Re: Koks automobilis labiausiai tinka MERGINAI?
o as va ko noriu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Koks automobilis labiausiai tinka MERGINAI?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o as va ko noriu
Ingrida, kokia graži, kokia blizganti, kokia auksinė
tai paviešinu ir aš tada foto ;D ;D
Lotus elise 72d
na, gal geltona butu ir nieko, bet labiau turbut juodos noreciau o tavo masinyte tai nebloga nebloga, tokia keliems asmenims apskaiciuota o del viesinimo tai zinoma reik paviesint! ejau ir ziurejau kaip ten kas atrodo gi ne bum bum is tu pavadinimu kaip...mociutes klipsai, lotoso ziedai
p.s. belieka uzsidirbt (kada nors) ant tu masinyciu nors kazkaip vairuot nezadejau, lyg ir
Ingrid, aš irgi vairuot nežadu, bet už toookius pinigus toookia mašina pati važiuot turėtų pradėt vos atsisėdus
mini cooper - jega masiniukas!!!!
Ingrid, aš irgi vairuot nežadu, bet už toookius pinigus toookia mašina pati važiuot turėtų pradėt vos atsisėdus
as tai jei mokeciau vairuot, tai nesisesciau uz tokiooos masinos vairo (butu gaila toookiu pinigu)
as turiu apynauji A klases mersa ir i nieka nekeisciau!!! man tai labai moteriskas automobilis..daug kas sako,kad negrazios jos,bet del skonio nesigincijama...
o siaip pati graziausia masina man yra audi A8 ,nu nerealaus grozio!!! ta naujesne ta prasme.. ir labai patogi ir didele ir daug ka galima nuveikti joje
as turiu apynauji A klases mersa ir i nieka nekeisciau!!! man tai labai moteriskas automobilis..daug kas sako,kad negrazios jos,bet del skonio nesigincijama...
o siaip pati graziausia masina man yra audi A8 ,nu nerealaus grozio!!! ta naujesne ta prasme.. ir labai patogi ir didele ir daug ka galima nuveikti joje
Gabijuk, o foto kur? ir dar..."daug ka galima joje nuveikti" selme busi?
panelems reikia protingos masinos: pati jungineja begius, jei mexanine pavaru deze, vairo sukiot nereikia, juk privalai pasidazyt, pasidildinti nagus ir dar telefonu pasneketi, o navigacine sistema, netik papipsi kai statant masina yra kita, bet dar ir pati ja teisingai ivairuoja, o dar geriausia, atskira kelio juosta moterims :d o jei rimtai, tai kiekviena renkasi pagal save, vienoms mazytes, kitoms dideles.... mano gyvenimo tikslas yra bmw x5
Didele tau uzuojauta jei gyvenimo tikslas yra masina
merginai reikia stilingo automobilio su dvasia
nesu citroen gerbejas bet va sita masina man grazi
citroen DS 21
Citroenas as uz, aplamai comfortabilausia macina pilna elektronikos triuku ir kol viskas veikia tai tikrai labai jau patogu net vairas pats atsisukantis tiesei
Citroenas as uz, aplamai comfortabilausia macina pilna elektronikos triuku ir kol viskas veikia tai tikrai labai jau patogu net vairas pats atsisukantis tiesei
tu kalbi apie C4 ? man is Citru tai tik C5 naujas ir C6 grazus nes netaip nuobodziai atrodo kaip vokiskos masinos..
opel tigra
Man ir sita labai faina masinyte!
http://www.carblog.co.za/2008/08/06/citroen-2cv-concept-design/ cia tai dizainas...
nostalgija :
http://njection.com/blogs/jalopnik/archive/2009/02/10/classic-amp-sports-car-magazine-names-citro-235-n-ds-quot-most-beautiful-car-of-all-time-quot-car-design.aspx
dizainas:
http://www.tuvie.com/gt-by-citroen-a-style-replica-of-a-vehicle-from-the-digital-world
history: http://brattier.com/V3&Mustang66%20Tag.jpg
niekas apie kosepcinius modelius nekalba, o kalbam apie vaziuojancias masinas
zilvinas, o kokiai masinai neatsisuka vairas tiesiai ?
zilvinas, o kokiai masinai neatsisuka vairas tiesiai ?
jis kalbejo tikriausiai apie C4 citra, kur viena vairo vieta visada statiska lieka
nzn citras man ne masina
mazoms sviesiaplaukems merginoms labai netinka dideli juodi dzipai, kraisleriai, porsai, mersai, bemsai ir kitos prabangios masinos ;]
tinka jei pedulus pasiekia ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Koks automobilis labiausiai tinka MERGINAI?