašė:Tai cia kas be ko:] bet man Nijolyte siulo miegot...tai...
kaip tai nereiskia???? Nu cia dabar, ka jus norit pasakyt kad mane tiek laiko maustet ?!?!
Ingrida, nuo ankstaus ryto tokios mintys ir fantazijos...Tai kas bus vakare?:)
vakare ir vel nieko nebus...todel is ryto busiu labai alkana...
p.s. ;D
Loreta, 42 parašė:Ingrida, nuo ankstaus ryto tokios mintys ir fantazijos...Tai kas bus vakare?:)
p.s. ;D
Badavimas labai i nauda. Ypac pries sventes...:D
Ingrida, 23 parašė:Loreta, 42 parašė:Ingrida, nuo ankstaus ryto tokios mintys ir fantazijos...Tai kas bus vakare?:)
p.s. ;D
o jei badauji ir per sventes, tai isvis liuks
Loreta, 42 parašė:Ingrida, 23 parašė:Loreta, 42 parašė:Ingrida, nuo ankstaus ryto tokios mintys ir fantazijos...Tai kas bus vakare?:)
p.s. ;D
Tokiu stebuklu nebuna, kad per sventes badautume. :):)Ne Etiopijoje gyvename...:D
Ingrida, 23 parašė:Loreta, 42 parašė:Ingrida, 23 parašė:Loreta, 42 parašė:Ingrida, nuo ankstaus ryto tokios mintys ir fantazijos...Tai kas bus vakare?:)
p.s. ;D
Tokiu stebuklu nebuna, kad per sventes badautume.
:):)Ne Etiopijoje gyvename...:D
gerai, kad laiku pasitaiset
kazi cia raso ta mergina kurai forumas miega?
kazi cia raso ta mergina kurai forumas miega?
neeea ji db miega ;D
tai gal zino jos tel numeri? reikia prikelti... o to dar taip ir pramiegos... tada vel rasys kas blogai, kodel forumas miega.... nu turit ne?
Tomas, 26 parašė:Nijolė, 22 parašė:Auris, 21 parašė:Tai cia kas be ko:] bet man Nijolyte siulo miegot...tai...
kaip tai nereiskia???? Nu cia dabar, ka jus norit pasakyt kad mane tiek laiko maustet ?!?!
Tik vejas (Nijolė)atsakys
tai gal zino jos tel numeri? reikia prikelti... o to dar taip ir pramiegos... tada vel rasys kas blogai, kodel forumas miega.... nu turit ne?
Alesiuk, nepaisant visokiu idomiu subtilybiu, galiu pasakyt, kad cia labai daznai atsiranda tokiu, kurie, mat, teigia, kad esa kazkas (ir visai netycia) susimaste miegoti Ieskok.lt forume. Galiu pasakyti, o netgi manau, kad ir pilnai teigti, kad ieskokas nemiega, o tiesiog santuriai vystosi. Kam per daug skubeti? O jei kam nepatinka, tai visada gi galimi alternatyvus variantai, ar ne?
Lina, 25 parašė:
o ilsimasi po vienaporom porom
negali buti
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kodėl šitas forumas miega?