81

Re: Auksas ar sidabras?;)

Ievute, 19 parašė:
Ovydas, 19 parašė:
Ievute, 19 parašė:
Ovydas, 19 parašė:
Ievute, 19 parašė:

bet daug yra ir" lenciuginiu" taip jie isreiskia savo "krutuma"...

yra yra tu lenciuginiu (gangsta rap) big_smile cia jau toks ju stilius smile nori buti sustri (tipo prie litu ir etc)  smile

aaa,aciu uz informacija,nors siaip pazystu viena toki siaubas,nepraeina as jau mieliau ziureciau  i medinius karoliukus,ka tu manai?:)

Nezinau merginai grazu medinukai smile bet as visvien linkes auksa ginti (kadangi pats ji nesioju)

na taip,bet kai jo ant kaklo yra ziauriai daug tada jau man negrazu....fuuuu.......:)

nu nezinau man patinka big_smile noreciau kokiu treju ant kaklo(ir ilgu) :DDD aiskus nevisados nesiotis, o taip i koki tusiuka kai eini smile

82

Ovydas, 19 parašė:
Ievute, 19 parašė:
Ovydas, 19 parašė:
Ievute, 19 parašė:
Ovydas, 19 parašė:
Ievute, 19 parašė:

bet daug yra ir" lenciuginiu" taip jie isreiskia savo "krutuma"...

yra yra tu lenciuginiu (gangsta rap) big_smile cia jau toks ju stilius smile nori buti sustri (tipo prie litu ir etc)  smile

aaa,aciu uz informacija,nors siaip pazystu viena toki siaubas,nepraeina as jau mieliau ziureciau  i medinius karoliukus,ka tu manai?:)

Nezinau merginai grazu medinukai smile bet as visvien linkes auksa ginti (kadangi pats ji nesioju)

na taip,bet kai jo ant kaklo yra ziauriai daug tada jau man negrazu....fuuuu.......:)

nu nezinau man patinka big_smile noreciau kokiu treju ant kaklo(ir ilgu) :DDD aiskus nevisados nesiotis, o taip i koki tusiuka kai eini smile

jo pritariu,kasdienai tai nelabai tinka kai kakla apkrauni,o va toosui-liux,taip atkreipi demesi i save...;)

83

Ievute, 19 parašė:

jo pritariu,kasdienai tai nelabai tinka kai kakla apkrauni,o va toosui-liux,taip atkreipi demesi i save...;)

Kasdieniniai buciai tokie lenciugai tik maisytu smile papildomas svoris smile

84

Ovydas, 19 parašė:
Ievute, 19 parašė:

Kasdieniniai buciai tokie lenciugai tik maisytu smile papildomas svoris smile

xaxaxaxxa,fainei pasakei....:)

85

Ievute, 19 parašė:

nu tai taip ir butu smile makalotusi visur... nezinau diskonfortas... :DDD

86

Ovydas, 19 parašė:
Ievute, 19 parašė:

istikruju as ir taip manau....bet vis del to pasilieku prie tos nuomones,kad sidabras yra fainesnis....:)

87

Ievute, 19 parašė:
Ovydas, 19 parašė:
Ievute, 19 parašė:

istikruju as ir taip manau....bet vis del to pasilieku prie tos nuomones,kad sidabras yra fainesnis....:)

kaip ir visiems big_smile
cia sitam topike kurie rase gal kokiem 2% zmonem patinka auksas big_smile jauciu nei tu 2 % nera sad

88

nepyk,bet manau,kad auksas jau atgyvenes....;)

89

nepykstu wink reiskia ir as atgyvenes :DDD

90

Ovydas, 19 parašė:

nepykstu wink reiskia ir as atgyvenes :DDD

ne ne,istikruju cia skonio reikalas,jei tau auksas grazu,tai zavekis juo,cia nera nusikaltimas....;)

91

gerai kad dar nesodina uz tai :DDD
as nesuprantu kodel sako kad auksas atgivenes? smile

92

paziurek,ji nesioja dauguma bobuciu,bent jau mano teta kuriai virs 80 metu ji yra is kns,tai jei varo su draugem i baznycia tai tiek aukso prisivaro,kad slykstu ziuret....ir kam????kam to reikia?????pasirodyt kad turi slamanciu?????nu nzn......as aukso nenesioju nors ir turiu auksinius aukskarus,sakiau prie progos i lombarda nunesiu ir issikeisiu i koki sidabrini zieda,ka manai?:)

93

As uz auksa,sidabras man nepatinka...

94

sidabras;)

95

Ievute, 19 parašė:

paziurek,ji nesioja dauguma bobuciu,bent jau mano teta kuriai virs 80 metu ji yra is kns,tai jei varo su draugem i baznycia tai tiek aukso prisivaro,kad slykstu ziuret....ir kam????kam to reikia?????pasirodyt kad turi slamanciu?????nu nzn......as aukso nenesioju nors ir turiu auksinius aukskarus,sakiau prie progos i lombarda nunesiu ir issikeisiu i koki sidabrini zieda,ka manai?:)

Neskubek dar ju keisti. apdruk pasikeis nuomone? nebent tu labai nori kokio nors sidabrinio popasaliuko smile

Eglė, 27 parašė:

Nors vienas zmogus prijauciantis auskui big_smile

96

Ovydas, 19 parašė:
Ievute, 19 parašė:

Neskubek dar ju keisti. apdruk pasikeis nuomone? nebent tu labai nori kokio nors sidabrinio popasaliuko smile

Eglė, 27 parašė:

Nors vienas zmogus prijauciantis auskui big_smile

abejoju,kad mano nuomone pasikeis....na taip butu smagu velyku proga pasidovanaoti koki niekuti....:)

97

manau aukso privalumas tik toks,kad aukso pagalba galima surinkti gyvsidabri,tai tiek...;)

98

per daug numenkinai auksa smile

99

na cia  tik mano nuomone,tikrai tau jos nepersu.....:D

100

baltas auksas arba sidabras smile