681

Re: Kitas ar Pasimatymas ?

Ehem. Sveikinu Tomai, parasei pati nelogiskiausia savo posta, bet ir tai mes tau atleidziam, nes snd ketvirtadienis ir tu prigeres ;D

Toms parašė:

atejo etatiniai sio forumo pagrindiniai

Mielasis Tomai, tu skaitaisi irgi "etatinis" sio forumo pagrindinis. Ar smagu ant saves drebt suda?

Toms parašė:

pabande tave nutildyti, o kodel ne mane?

Na, siaip niekas nieko netilde, o tik sudu srove sustabdyt norejo, bet... As tipo "siukslintojas" pagal tamsta nors pats nieko neparasete apart kitu zmoniu izeidinejimu, o tai pagal forumo taisykles yra laikoma siukslinimu ir baudziama. Taip pat nerasete i temos klausima, todel tai taip pat skaitoma siukslinimu. Bet kodel tau, ne-toks-daznas-siukslintojau, turetu tai rupet?

Juk tau viskas yra "debiliski visai neatsakantys i jum pasakyta minti postai". O juk pasakyti lengva, bet galva pasinauduoti- kita lyga.

Toms parašė:

bet nedaugiau nei etatiniai sio forumo rasinetojai..

Taip, tu tikrai nedaugiau pritersei sia kvaila tema. Tiesa pasakius - idrebei dar neapsakomai didele kruva sudo, tad ne tik aptersei, bet ir apsikai. Labai grazu.

682

Auris, 21 parašė:

Ehem. Sveikinu Tomai, parasei pati nelogiskiausia savo posta, bet ir tai mes tau atleidziam, nes snd ketvirtadienis ir tu prigeres ;D

Toms parašė:

atejo etatiniai sio forumo pagrindiniai

Mielasis Tomai, tu skaitaisi irgi "etatinis" sio forumo pagrindinis. Ar smagu ant saves drebt suda?

Toms parašė:

pabande tave nutildyti, o kodel ne mane?

Na, siaip niekas nieko netilde, o tik sudu srove sustabdyt norejo, bet... As tipo "siukslintojas" pagal tamsta nors pats nieko neparasete apart kitu zmoniu izeidinejimu, o tai pagal forumo taisykles yra laikoma siukslinimu ir baudziama. Taip pat nerasete i temos klausima, todel tai taip pat skaitoma siukslinimu. Bet kodel tau, ne-toks-daznas-siukslintojau, turetu tai rupet?

Juk tau viskas yra "debiliski visai neatsakantys i jum pasakyta minti postai". O juk pasakyti lengva, bet galva pasinauduoti- kita lyga.

Toms parašė:

bet nedaugiau nei etatiniai sio forumo rasinetojai..

Taip, tu tikrai nedaugiau pritersei sia kvaila tema. Tiesa pasakius - idrebei dar neapsakomai didele kruva sudo, tad ne tik aptersei, bet ir apsikai. Labai grazu.

As neskirstysiu, nes neesu ant tiek isprotejes kad tam skirciau laika...tiesiog matau eilini savos komandos laikymasi..ir kitu net nebandoma suprasti... ta prasme tavo pasakymai juk juokingi ma,, bet ateis tavo draugas ir tave uztars 5 kartus,, delto tu man dzin...:)

683

Tomai, beviltiska cia pyktis ir tu neteisus, kad as laikausi savo komandos ir taves nesuprantu. Toli grazu man reikia draugu palaikymo komandos, ar kitokiu budu, kad pakutenciau savo ego,- ne tam as savo laika svaistau. Tiesa pasakius, suprantu tave net gana stipriai ka tu turi omeny, ir tikrai zinau, kad forumas pilnas durnu zmoniu. Tik nemanau, kad cia vieta visai tai issakyti. Nori - pakurk tema, kur galesim sudavonemis uzsiimti. O durnumo neisnaikinsi, nuo to vaistu nera. Taigi, gero vakaro, mielas kolega.

684

Auris, 21 parašė:

Tomai, beviltiska cia pyktis ir tu neteisus, kad as laikausi savo komandos ir taves nesuprantu. Toli grazu man reikia draugu palaikymo komandos, ar kitokiu budu, kad pakutenciau savo ego,- ne tam as savo laika svaistau. Tiesa pasakius, suprantu tave net gana stipriai ka tu turi omeny, ir tikrai zinau, kad forumas pilnas durnu zmoniu. Tik nemanau, kad cia vieta visai tai issakyti. Nori - pakurk tema, kur galesim sudavonemis uzsiimti. O durnumo neisnaikinsi, nuo to vaistu nera. Taigi, gero vakaro, mielas kolega.

Nea.. naujos temos as nekursiu, tiesiog galeciau aisku, juk man minciu yra daug del cia sito forumo mirties, ir siaip.. Bet...galtu gali jei supratai?:)
O kas liecia man skirta replika..priimu! Kiekvienas savaip supranta ir t.t..Uzskaitau tave daugmaz kaip teisinga zmogu..:)

Bet esme tame, kad ateis kox tupas adminas ir istrins visus musu postus manau... smile

685

eee vyraij ..vopse esme yra visuose musyse ;D ;D;D
geriau pazaidziam:)

686

Tomai, istrins tai istrins. Velniop juos, vistiek retai cia uzsuka- todel tokia ir betvarke. As tik nesuprantu kaip zmones gali keikti, kad cia toks mires ir toks blogas forumas ir kad jei cia tam tikru zmoniu nebutu jis tikrai butu geresnis? Juk butent del tokio tolerancijos stygiaus cia zmones ir nesilanko ir daznai buna isvejami. Ir kaip suprast geresnis? Geresnis poziuriu kad visi ant vienas kito laisvai gales shudavotis be jokios tolerancijos ir visi etatiniai bus isvyti ir visi kiti bus vejami pastoviai nes forumas bus "normalus".

As nekursiu tokios temos nes dar turiu kruopelyte tolerancijos ir as negaliu siuntinet zmoniu vien del to kad jie keisti ar dar kokie nors anokie ne tokie kokie as. Ir as labai nuosirdziai atsiprasau Jolantos jeigu ji mano kad as ja izeidziau ar dar kaip nors blogai apie ja masciau,- tai netiesa, neklausyk ju, jie nezino ka sako.

687

Auris, 21 parašė:

Tomai, istrins tai istrins. Velniop juos, vistiek retai cia uzsuka- todel tokia ir betvarke. As tik nesuprantu kaip zmones gali keikti, kad cia toks mires ir toks blogas forumas ir kad jei cia tam tikru zmoniu nebutu jis tikrai butu geresnis? Juk butent del tokio tolerancijos stygiaus cia zmones ir nesilanko ir daznai buna isvejami. Ir kaip suprast geresnis? Geresnis poziuriu kad visi ant vienas kito laisvai gales shudavotis be jokios tolerancijos ir visi etatiniai bus isvyti ir visi kiti bus vejami pastoviai nes forumas bus "normalus".

As nekursiu tokios temos nes dar turiu kruopelyte tolerancijos ir as negaliu siuntinet zmoniu vien del to kad jie keisti ar dar kokie nors anokie ne tokie kokie as. Ir as labai nuosirdziai atsiprasau Jolantos jeigu ji mano kad as ja izeidziau ar dar kaip nors blogai apie ja masciau,- tai netiesa, neklausyk ju, jie nezino ka sako.

Bet juk tame sudmaliai ir atsiranda...kad tu prirasei romana is mano keliu klausimu..kuriu net neatsakeikaip reiketu..o sukurei romana..siaip man juokinga, nes lankantis rimtuose (kas man idomu msininiuose) forumuose tokie yra baninami nafik..:)

688

Auris, 21 parašė:

na tada viskas aisku, manau del salygu niekas nepriestaraujam ! big_smile~ Tada as begu kasti to velniai rauto tako, o tu isilsek, kad vairas rytoj nekryptu zemes link ir nepadarytum avarijos :? Nesinori dar vienu dariaus ir gireno big_smile~

oj nebus to dariausir gireno, nepergyvenk per dauk big_smile
viskas bus taip kaip ir planavom big_smile

689

Tomas, 28 parašė:

Bet juk tame sudmaliai ir atsiranda...kad tu prirasei romana is mano keliu klausimu..kuriu net neatsakeikaip reiketu..o sukurei romana..siaip man juokinga, nes lankantis rimtuose (kas man idomu msininiuose) forumuose tokie yra baninami nafik..:)

Atsiprasau, mielasis, bet kas po velniu dabar tau dave teise spresti kaip reikia atsakyti i klausimus TAIP KAIP REIKETU? Ir jeigu tu tikrai lankytumeisi rimtuose forumuose, tai suprastum, kad tokie, kurie nepadelom uzsipuola zmones ir visa foruma isvadina idiotais yra patys pirmi eileje i bano sarasa.

Ir taip, FORUMAS tam ir skirtas, kad israsyti visas savo mintis, net jeigu kartais gaunasi romanas. Tai yra vieta ilgesnioms rastliavoms nei CHATe ar SMSe. Nesuprantu is kokios zemes tu iskritai? Zmogus atrodai pilnu metu, kitus kaltini vaikiskumu, bet pats ipatingu intelektu regis nepasizymi.

690

Auris, 21 parašė:
Tomas, 28 parašė:

Atsiprasau, mielasis, bet kas po velniu dabar tau dave teise spresti kaip reikia atsakyti i klausimus TAIP KAIP REIKETU? Ir jeigu tu tikrai lankytumeisi rimtuose forumuose, tai suprastum, kad tokie, kurie nepadelom uzsipuola zmones ir visa foruma isvadina idiotais yra patys pirmi eileje i bano sarasa.

Ir taip, FORUMAS tam ir skirtas, kad israsyti visas savo mintis, net jeigu kartais gaunasi romanas. Tai yra vieta ilgesnioms rastliavoms nei CHATe ar SMSe. Nesuprantu is kokios zemes tu iskritai? Zmogus atrodai pilnu metu, kitus kaltini vaikiskumu, bet pats ipatingu intelektu regis nepasizymi.

Debiliskas atsakymas... viskas aisku su tavim..belekox sudmalys esi rasai beleka kad tik rasyt..daugiau neatsakinesiu nes tu lempa...puta,,belekas.. MINUSAS tau! Nors kox skirtumas nei tu i ta minusa atsizvelxi..nei as kadanors tave gerbsiu..:)

691

Auri biski nesupratau?:::611 veidmainiauji...jau dabar atsiprasineji jolantos?nu sorry cia ne mano reikalas..bet taip negrazu daryti...juk pirmai kitaip sakej smile poats zinaij ka smile

692

Tomas, 28 parašė:
Ingrida, 23 parašė:

kitas

Tu antkiek **** esi kad rasai jau gal 5 karta man kitas? Tu ozka ar isikerti i esme zaidimo..kad cia nera, kada noriu atejau kelmta kart noriu belekam pasakiau kitas ar atvirksciai..bet ka cia kalbet kai cia dauguma siukslyna daro po 17 kartu vieni kitus siuncia ar pasymatymus skiria ir taip mala vis mala sh...Debiliskas man sitas ieskok forumas pasidare..seniau cia dauk dalyvaudavau, o paskui pastebejau ankiek beviltiski cia zmones raso beleka visiskai..uztai cia retkarciais tik ir pasirodau..
Nu issakiau ka norejau..

:::015

tai ciuozk is cia smile daugeliui bus geriau be taves smile
p.s. pas psichiatra nueik wink

693

Toms is Kauna parašė:

Debiliskas atsakymas... viskas aisku su tavim..belekox sudmalys esi rasai beleka kad tik rasyt..daugiau neatsakinesiu nes tu lempa...puta,,belekas.. MINUSAS tau! Nors kox skirtumas nei tu i ta minusa atsizvelxi..nei as kadanors tave gerbsiu..:)

big_smile~ Vienintelis minusas tai tik tau ir jau ne pirma karta. Ar zinai kas yra imbicilas? Pakankamai protingas skaityti, bet nepakankamai, kad suprasti ka. Stai tavo nuostabiausioji savybe, sveikinu.

p.s. as bent i klausimus atsakau, o tu wapse su pauksciais snekies ;D Ka vartoji, zmogau? big_smile big_smile big_smile

Samanta parašė:

Auri biski nesupratau? veidmainiauji...jau dabar atsiprasineji jolantos?nu sorry cia ne mano reikalas..bet taip negrazu daryti...juk pirmai kitaip sakej  poats zinaij ka

Nieko as pries ja nerasiau, o jeigu tau taip pasirode, tai as nekaltas. Jeigu manai priesingai, prasom su citatom, kad taip norim, bet nesamoniu sneket nereikia.

694

na ir prirasete jus cia smile

o del jolantos, tai palinkeciau maziau prie kompo, daugiau erobikos saleje laiko, ir nereikes vaikinu i pasimatyma kviesti smile

695

raimondas19m ieskau merginos bet prisistatykit vardu ir kiek metu

696

omg next :::917

697

Kitaa ;]

698

next