Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
kas cia paminejo mano varda?! as panasiai kaip dzinas tik trint lempos nereikia ir be to atsirandu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 757 758 759 760 761 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kas cia paminejo mano varda?! as panasiai kaip dzinas tik trint lempos nereikia ir be to atsirandu
gal ka nors kita reikia patrint ;D ;D
smaikstuole mat
kogero dar ir prie nedrasiu :DD
kiek noru pildai??
gal ka nors kita reikia patrint ;D ;D
ohoho, ho, ho, ohhh ;D kada gi visas veiksmas vyks?as pro rakto skylute paziuresiu ;D jauciu, kad toks mano noras ir bus :? ;D
ir smaikstuole ir prie tu"nedrasiu" :V
nu jau visiskai.. jau tu Linu tai visa Lietuva pilna na tai jei alu myli ir isskirtinai svyturi tada reikes mums kiekvienam po deze alaus nupirkti ir bus istojes tada dar vasaros karsta diena tures ant molo paguleti uz mus visus ir ziema juros issimaudyti tada maanu bus priimimtas na dar visus postus perskaityti BUTINA tada mus pazinos. manote kad isbandymu komplektas tinkamas ? desime spauda ?
>
gana man cia svaigti db rimti reikalai, apsileidau nesilankiau.. musu i krutine kumsciu ir meldziu atleidimo
>
paskaitinesu ka pridiskutavote
Linai dziaukis kad visi pasenome ir apgrubleje pirstai nebesilanksto taip kaip ankstyvoj jaunystej tai negalimejome prifluuuuudinti tiek kiek senais gerais laikais uztatai tau labai daug ir nereiks skaityt bet vistiek siek tiek teks ;D ;D
Alia bet su tais isbandymais tai gal nereikia ;D uzteks man ir dezes, mane lengva papirkt svarbu kad deze tikra butu ;D
Linas, 23 parašė:kas cia paminejo mano varda?! as panasiai kaip dzinas tik trint lempos nereikia ir be to atsirandu
kiek noru pildai??
Lina, 25 parašė:gal ka nors kita reikia patrint ;D ;D
ohoho, ho, ho, ohhh ;D kada gi visas veiksmas vyks?as pro rakto skylute paziuresiu ;D jauciu, kad toks mano noras ir bus :? ;D
as dar negavau dzino licenzijos, tad su norais nieko tamstai neisdegs
P.S. Linai, gali but, kad net per daug myliu alu ;D bet ne issikirtinai svyturi bet turbut nera blogai labai, kad ji labai myliu..nes kaip matau ir jus jam toli grazu neabejingi kad net pirstai apgrublejo, ane Auri? as maniau, kad alaus salutinis poveikis pilvo augimo paumejimas nu bet tiek to
kaip Auris paminejo, ir senatve veikia, Linai, SENATVE
bet as atsijungus nuo visko ne del senatves, nea man tiesiog neuzkraudavo ieskok.lt tai dabar ir as turesiu daug perskaityt, paziuret apie ka cia kalbeta....
na bet tirkai as jau nas nebesijauciu.. as alaus nepamenu kada geriau , megisniu cia gal savaitgali sangrijos paisdaryti arba tekilitos ikalti nes pradejau protaguoti Ispaniskasias ir Mexicaniskas tradicijas
labuciukas...:)
mu ka chebra veikia ar jau po alaus vartojimo uzluze gal jau net pirstai nekyla knopkes paspaudinet
su Valentino diena
jo jo visusu su valentino diena
ojej tik nepradėkit seilėtis, nes tikrai nebeateisiu čia
Su MEILĖS diena! Tikiuos, kad ši diena kažkada daugumai bus kurkas daugiau nei parduotuvių lentynose nušluotos raudonai-baltos, baltai-raudonos prekės, plastmasinės širdutės ir t.t. Būkit MYLIMI, o jei ne .. tai bent patys MYLĖKIT iš visos širdies :):)
su valentino diena ir jus, pseudo-blaivininkai
as nesveikinsiu nieko o tik padekosiu uz sveikinimus pz as dar girtas.. :-)
o, straubliukas :D:D
Linai, taip, suprantam, meile nugirdo zmones ;D
as nesveikinsiu nieko o tik padekosiu uz sveikinimus pz as dar girtas.. :-)
Linai paziurejus i tavo avatara tai ir as noreciau tuo metu dar but girta ;D ;D ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 757 758 759 760 761 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~