61

Re: Rap

Laurynai,pasilaikyk savo nuomone sau:)

62

Gintarė, 24 parašė:

Laurynai,pasilaikyk savo nuomone sau:)

Tai kad tau "Reppo Grande" reiktu labiau sawo nuomone laikyti prie sawes;) nieko asmenisko:)

63

Aš manau, kad repas = negrai. Taigi geriau gal nemėgdžiokim ko nelabai derėtų, ką?

64

Gediminas, 19 parašė:

Aš manau, kad repas = negrai. Taigi geriau gal nemėgdžiokim ko nelabai derėtų, ką?

O as manau kad tu=trenktas. Tai gal nelabai  deretu kalbet ka ? Kramtyk ka sneki

65

Tai davai dar ir čiukčių ar kitaicų muziką mėgdžiokim, kodėl būtinai negrų?

66

Oi blem cia gi pats emo Wormazzz big_smile:D bande suktis tarp reperiu, bet ciuva ziauriai ispizdavojo uz jo kuriama muzika(Tikrai nekokia jo muzika, kaip be klausos), dabar nebekencia ciuvakas Repu ir kitu panasiu stiliu, sakau kas per traumotas zmogus gali taip sneketi big_smile:D
Paradoksalu tai, kad pats kuria muzika ir nejaucia tolerancijos pats jai big_smile:D Wormai passiaiskink, kodel tu taip darai? Vis dar skauda? big_smile:D

67

Aš niekad repo ir nedariau, nes man jis nepatinka, tai yra žema ir ne Europietiška (čia mano nuomonė). Dariau experimental. Svajonėse dar yra Industrial/Ambient projektas, bet nieko nenoriu imtis, kol nėra pakankamai bendraminčių, pilnai įrengtos studijos ir t.t.

Ir joks aš ne ymau, fyfau ar čmou.

68

cia Gediminai grynai nusisnekejai. tai jei europieciai valgys sh*da tai tu irgi nes taip jie daro ir tai yra europietiska?

69

Kur tu matei europiecius valgancius s..? Jau suskelei tai kaip mazvaikis! big_smile

As sutinku su Gedu, kad repas tai nigeriai, jei nezinot is kur kilo sita muzikos zanras siulau pasidomet wink

70

zinau as gerai istorija patikek manim ir as nesakau kad europieciai valgo **** - as sakau psichologiskai jei zmogus taip nusiteiktu ir bet ka galima ikist vietoj toj kaip pavizdy. tas pats kad zmogus laikytus kazkokiu apribojimu ir sakytu kad laisvas yra nors n***ja toks nera. nors as suprantu ka sakot nes kai buvau 13 irgi taip masciau ir su skinukais teko lakstyt paskui techno banga praejo ir roko. bet suaugi ir supranti zodi tolerancija. kai studijuoju muzika tai teko prie operos dirbti ir spektakliu anglijoj ir su atlikejais - muzika atveria daug keliu o man repas idave doze tikros muzikos ir privede prie viso sito. ziurint dar koki tu ta repa klausysi - as nepeikiu to ka rodo per tv ar radija, kazkam tas patinka kai kas tikrai turi sutrikimu ir galvoja kad jo odos spalva kita - o kad repas - juoduliams  - tai cia mazvaikiski pasisakymai - isaugsit ir jus kazkada is to ir pradesit visokia muzika toleruot. pasidomekit kas dbr darosi su repo industrija ir patys geriau paziurekit istorija ir perskaitykit pora knygu - jeigu gyvenat ne Lietuvoj - yra ir istorijos kursai repo tai ten galit apsilankyti. bet suprantant - giliai p* tiek man tiek kitiems zmonems ka mano koks durnelis su savais isitikinimais - nenoriu itikint kad taip nera ar kazkas yra - tik pamaciau gryna nusisnekejima.

71

Arnas, 21 parašė:

zinau as gerai istorija patikek manim ir as nesakau kad europieciai valgo **** - as sakau psichologiskai jei zmogus taip nusiteiktu ir bet ka galima ikist vietoj toj kaip pavizdy. tas pats kad zmogus laikytus kazkokiu apribojimu ir sakytu kad laisvas yra nors n***ja toks nera. nors as suprantu ka sakot nes kai buvau 13 irgi taip masciau ir su skinukais teko lakstyt paskui techno banga praejo ir roko. bet suaugi ir supranti zodi tolerancija. kai studijuoju muzika tai teko prie operos dirbti ir spektakliu anglijoj ir su atlikejais - muzika atveria daug keliu o man repas idave doze tikros muzikos ir privede prie viso sito. ziurint dar koki tu ta repa klausysi - as nepeikiu to ka rodo per tv ar radija, kazkam tas patinka kai kas tikrai turi sutrikimu ir galvoja kad jo odos spalva kita - o kad repas - juoduliams  - tai cia mazvaikiski pasisakymai - isaugsit ir jus kazkada is to ir pradesit visokia muzika toleruot. pasidomekit kas dbr darosi su repo industrija ir patys geriau paziurekit istorija ir perskaitykit pora knygu - jeigu gyvenat ne Lietuvoj - yra ir istorijos kursai repo tai ten galit apsilankyti. bet suprantant - giliai p* tiek man tiek kitiems zmonems ka mano koks durnelis su savais isitikinimais - nenoriu itikint kad taip nera ar kazkas yra - tik pamaciau gryna nusisnekejima.

Parodyk bent ką nors, ką būtų sugalvoję juodaodžiai ir iš ko galėtų mokytis Europa.

72

tai nuo repo priejom mokslus? mmmmmmm. kita tema galite uzvest ir keiktis ant tu juodu jei jie taip nuskriaude jus. as nepagaunu prie ko cia tokie klausimai [[= butu tema apie dzemo skony o as atklausciau atgal - parodyk dzema kuris dainuoja. as neginu juodu tik cia tupi tokie dalykai kad jezus marija - nemegsti kazko ar nesupranti - taip ir sakai, o ne daraisi is sawes kvailio ar kvailes kuris nezino istorijos apie ka kalba arba dabartines padeties - arba kaip i tema sakant - ne i tema iswis pasisakymai. dekui uz supratima smile))

73

Gediminas, 19 parašė:
Arnas, 21 parašė:

Parodyk bent ką nors, ką būtų sugalvoję juodaodžiai ir iš ko galėtų mokytis Europa.

Tokius kaip tu rasistus reikia izuoliuoti nuo visuomenes

74

Bet tai kox ten nenusimanes ka? "Juodaodziai" kaip tu pavadinai sugalvojo be repavimo ir dziaza, bliuza, r&b, soul, ghospel ir dar turbut viso kito grozio, ko europieciam tik mokytis ir mokytis..kaiko jie jau ismoke siaip..Cia tema apie muzikos stiliu tai apie tai ir sneku, bet zek zmogau i USA prezidenta, i F1 cempiona ir t.t...Kokias cia nesamones varai?

75

Leiskit zmogui jei galim taip sakyt,gyvent big_smile tongue  Kas kam rupi siais laikais smile sad  nesipykim jobana sad  pasaulis pilnas sudo,tai nekreipkim demesio kas ka sako big_smile tongue

76

Tai vat tokie ir **** daro pasauli, ANT LAUZO JI!!! big_smile:D:D

77

Nekreipk nieko,o tu pats ka nors sakyk big_smile Jei kitus ziuresi,ilgai negyvensi big_smile big_smile big_smile tongue tongue