1

Tema: Stiliovi batai

Kur galima Vilniuje nusipirkti stiliovus skate batus (DC, Vans)?

2

Re: Stiliovi batai

"stiliovus" big_smile vien uz sita zodi tau tokiu nereikia tongue nekoks zodis, stiliaus poziuriu :?

3

stilius turi poziuri ?

4

stilistiskai, kas dar neaisku :? stiliaus klaidos buvo vertinamos mokykloje, rasiniuose, nepameni :?

5

tai betaisydama matyt pridarydavai dar daugiau stiliaus klaidu, pagal ta stiliaus poziuri ;D

6

pasitaikydavo ir pasitaiko ... ne as taisydavau, o mokytoja .. kad matytume kokias klaidas darome, ji tiksliai parasydavo kokios tai klaidos: gramatines, stiliaus ...

7

Savo stiliu as tikrai turiu. Anksciau apsipirkdavau "Radical Lifestyle" parduotuveje. O dabar jos VCUP-e nebera. O visokie X-club ar instinktai man nepatinka, nes ten vien skate batai.

8

Alimantai> kas is to kad perki pavadinimus rubu..gerai nueini i turgu i perki ;D ;D ne bet rimtai kas is to jei tavo ruba tik firminiai?

9

Man patinka drabuziu ir avalynes kokybe, bei isskirtinumas. Nevaikstau po turgu ir ten neperku. Nesinori but, kaip is inkubatoriaus paleistam. Pigu drabuzi gali nusipirkt bet kas, o brangu ne:)

10

Aligantai>neisskriski is to pasipytimo... cia tas turgus paminetas siaip siulymas aplankyti ne tik firmines parduotuves..o jei jau nori buti vienintelis ir nepakartojimas reikia siuvejo smile

11

Alimantai, nzn kaip tau, bet man stilius su prekes zenklu visai nesusijes :? pavyzdziui, forsas pirkdamas adidas ar siaip (labai jau neigiamai pavartota cia zodi pateiksiu) turgini treninga ir liks forsu. tai, kad pirksi drabuzius pigiau, nei kitas, tavo stiliaus tikrai nepakeis.

12

Nijolė, 22 parašė:

Alimantai, nzn kaip tau, bet man stilius su prekes zenklu visai nesusijes :? pavyzdziui, forsas pirkdamas adidas ar siaip (labai jau neigiamai pavartota cia zodi pateiksiu) turgini treninga ir liks forsu. tai, kad pirksi drabuzius pigiau, nei kitas, tavo stiliaus tikrai nepakeis.

ha,tu visiskai teisi wink