Re: Och, tie užpakaliukai..
****. kaip but gerai kokiai mergai uz subines sugriebt. A?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Och, tie užpakaliukai..
ogo kokios aistros verda..:) vaikinukai isisiautejo:) siekia krastutinumu:)
da but geriau pasmilet:))
da but geriau pasmilet:))
cia jau ne i tema ne i tema:) laikykis... nejau pavasaris sitaip veikia?:D
tai taip va uz tavo uzpakaliuko tai labai noreciau sugriebt.
cic po perkunais....dziaukis kad nuo geltonos issisuktum:)
a ce dar geltonas kartelas duoda
butent:) zodziu stebek ka rasai, o tuo labiau kur ir kam:)
aisku ainu is ce nes geltonu ne vienu gausiu
Algirdas, 19 пишет:****. kaip but gerai kokiai mergai uz subines sugriebt. A?
Pasilaikyk kartais rankas prie saves... Nes gali atvirkstine reakcija atsitikti tik ne per uzpakaliuka gausi...Dar nesi tikriausiai pasimokes nuo kokios paneles....
neziuriu as vien i tas sikes visa mergina nuziuriu ir poto i veiduka i akytes na cia jau kiekvienas pagal save
na jei tas nuziurejimas tik einant i paskaitas tai dar nieko bet jei vairuotojas uzsiziuri perdaug i tuos uzpakaliukus saligatvyje tai jam uzuojauta ......baisi diagnoze butu
Na siaip jau man uzpakaliukas graziausia moters-merginos dalis ir iskirpte gili visai nebutina, o siaip kazkas cia pasake, kad turek grazu kuna ir kris visi po kojomis, na jau ne, as taip nesakyciau, man kudos nepatinka kai vien griauciai ir oda, moretusi kad butu bent siek tiek kazka apkabint, o be to grozis yra laikinas dalykas ir labai tuscias, kas is to jei pana grzuole jei viduje tuscia? ogi visai nieko, su tokia neidomu visiskai bendraut. Tokia pana turetu susirast toki pat tuscia vaikina.
Gal per ziauriai pasakiau, bet tokia tiesa.
atsimenu sejs metajs per kunce ka wisi begom man wienas bernas sugriebe uz uzpakaljo...nju jaumas bjuwo nekokz....;D
manau tu ce norejai pasigyrt,ar koke nuskriausta pawaizduot mergaite....:P nium...jei iznybe grazus bertniukas i uzpakaliuka manau cia jokio baisaus jausmo,ane ?
galiu pasakyti jog turiu pakankamai valios ilgai neziopsoti, kad ir kaip grazu butu, tai va
buvo pora metu atgal vasara su draugu ejome ir priekyje ejo mergina auksa ir su tokiais juodais sortukais nerealiais o is galo didele sirdele ai uzsiziurejome o ejome per pereja aciu dievui kad susignalino masinos nes jau buvo uzsidegusi mums raudona sviesa galejo pasekmes buti nelabai malonios.
bet ir merginos megsta pasizvalgyti i dailius vyruku uzpakaliukus..
man ir patinka ziuret i vaikinuku uzpakliukus tai yra normalu...;)
zinok buk 11 ar daugiau metu jaunesnis tai galesi bet koki uzpakaliuka uzgriebti nes mazi berniukai ,,nezino" ka daro:D
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Och, tie užpakaliukai..